Sizce bir erkege soğuk mu durmalı sıcakmı

Zaten, annesinin numarası yokki ondan konuşcaktım vazgeçtim yaa

Birde şey şuan sosyal medya da birisi yada birleri konuşmak istiyor ama ben istemiyorum güvenim kalmadı herkes aynı değil sonuçta ama bilmiyorum
İyimisin, neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum. İşin gücün yok, daha fazla nasıl saçmalayabilirim diye elinden geleni yapıyorsun. Az önce başkasına olan aşkından bahsediyordun, şimdi de başkalarıyla konuşmaktan bahsediyorsun. Bir de güven konusunu ele almışsın ama seninle konuşanlar kendini güvende hissetmeli, çünkü tekin biri gibi durmuyorsun. Marifetmiş gibi anlatıyorsun ama aslında sadece ne kadar boş, ne kadar komik ve ne kadar acınası olduğunu ortaya koyuyorsun.

Ne alaka ya ben sadece olanıı söylüyorum istek atıp yazan oluyor dedim ama akonuşmuyırum dedim sen beni anladınmı acaba

Ne alaka ya ben sadece olanıı söylüyorum istek atıp yazan oluyor dedim ama akonuşmuyırum dedim sen beni anladınmı acaba
Öncelikle düzgün yazın ki yazdıklarınızdan bir şey anlayalım. Yazanların olması gayet normal ne yazmanız gerektiğini cevap verip vermeyeceğini de biz mi söyleyelim? Erkeklerden bahsediyorsunuz erkek, bu nefes alsın yeter onun için. Yani kime yazılıp kime yazılmayacağını bilmiyor musunuz Ve hayatımda biri var dediniz az önce, ardından sosyal medyadan yazan oluyor diyorsunuz. Konuştuğun kişiyi bu kadar takıntı derecesinde seviyorsanız, neden başkalarının mesajını açıp okursunuz
Apaçık burada erkekler yazıyor, güvenim kalmadı kimseye ama herkeste aynı değil gibi bir cümle kuruyorsunuz. Benim yazdığımın yanlış anlaşıldığını söylüyorsunuz. Bence sağlıklı değilsiniz tedaviye ihtiyacınız var.

Eee napıyım yani sürekli yaş tutamam hem unut deyip ne yapabilirim sizce sürekli onu düşünemem değil mi bu doğru karar değil mi

Eee napıyım yani sürekli yaş tutamam hem unut deyip ne yapabilirim sizce sürekli onu düşünemem değil mi bu doğru karar değil mi
Ozaman dert etmeyin kendinize.Niye derdin varmış gibi buraya yazıyorsun,milletin daha önemli dertleri var.Bizde sana destek olmak için ne yapman gerektiğini söylüyoruz.Ne yapacağını kendin bile bilmiyorsun bir dediğin diğerini tutmuyor.

Son düzenleme:
Olabilir peki

Normal çevrenizde tanıtacağıniz birileri yok mu? Netten hangi siteden buluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…