Bilmiyorum hopeee bnm yaşadığım yerde hoşlandığım birisi yokk şuanİlişki falan yok yok. Kandırma kendini. Konuşmayı kes, engelle her yerden. Kendi yaşadığın şehirden biriyle tanış, yüz yüze görüş.
OlabilirMazoşist ruhsal ve fiziksel acı çekmekten haz alanlara denir. En başından beri diyorum, o herif seni sallamıyor, umursamıyor, sadece canı cinsellik konuşmak isteyince yazıyor. Sen de ilgileniyor seviyor sanıyorsun kendini kandırıyorsun.
Şuan çalışıyorum gidemem bıyere ayrıca moralim de gayet yerinde şuan sevgili fln umrumda değil. Olmadan, da ben vardım yanii ayrıca hep yazmıyorum bir ayı geçti mesela yazmıştı ilk hep çünkü tam, vaZgececekken geldi anladınmıKesinlikle psikolojik destek almalısın devlet hastanesine git ilaç kullan bunda utanılacak bir şey yok ayıp da değil. Gerçekten ihtiyacın var beni dinle bu bir
İkincisi de farkına var diye söylüyorum burada bile çok fazla yazıyorsun eğer bu şekilde çok konuşuyorsan bu da erkekleri senden iter. İlişkide belirli bir süre geçtikten sonra karşılıklı olarak boş yapılır çok konuşulur ama flörtün ilk zamanlarında çok fazla konuşuyorsan bu da itici bir durum
Ve kesinlikle kitap okumalısın. Ben de o kadar güzel cümle kuramam ama en azından kendimi biraz olsun ifade edebiliyorum. Kitap okudukça yazım dilin güzelleşir ve daha geniş kelime haznesi kazanırsın. Kendini daha iyi ifade edebilirsin. Bu her alanda işine yarar.
Ben her şeyi anladım buraya üye olduğundan beri mesajlarını her şeyi gözlemledim. Çıkarımlarımı da yukarıda yazdım işte. Önerilerimi tekrar yazayım. Yaparsın yapmazsın senin hayatın. Yapmazsan uçuruma sürüklenirsin bu saf halini gören insanlar başına her iş getirir. Hayat tozpembe değil. Millet saf insan görünce ondan yararlanayım diye bakıyor artık. Önerilerimi tekrar yazayımŞuan çalışıyorum gidemem bıyere ayrıca moralim de gayet yerinde şuan sevgili fln umrumda değil. Olmadan, da ben vardım yanii ayrıca hep yazmıyorum bir ayı geçti mesela yazmıştı ilk hep çünkü tam, vaZgececekken geldi anladınmı
Gidemem lüksün de yok çünkü kötü durumdasın. İnsan kendini dışarıdan normal görür ama burada o kadar tepki alıyorsun. İlişkilerin normal gitmiyor. Sence de sıkıntı yok mu? Çözmesi kolayken bunun için yıllarca okuyan hekimler varken neden gitmeyeceğim diyorsun kiçalışıyorum gidemem
Ben her şeyi anladım buraya üye olduğundan beri mesajlarını her şeyi gözlemledim. Çıkarımlarımı da yukarıda yazdım işte. Önerilerimi tekrar yazayım. Yaparsın yapmazsın senin hayatın. Yapmazsan uçuruma sürüklenirsin bu saf halini gören insanlar başına her iş getirir. Hayat tozpembe değil. Millet saf insan görünce ondan yararlanayım diye bakıyor artık. Önerilerimi tekrar yazayım
-devletten/özelden psikolojik destek al
-kitap oku hatta bir film dizi serisine başla kafanı dağıt aktivite olsun
-erkekler sevince hoşlanınca bunu direkt belli ederler. Soğuk davranıyorsa ilgisizse hoşlanmıyordur. Onlar bizim gibi karmaşık düşünmüyorlar. Onlar için ya siyah ya beyazdır. Seviyorsa ilgilenirler sevmiyorsa ilgisiz olurlar bu kadar basit düşünüyorlar aslında
