arkaşalar ayrılmamızın nedeni bn okuyorum 2 yılık geçen sene altan ders kaldı 2ye geçemedim buda dediki sınavlarını geç herşey istediin gibi olcak dedi bende çalıştım ama geçemedim sırf bunun yüüznden ayrıdlıı belki inamicaksınız ama bu yüzden ayrıldı
cnm 51 gunu saydıgına göre sende cok sewıyosun dön dıcem ama nasıl bı hata yaptgını bılmıyrum onuda yazarsan daha acıklayıcı olcak ınsallah hersey yoluna gırer
evlenmeyi dusunuyorduk demissin senin dersten kalmani evlilik hayaliniz icin yeterince ugras vermedigine belki de istemedigine yormus olabilir bazen biz de yapmiyor muyuz hadi kizlar son senemizde adamlar okullarini cabuk bitirsinler diye bak iyi calis kazan su sinavi gec su dersi yoksa devam etmez bu iliski felan diye ben cok okudum burlarda acikcasi. belli ki adam da o mantikta dusunmus istemiyo bu kiz istese calisir gecerdi demis. ve birakmis belki ailesi de baski yapiyo evlenin diye bilmiyoruz ki.
oturup gun saymissin ayrica bize bile sorduguna gore senin acabalarin cok buyuk belli ki.. bence oturup konus ve senden neden ayrilmak istedigini simdi neden barismak istedigini tekrar bole bisi oldugunda buna katlanamayacagini guven aradigini soyle.
belki bu sefer daha saglam temeller atarsiniz.
ama cnm ben çok çalıştım notlarımda iyi vize notum düşük dyee geçemdm 1 puan yüzünden kaldım :1no2: nedne ayrıldığı aynı senn dediğin gibi bana sorumluluk aldığını görmek istedim dedii seni düşünemdiğim gün yk diyo ailside çk kızmış benden ayrıldı diye kız kardeşyele kounuşmuştk
valla acikcasi ben cok buyuk kabahat goremedim hani sen suclu degilsin o suclu degil bence affetmen cok zor degil tabi yine de sen bilirsin 51 gun baya uzun zaman cunku.
oturup konusman lazim canim bunlari guven aradigini yariyolda birakilmanin nasil bisi oldugunu anlatip anlamasini saglayacaksin. oyle hemen pes edip canim cicm yapmak yok anlayacak oturup dusunecek hakikaten yaptigi icin ozur dileyecek ancak ondan sonra sen de icindekileri attiktan rahatladiktan sonra yeniden devam edebilirsin.
bana kalirsa bi iliskiyi bitirmek cok kolaydir ama devam ettirmek zordur ve zor olan seyler emin ol hep guzel olan seylerdir.
kolay gelsin canim..
dedikleri gibi ailesi evlenmesıını sıtıyor senden de bı beklentı ıcıne gırmıs sınıfını gec guzel olacak dems böle dusunmus olabılır ama bunları bahane etmıs ayrılmak ıcın bahanesı olmus da olabılır
yani arada ayrılıp nefes almak ıstemıs belkı senden o zamanlar vazgecmıs ama yıne dönmus olabılır
bak bunlar da var
ama cok bı sorununuz yk gıbı yanı baksana 51 gun olmus nerdeyse 2 ay donmesı ıcın uzun bı sure normalınde 1 ayda donmelıydı 1 ay gecmıs bak braz daha ıstıosa senı dön
dön kızım ne yapıcanyasın da kucuk daha askerlıgı olucak onun gıtsın gelsın onu beklıcen ewlenırsınız de işte , kader kısmet hep neyın ne olucagı bellı degıl ama dönduyse cok dırenme derım ben bıdı bıdı yapma da al gıtsın devam edın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?