Bilmiyorum amacını artık bende çok garipsedimÇok uç bir yorum olacak ama. İnsanlar çok garip, şöyle olabilir mi. Çok kalitesiz bulmuştur hediyeyi bende ona aynısını götürcem mantığında olabilir mi?
Biraz garip olabilir ama insanlardan herşeyi bekliyorum artık.
Unutmuştur boşverin.....Merhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar
Cumartesi kuaföre gelicek benle bakayım belki dedğini derim :)"Canım hediyeyi nerden aldın çok hoş:)
Bende aynı elbiseyi senin kızına getirmiştim zevklerimiz ne kadar da benziyor:)" desen alır o mesajı
Evde ne kadar elbise birikirse biriksin dayının kızı sonuçta 20tl verip bi elbise alsa batmazdı.
Ben olsam derdim :)Cumartesi kuaföre gelicek benle bakayım belki dedğini derim :)
:)) diyim dimi ya içimde kalmasın ben niye utanayım o utansınBen olsam derdim :)
Aynen öyleee :):)) diyim dimi ya içimde kalmasın ben niye utanayım o utansın
Akşam eşime anlattım dün ne şeytan karısın nasıl farkettin diyor o getirerek şeytan degıl ben mi şeytan oldum şimdi dedim :)) ahahahAynen öyleee :)
Öylee işte her ayrıntıyı hatırlarım sende ayağını denk al deseydinAkşam eşime anlattım dün ne şeytan karısın nasıl farkettin diyor o getirerek şeytan degıl ben mi şeytan oldum şimdi dedim :)) ahahah
Öylee işte her ayrıntıyı hatırlarım sende ayağını denk al deseydin
Boşuna mı bu nicki aldım hehehYa sen de az degılsın sinsirella hee
Boşuna mı bu nicki aldım heheh
"Canım hediyeyi nerden aldın çok hoş:)
Bende aynı elbiseyi senin kızına getirmiştim zevklerimiz ne kadar da benziyor:)" desen alır o mesajı
Evde ne kadar elbise birikirse biriksin dayının kızı sonuçta 20tl verip bi elbise alsa batmazdı.
Amannn boşverinMerhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar
Kalabalık içinde değil bizzat yanımda açmıştı paketi deger vermemiş ki unutmus demek kiGiydirmediği elbiseyi hediye etsin ama daha iyi değil mi?
Ben de dalgınlıkla kim ne getirmiş unuturum. Tek tek incelemem. Kalabalık ortamda verildiyse bir de insan bilmiyor ki kim ne getirmiş.
Benim oğlumun da çok vardı öyle. Hatta yıkayıp giydiririm dediğim ama küçüldü diye kaldırdığım kıyafetler içime oturmuştur..
Kalabalık içinde değil bizzat yanımda açmıştı paketi deger vermemiş ki unutmus demek ki
Yok benim götürdüğüm elbise olduguna adım gibi eminimAyni elbiseden belki iki tane gelmistir?
tesadufen sizde arkasina dogum yapinca size denk gelip vermis olabilir.
Çok unutkan biri de olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?