Sizce bizi istemedikleri için mi?

Öyle mı dersınız.Pekı napalım suan sızce o kadar borca gırıcez.

Mesele bu isteklerin karsilanmasi degil aslinda. Alinir takilir. Istekler hic bitmezse buyuk sorun olur.bizimkiler 5 yillik ev liler anneme evlerini aldirttilar simdi DE araba al diye baski yapiyor lar yasli Kadina. Umarim bunlari yasatmazlar size.

Yok artık ya ne ayıp kendileri be iş yapıyormuş acaba çok merak ettim hey Allahım ya ne insanlar var şu dünya da
Biz evlenirken eşim ailesinden bi çöp için bile destek almadı hala daha öyle evimizi aldık şükür krediside bitti arabamızda var
Eşim üstüne ailelerimizden bize borç kalmasında ben bişeylerini istemiyorum diyor
Annenize çok üzüldüm almasın o da neden alıyor

Npsın kıyamıyor kardesıme .dugun olana kadar hayat bıze zehır olacak.

Tamamda bunların hepsı 80 bın yapcak.Annesı bısı yapmuycak.durumumuz yok.İlla buyuk nısan sart mı sankı

Kendıme bırıktıroyorum.Aslında elımde az param var ama vermek ıstemıyorum.Dugunde takarım kardesıme.Yaa kardesım uzulcek.Yoksa umrumda deıl

Istedikleri cok degil ama tavirlari sizi irrite etmis anlasilan, gercekten de tavirlari hic hos degil isteme vardr isteme vardr bende annem de 6 istemis babam sakin birsey isteme dedigi halde ama onlar 9 bilezik yaptilar..

Mesele bu isteklerin karsilanmasi degil aslinda. Alinir takilir. Istekler hic bitmezse buyuk sorun olur.bizimkiler 5 yillik ev liler anneme evlerini aldirttilar simdi DE araba al diye baski yapiyor lar yasli Kadina. Umarim bunlari yasatmazlar size.
Valaa ben kızla kardesımın mesajıını okudum.Kardesım anneme kalan evı senın ustune yaparız yazmıs.Maas kartım sende durcak yazmıs.bence osterler

Istedikleri cok degil ama tavirlari sizi irrite etmis anlasilan, gercekten de tavirlari hic hos degil isteme vardr isteme vardr bende annem de 6 istemis babam sakin birsey isteme dedigi halde ama onlar 9 bilezik yaptilar..
Yanı ben cok sasırdım boyle soylemelerıne

Öyle bence.Kardesım anneme kalan evi kızın ustune yapacakmıs.ay nerden buldu bunu.bak sevgılıyken para yetmıo.Evlıyken ek ıs yapması lazım kardesımın.kız cok para harcıyo kıyafet gezme falan

Sakin uzulecek fa
Yanı ben cok sasırdım boyle soylemelerıne
Kesinlikle cok ayip o sekilde dile getirmek siz siz olun sakin kendi emeginizden yedrmeyin onlara, kardesim uzulecek faln diye dusunuyorsunuz ama ben de sizin gibiydim abime yardim ediyorum dedim zorlanmasin dedim herseyj yaptim dugunden 4 ay sonra aileme 6 ay sonra da bana kustuler benm dugunume bile gelmediler

Ohaa yanı.Haklısınız.ben normal altın takarım dugunde anca.Ama babam kardesım altından kalkamaz.Babamda bızı sıkıstırıyo kız kardesımle.Bende kutuphaneye gıdıcem sınava haızrlanıyorum.Eve az gelıcem.Babam da pek gormez benı.Ama ustumuzde cok baskı var.memlekete gıtmeyı dusunuyorum o derece

Kız aılem bılır falan dıyo.Kızda sevıyo da ben pek ınanmıyorum.cunku kardesımı o dıger cocukla aldattı
Allah allah bunlar nasıl ilişkiler böyle yahu?
Hani marjinal bizdik doğulu kıza bak sen.
Kardeşiniz neden evleniyor ki acaba evlenince rahat rahat aldatsın kendisini diye mi ki ?

Allah allah bunlar nasıl ilişkiler böyle yahu?
Hani marjinal bizdik doğulu kıza bak sen.
Kardeşiniz neden evleniyor ki acaba evlenince rahat rahat aldatsın kendisini diye mi ki ?
Kızın babası dıger cocugu falan duydu.kızı kacırır dıye korktu.Basını baglıycak.Dogulu ama bızden rahatlar bak

Kızın babası dıger cocugu falan duydu.kızı kacırır dıye korktu.Basını baglıycak.Dogulu ama bızden rahatlar bak
Yahu sen bırak o aileyi kendi kardeşine bak.
Alenen aldatmış diyorsun ne demeye evleniyor böyle bi kızla?
Altın filan önemli değil boşver şunu bunu kardeşinin başı yanacak bu tip bi aileyle .
Aç kardeşinin gözünü.

Kardeşim canım kanımdır.. Normal bir kızcağızla evlensin, herşeyine yardım edeceğim maddi açıdan.
Fakat böyle birisiyle evlenmek istese kapımda ağlasa 1 kuruş vermem. İçim de acısı, açlıktan rengi de solsa vermem. Anam babam verebilir karışmam ama tavrımı da koyarım.
Madem evlenmek istiyor paşa, elini taşın altına koyacak. Milletin açlarını siz mi doyuracaksınız.

Birde burda kesinlikle iki yıl nişanlı kalmak yok kız rarafı resmen sizin önünüze engel çıkartmak istiyo siz bir şeye yok diyinde bakın görün ertesi günü yüzügü nasıl geri yolluyorlar
Bencede.Dogulularda 2 yıl nısanli kalınmaz yanı.Bız hayır dıyemeyız kı kardesım cok ıstıyor

Kardesin altindan kalkamayacagi kizi almasin bir zahmet, babana da hic taviz verme bak sinava hazirlaniyorsun yarin birgun sen de evleneceksin onlar sana hic bir yardimda bulunmayacaklar bana da demislerdi ama ben abimden yardim beklemiyorum zaten evli olacak nasil etsin o sadece dugunumde olsun abi olarak ortlarda olsun yeter demistim ama onu bile cok gorduler bana simdi sana tavsiyem sakin ama sakin fazla birsey yapma dugunde tak altinini yeter..kardesin de bakamayacagi yetemeyecegi kizi almasin aliyorsa da dugunden sonra bir zahmet kiz da calissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…