- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ac degıller baya zengınler ama ıstekler cok fazla.Aklıma gelen bunlar dhaa neler cıkcak acabaKardeşim canım kanımdır.. Normal bir kızcağızla evlensin, herşeyine yardım edeceğim maddi açıdan.
Fakat böyle birisiyle evlenmek istese kapımda ağlasa 1 kuruş vermem. İçim de acısı, açlıktan rengi de solsa vermem. Anam babam verebilir karışmam ama tavrımı da koyarım.
Madem evlenmek istiyor paşa, elini taşın altına koyacak. Milletin açlarını siz mi doyuracaksınız.
Anlamıyor Kac aydır bu muabbet var.tum herkes kızın fotoları gordu.Bızım taraf ıstemıyor.ama kardesım cok ıstıyorYahu sen bırak o aileyi kendi kardeşine bak.
Alenen aldatmış diyorsun ne demeye evleniyor böyle bi kızla?
Altın filan önemli değil boşver şunu bunu kardeşinin başı yanacak bu tip bi aileyle .
Aç kardeşinin gözünü.
Evet adetler boyle olabliyor biz sut hakki almadik ama alan var fakat bizim takilar dugun giyim herseyi benle esim odedik bir ceyret bile gitmedi ailesinden istemyr geldikleri tatli kolayi bile maelsefkiDün erkek kardesimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittik.Bu kız için kardesim karakolluk oldu.Başka bir çocukla kavga falan ettiler.Ben karakolda bu kızın ablasıyla konustum.Bana biz kardesinizi istemıyoruz falan drmişti.Dün hersey güzeldi.Yalnız ablası annesi isteklerımız söylıyeyım dedi.1 tane tura altın kızın boynuna,kızın annesine süt hakkı için iki bilezik,kıza 6 bilezik.Sonradan baba bilezik istenmez ayıp diye iki tane anneye takılcak bilezigi kaldırdı.Kızın sözde giycegi kıyafet takı hersey bize aitmiş.Annesi kızım küçük dedi.20 yaşinda kız.Bu yuzden iki sene beklesinler dedi.Nişan yaza.Orkestra kıyafet hersey bize ait.Dügün mobikya hersey bize ait.60 tülbent 60 patik istiyor.Siz haızrlıgınızı yapın öylr gelın dedıler.Haftaya onlar gelecek.Ama hersey bize aitmiş.Agrılı bunlar.Bu arada babası dıger cocukla olayları duydu ondan bızımkıyle tanısmak ıstemiş.Onlar kıza hıcbır sey yapmıycak.Bizim durumumuz yok.Bu arada altınlar 22 gram olcakmış.2 senede rahatça hepsını yaparsınız dıyorlar.Az altın bile almıslar.Normalde başlık varmıs istememısler bile.Cok kalabalıklardı.Haftaya en az 20 30 kısı beklıyoruz.Acayıp zengınler.Ama tek çöp yapmıyorlar.Benım sormak ıstedıgım ıstemedıklerı ıcın mı böyle adet olur mu sizce?
