- 19 Ocak 2018
- 284
- 209
- 103
- 38
direk söylemelisin.senin kızına aldığım elbiseyi neden geri getirdin ? bunu sormak zor değil ki. direk sorun ben görür görmez sorardım. belki yanlışlık oldu dimi ama.Merhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar
Dedim ya o gittikten sonra farkettim benim aldıgım oldugunudirek söylemelisin.senin kızına aldığım elbiseyi neden geri getirdin ? bunu sormak zor değil ki. direk sorun ben görür görmez sorardım. belki yanlışlık oldu dimi ama.
Vuvvvv bu ne intikamdır böyleeben bekarken bir tanıdığımızın düğününe 6 tabak götürmüştü annem..aralarında gazete kağıdına sarılmıştı...aradan en az 5 yıl sonra ben evlendim..gelin görmeye hediye getirmişti.. poşete koymuş..açtık hediyeyi ne görelim..yıllar önce aynı gazete kağıdına sarılmış tabak takımı..götürdüğümüz yılın tarihiyle..örümcek ağ bağlamış..küf kokusu vardı..zannedersem bodrum katında saklamış..yıllar sonra hediye bana geri geldi..biz şok olduk..
Ben onu anlayamadım işte dalga geçer gibi olmus bir yandanO kdr kiyafet geldyse seninkini sana geri getrmesi enteresan valla. Ama niye bilerek yapsinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?