- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
23 nisanda bile devretmezler banaValla ediyorsun burdan sayfanın sahip ve sahibelerine duyurulur
Bilmiyordum bunu bu iyimisama ihtiyaci olan cocuklara gidiyor...tabii herkesin kendi dusuncesi
Kendine bu benzetmeyi hic yapma bence senin bakıs acık gayeeeet genis yas konusundan anladıgım kadarı ilevalla bu devrin erkegide cins inaneskiden evlenmesem benim gibiler evde kalirdi bence ben geri kafali sayilirim cunku
iyi bisey mi dedin kotu bisey miKendine bu benzetmeyi hic yapma bence senin bakıs acık gayeeeet genis yas konusundan anladıgım kadarı ile
Elinin altinda 40 tane ama beni cagiriyor? Bu mu yani ölçütünüz?
Yanlis anlamayin sizin icin demiyorum ama hayat kadinlarinin da yol, yemek ücretini karşilayarak ayaklarina getiriyorlar adamlar. Bulunduklari yerde kadin kitligi oldugundan degil.
Cok tanismak istiyorsa buyurup kendisi gelsin. Bana gore yaptigi asiri saygisizca bir hareket bir de masraf karsilarim diyor ben olsam direk engeli basardim.
Ya ben ya bennnnnBence sen yönetici felan olmalısın 1 senede o kadar mesaj helal olsun
Digerleride genisler merak etme kötü birseyde demedim bebegim sakiniyi bisey mi dedin kotu bisey mivalla ksuura bakma gec oldu benim devreler yanmis ha yas konusu yaslandikca genisledi bu bakis acim
Aboooo o neydi kızzzz yemedin içmedin yorummu yaptinYa ben ya bennnnn
Senin uykuya neler oldu sevdin sen bu topigi23 nisanda bile devretmezler bana
ya erkekler kendilerinden 20 yas kucukle oluyorlar kadinlarin 5 yas cok gozukuyor. haksizliga karsiyim benDigerleride genisler merak etme kötü birseyde demedim bebegim sakin
Lorikle kendimi kıyaslayınca sok oldum seninde yazını görünceAboooo o neydi kızzzz yemedin içmedin yorummu yaptinbence sayfa sana devredilmeli
Taaaa bebeyken Benden iki ay yası kücük sevgilimden ayrıldıgım icin anlayamıyorum sen var ne demekya erkekler kendilerinden 20 yas kucukle oluyorlar kadinlarin 5 yas cok gozukuyor. haksizliga karsiyim ben
Vallahi hakkındır herşey isteLorikle kendimi kıyaslayınca sok oldum seninde yazını görünceo neydii gızzzz
ben sayfa degil yöneticilik isterem isterem
olgun degilmis demekki seninkiTaaaa bebeyken Benden iki ay yası kücük sevgilimden ayrıldıgım icin anlayamıyorum sen var ne demek
Topik adını degistirt muneyeAbgajagakahan geyiğin içine düştük ıyıkı açmışım konuyu arada burda toplanalım
Gol olurmu olmazmiTopik adını degistirt muneyefutbol sohbetleri yazdırt
Cokpis gaza getirdin yarından tezi yok tüm yöneticileri etiketleyecemVallahi hakkındır herşey iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?