cnm bu akşam yola çıkıyorlar yarın burda olcaklar çok heyecanlıyım yaaa :asigim:
hadi hayırlısı ... kahveleri kim yapacak kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim redlowe'cım, umarım hep böle mutlu olursundarısı ben gibi mutsuzların başına
walla güzel kahve yaptığım söylenir ben yapıcam sırnaşık şey
güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım :)
beni benim kadar sevemediği için ayrıldık biz... çünkü bu ilişkide hep emek veren bendim... önceki ilişkilerinde oymuş... bana tutku ile bağlı olmadığını söyledi...yapacak ve söyleyecek hiçbir şeyim yok o yüzden... ama en uzun ilişkisi de benimle ... 2 yıl ... öncekiler 5-6 ay... saygı ve sevgi vardı biz de ... aşk yoktu evet... ama bence aşk zaten geçiyor... önemli olan saygı ve sevgi... onun da bunu görebilmesini umuyorum sessizce ... ama sanmıyorum... o gerçekten kişiliği oturmuş biri ve dürüst... o yüzden bu kararının değişeceğini sanmıyorum...
neyse ne zaman istemeye geliyorlar seni :)
kızlarr aynı dediğinz gibi yaptım sırnaşık şey evlenme teklif ettii istemeye gelcekler :asigim: hala şoktayım çok tşk ediyorum hepinizee :1hug:
hadi bakalım ... tuz atayı unutma ama müstakbel damadın kahvesine kaydirigubbakcemile5
cnm bu akşam yola çıkıyorlar yarın burda olcaklar çok heyecanlıyım yaaa :asigim:
koyuuyomu gerçekten :jeyyar: eğer öyleyse koycam :roflol::roflol:
Canım dediğin gibi kişiliği oturmuşsa-en kısa zamanda sevgi saygı ve güvenin-uzun süreli ilişkilerde (evlilikte) aşktan çok daha önemli olduğunu anlayacaktır. Umarım en yakın zamanda anlar ve senden bir şans daha ister. En kısa zamanda İnşaallah-döndüğünde herşey için çok geç olmadan.Şeniz
eneee gizi vermisik heberimiz yok:lepi:
Hadi hayirli olsun canim, gelismelerden bizide haberdar et.
tatlım geldiler ve giittler ay çk heyecanlandımm :çok üzgünüm: yüzük takmadık annm istemedii sizi tam tanımıyoruzz aile ortamınızı bilmiyoruzz dedi gelip bi görelim dedii ok dediler 3 gün sonraa eskişehre gidiyoruz :dance: yüzükler orda takılacakk düğünüde mart ayında düşünüyoruzz sevgilime kalsa yılbaşından önce evlenelim aileni kandırda diyor kaydirigubbakcemile :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?