Sizce bizi istemedikleri için mi?

Ac degıller baya zengınler ama ıstekler cok fazla.Aklıma gelen bunlar dhaa neler cıkcak acaba

Anlamıyor Kac aydır bu muabbet var.tum herkes kızın fotoları gordu.Bızım taraf ıstemıyor.ama kardesım cok ıstıyor

Evet adetler boyle olabliyor biz sut hakki almadik ama alan var fakat bizim takilar dugun giyim herseyi benle esim odedik bir ceyret bile gitmedi ailesinden istemyr geldikleri tatli kolayi bile maelsefki

Haklsıın.Pekı sence sözde bısey takayım mı ben.Kardesıme mı taksam.Napayım sence.Suan haftada 2 gun 50 lıryaa falan ıse gııdıyorum.kpss var 7 ay sonra.Suan işe gıremem ben.Aılem bana hıc yardım etmezkı

Cok yakin bir gelecekte erkeklerin gozu acilacak ve hepsi oyle veya boyle yabanci kadinlarla evlenecek.. olan da 22 ayar 10 bilezigi sadece kiz tarafi oldugu icin adet adi altinda kendine hak goren yurdum kizlarina olacak :)
İşin garibi yurdum kızları yabancı kadınlar gibi davransa değersizleşiyor, ama yabancı kadın her daim değerli.

Nasil bir soz ola
Nasil bir soz olacagina bagli sen yaninda hazir bir taki gotur ama kimseye birsey deme baktin insanlar takiyor sen de kardesine takarsin ama kimse takmiyorsa bosver, is meselesine gelince de kpss ye calis baska ise girme babann baskisina bakma git kutuphanede calis,

Ac degıller baya zengınler ama ıstekler cok fazla.Aklıma gelen bunlar dhaa neler cıkcak acaba

Yahu sizde bi garipsiniz.
İkide birde zenginler zenginler. Birisi bişeyleri istiyorsa açtır. Bu net.

Ha siz aç değiller diyorsunuz ben yorumumu şöyle değiştireyim :

Hani bunlar zengin ya, e sizin çocuğun durumu ortada. Kızı bu kadar niye istiyor? Kız bunu aldatmış bi de. Para için istiyor. Kız tarafta azıcık bişeyler görmek istemiştir. Çünkü muhtemelen onlar da sizi para yiyici olarak görüyor. Buldular 20lik zengin kızı, yapıştılar olarak görünüyor.
Valla yapacaksınız :) Aç değilmiş, zenginmiş sonuçta insancıklar. :)

Bu arada istekleri hiç ama hiç çok değil. :)
Ben adıyaman geliniyim, 6 bilezik takılan biri görmedim daha, 6 çok az. . :) Kayınvalidem 6 bilezik taksa bana, sanırım sokağa çıkamazdı utancından, o kadar az yani.. :)
Siz dua edin usule uymasınlar, istekleri az çünkü. :)

benim doğulu bir arkadaşım vardı onların adeti böyle. Bende söylerim hep ne biçim adetiniz var diye. Gençler bu durumdan rahatsız aslında ama analar babalar adeti devam ettiriyor.

Bulaşmayın, kardeşinizi de vazgeçirin derim. Neden karakolluk oldu, kız iki adamı karakola niye düşürüyor.
Diger cocukla bızımkını aynı anda ıder etmıs.Ortaya cıktı.dıger cocuk kardesımle sokakta kavga ettıler.Mahkememız var suan.jardesım vazgcezmez ki

Ben altını, bileziği vs gelin ve damada yapılan hediye olarak görüyorum böyle istenmesi, sorumluluk gibi gösterilmesi hiç hoşuma gitmiyor. Herkes içinden geldiği kadar durumuna göre bir şeyler yapar. Bizim adetimiz de böyledir. Bilemiyorum biz mi gariban insanlarız?

Ne bu? Ufak çaplı soygun mu? Haspam hangi hanedanın prensesi? Gelenek mi ya da kardeşini istemediler diye mi bu kadar istekte bulunuyorlar bilemedim ama hiç hoş değil. Yıl 2018 hala bilezik, altın, çeyiz gelenek of of

Valaa bısı dıyım mı.Adamların okadr cok cocugu var mırastan bıze bısı kalmaz zaten.hem banane mırasından.Ona bakarsan kardesım kzıın ustune ev yapcak

Diger cocukla bızımkını aynı anda ıder etmıs.Ortaya cıktı.dıger cocuk kardesımle sokakta kavga ettıler.Mahkememız var suan.jardesım vazgcezmez ki
Eyvah eyvah ahlakı da bozuk bir kız yani. Ee kardeşiniz kör mü de bu kızın yaptığını görmüyor. Ayrıca diğer çocuğa bakıp da sizi seçmişler belli ki, kötünün iyisi diye. Uzak durun derim hiç anlaşamazsınız

Ne bu? Ufak çaplı soygun mu? Haspam hangi hanedanın prensesi? Gelenek mi ya da kardeşini istemediler diye mi bu kadar istekte bulunuyorlar bilemedim ama hiç hoş değil. Yıl 2018 hala bilezik, altın, çeyiz gelenek of of
Cok paracılar gelenek bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…