-psikolojik destek alıp beyin kimyan düzelmeden de erkek ilişkilerinden uzak dur. Saf halini görüp bundan maddi manevi yararlanmaya çalışırlar
Bunlar sana önerimdir. Yapmazsan uçuruma doğru sürüklenirsin yaparsan da kendi hayatını düzeltirsin. Seçim senin
Şuan, bir aylık işe gidicem kafam, dağılıyor zaten iş arkadaşlar ı'm var fazla aklıma gelmiyor o zaten ben unutunca dönüp bakmam daha önce de dedim ya arkadşlığımı bitirdiğim olduGidemem lüksün de yok çünkü kötü durumdasın. İnsan kendini dışarıdan normal görür ama burada o kadar tepki alıyorsun. İlişkilerin normal gitmiyor. Sence de sıkıntı yok mu? Çözmesi kolayken bunun için yıllarca okuyan hekimler varken neden gitmeyeceğim diyorsun ki
Aslında böyle çok takıntılı bir tip değilim ama bilmiyorum oldu işte. Yani kafam, düzelsin, halledicem sıkıntı yokBeyin kimyan düzgün çalışmıyor gerçekten gitmelisin. Eğer gider biraz sağlıklı düşünmeye başlarsan şu yazdıklarını bile okuyup ben nasıl düşünüyormuşum ya diyeceğine eminim. Kendin için gitmelisin. Herkes hayatına devam ediyor. Ama senin bu halde hayatın durmuş. Ne sağlıklı ilişki kurabilirsin ne de sağlıklı düşünemediğin için hayatını düzgünce yaşayamazsın
Teşekkürler gidicem inşallah@steminaİş sezonu sona erince git o zaman ama mutlaka git. Bunda ayıp bir şey yok. Destek alan arkadaşlar durumunun daha iyiye gittiğini söylüyor ve keşke daha önce gitseydim diyorlar
Gidersen kendine gitmezsen yine kendine bunu unutmaTeşekkürler gidicem inşallah@stemina
Teşekkürler abla sağolGidersen kendine gitmezsen yine kendine bunu unutma
Hayat devam ediyor
Herkes hayatını öyle böyle yaşıyor
Gidersen kendi yararına gitmezsen de kendi zararına. Gitmezsen iğrenç kişilerle ilişki kurup çok dövünürsün
UZAK DUR! UZAK DUR!Bir erkeğe soğuk yapınca gelirmi yoksa daha mı üstüne titremeliyim.bilemiyorum hiç bazen kafası esiyor konuşuyorus bibakmışsınyine yok bıktım. Hep aynı şeyler.
TeşekkürlerUZAK DUR! UZAK DUR!Seni sevip değer verseydi o zaten üstüne titrer senle konuşmadan bir saniye bile geçirmezdi adam ohh ne ala keyfi isterse yazıyor istemeyince de ortadan kayboluyor.
Emin ol seni yedek olarak kullanıyor yani ben bunu anladım başka birini bulunca sana yazmıyor onu elinden kaçırınca hopp sende birde sanal yani ne bekliyorsun Onun seni ailesi ile tanıştırması lazımdı kendi kendine gelin güvey olup birde kadına yazma yol yakınken Sal adamı. Şuan bu ilişkinin erkeği senmişsinde oda kız rolünde.Az değer ver ya kendine
Birde şey şuan sosyal medya da birisi yada birleri konuşmak istiyor ama ben istemiyorum güvenim kalmadı herkes aynı değil sonuçta ama bilmiyorumUZAK DUR! UZAK DUR!Seni sevip değer verseydi o zaten üstüne titrer senle konuşmadan bir saniye bile geçirmezdi adam ohh ne ala keyfi isterse yazıyor istemeyince de ortadan kayboluyor.
Emin ol seni yedek olarak kullanıyor yani ben bunu anladım başka birini bulunca sana yazmıyor onu elinden kaçırınca hopp sende birde sanal yani ne bekliyorsun Onun seni ailesi ile tanıştırması lazımdı kendi kendine gelin güvey olup birde kadına yazma yol yakınken Sal adamı. Şuan bu ilişkinin erkeği senmişsinde oda kız rolünde.Az değer ver ya kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?