Haklsıın.Pekı sence sözde bısey takayım mı ben.Kardesıme mı taksam.Napayım sence.Suan haftada 2 gun 50 lıryaa falan ıse gııdıyorum.kpss var 7 ay sonra.Suan işe gıremem ben.Aılem bana hıc yardım etmezkıKardesin altindan kalkamayacagi kizi almasin bir zahmet, babana da hic taviz verme bak sinava hazirlaniyorsun yarin birgun sen de evleneceksin onlar sana hic bir yardimda bulunmayacaklar bana da demislerdi ama ben abimden yardim beklemiyorum zaten evli olacak nasil etsin o sadece dugunumde olsun abi olarak ortlarda olsun yeter demistim ama onu bile cok gorduler bana simdi sana tavsiyem sakin ama sakin fazla birsey yapma dugunde tak altinini yeter..kardesin de bakamayacagi yetemeyecegi kizi almasin aliyorsa da dugunden sonra bir zahmet kiz da calissin
İşin garibi yurdum kızları yabancı kadınlar gibi davransa değersizleşiyor, ama yabancı kadın her daim değerli.Cok yakin bir gelecekte erkeklerin gozu acilacak ve hepsi oyle veya boyle yabanci kadinlarla evlenecek.. olan da 22 ayar 10 bilezigi sadece kiz tarafi oldugu icin adet adi altinda kendine hak goren yurdum kizlarina olacak :)
Nasil bir soz olacagina bagli sen yaninda hazir bir taki gotur ama kimseye birsey deme baktin insanlar takiyor sen de kardesine takarsin ama kimse takmiyorsa bosver, is meselesine gelince de kpss ye calis baska ise girme babann baskisina bakma git kutuphanede calis,Haklsıın.Pekı sence sözde bısey takayım mı ben.Kardesıme mı taksam.Napayım sence.Suan haftada 2 gun 50 lıryaa falan ıse gııdıyorum.kpss var 7 ay sonra.Suan işe gıremem ben.Aılem bana hıc yardım etmezkı
Ac degıller baya zengınler ama ıstekler cok fazla.Aklıma gelen bunlar dhaa neler cıkcak acaba
Diger cocukla bızımkını aynı anda ıder etmıs.Ortaya cıktı.dıger cocuk kardesımle sokakta kavga ettıler.Mahkememız var suan.jardesım vazgcezmez kiBulaşmayın, kardeşinizi de vazgeçirin derim. Neden karakolluk oldu, kız iki adamı karakola niye düşürüyor.
zenginlermis demekki bu yüzden
Valaa bısı dıyım mı.Adamların okadr cok cocugu var mırastan bıze bısı kalmaz zaten.hem banane mırasından.Ona bakarsan kardesım kzıın ustune ev yapcak
Yahu sizde bi garipsiniz.
İkide birde zenginler zenginler. Birisi bişeyleri istiyorsa açtır. Bu net.
Ha siz aç değiller diyorsunuz ben yorumumu şöyle değiştireyim :
Hani bunlar zengin ya, e sizin çocuğun durumu ortada. Kızı bu kadar niye istiyor? Kız bunu aldatmış bi de. Para için istiyor. Kız tarafta azıcık bişeyler görmek istemiştir. Çünkü muhtemelen onlar da sizi para yiyici olarak görüyor. Buldular 20lik zengin kızı, yapıştılar olarak görünüyor.
Valla yapacaksınız :) Aç değilmiş, zenginmiş sonuçta insancıklar. :)
Bu arada istekleri hiç ama hiç çok değil. :)
Ben adıyaman geliniyim, 6 bilezik takılan biri görmedim daha, 6 çok az. . :) Kayınvalidem 6 bilezik taksa bana, sanırım sokağa çıkamazdı utancından, o kadar az yani.. :)
Siz dua edin usule uymasınlar, istekleri az çünkü. :)
Eyvah eyvah ahlakı da bozuk bir kız yani. Ee kardeşiniz kör mü de bu kızın yaptığını görmüyor. Ayrıca diğer çocuğa bakıp da sizi seçmişler belli ki, kötünün iyisi diye. Uzak durun derim hiç anlaşamazsınızDiger cocukla bızımkını aynı anda ıder etmıs.Ortaya cıktı.dıger cocuk kardesımle sokakta kavga ettıler.Mahkememız var suan.jardesım vazgcezmez ki
Valaa bısı dıyım mı.Adamların okadr cok cocugu var mırastan bıze bısı kalmaz zaten.hem banane mırasından.Ona bakarsan kardesım kzıın ustune ev yapcak
Cok paracılar gelenek bahaneNe bu? Ufak çaplı soygun mu? Haspam hangi hanedanın prensesi? Gelenek mi ya da kardeşini istemediler diye mi bu kadar istekte bulunuyorlar bilemedim ama hiç hoş değil. Yıl 2018 hala bilezik, altın, çeyiz gelenek of of
Yapsın yapsın kız da 30 kişilik sülalesini getirip oturturValaa bısı dıyım mı.Adamların okadr cok cocugu var mırastan bıze bısı kalmaz zaten.hem banane mırasından.Ona bakarsan kardesım kzıın ustune ev yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?