Sizce bizi istemedikleri için mi?

Valaa acayıp kalabalık bır aıle nasıl olack ben bılmıyorum

Safmisin sen canim yaaa. Elalemin görgüsüz ac gözlülerino doyuracagina o parayi kendine biriktir kendi hayatini kur. Babanda cok merakliysa kendi bulsun bilezik parasini. Senjn yerinde olsam onlar konusmaya geldiginde herkesin icinde baba olmayan parayla nasil yapamayi planliyorsun diye sorarim bide direk benden beklemeyin hic bir destek diye de derim

Canım yapmıycam da ben bu baskılardan nasıl kacıcam.Ben kopek gıbı calısıyorum aksama kadar ayaklarım agrıyo.Bi de ona mı yedırcem kı.Babam okadar ıctı karı kızla parayı yedı yapsın sımdı

Bizde de oyle.sayı soylenmez.direk soyledı.Pattik tülbent istıyor 60 ar tane hem

Ağrılıların adetleri ağır olur diye biliyorum :)
Altına değer veriyorlar az bile istemiş sanki.
Ama masrafların hepsini yüklemiş size. İstememek gibi bir durum söz konusu olsaydı evlerine kabul etmezlerdi bence.

2 sene neden uzatıyor ki.belkı altın az ısteyıp dıger taraftan bize yukluyordur

Kardeşinin mabadı yiyorsa evlensin isteklerini yerine getirsin olmaz öyle
2018 yılındayız adet töre mi kaldı 30 bin altın al nişan yap dügün yap mobilya beyaz eşya al eee kız tarafı neci peki prenses soyundan mı geliyor

Süt bileziği mi?!!! Anne kızına emzirdiği sütün ücretini mi istiyor?!!!! Evlatmı bu yoksa gelir detiren fındık ağacı mı?!!! ( bende sanki ilk kez duydum, canım ülkemde hep olan şeyler. allahtan 20 yaşa küçük demişlerde düğünü erteliyorlar. Kızın yaşı allah korusun 13 falan da olabilirdi. Yine o kadar düşünebilmişler.)

Öyle bence.Kardesım anneme kalan evi kızın ustune yapacakmıs.ay nerden buldu bunu.bak sevgılıyken para yetmıo.Evlıyken ek ıs yapması lazım kardesımın.kız cok para harcıyo kıyafet gezme falan
Öyle bence.Kardesım anneme kalan evi kızın ustune yapacakmıs.ay nerden buldu bunu.bak sevgılıyken para yetmıo.Evlıyken ek ıs yapması lazım kardesımın.kız cok para harcıyo kıyafet gezme falan

Bu ev meselesini ailene söyledin mi? Dedin mi benden kurus islemez dügügünde abla olarak gönlümfen ne koparsa imkanim neye yeterse onu takarim diye dedin mi?

Agrılıların adetı boyleymıs mecbur yapack.Ama evde kavga cıkcak para yuzunden.
Ağrı da mı yasıyorlar adetlerini yasatmak isteyen orda Yaşar kendi dengi ile evlenir. Onlar da flört etmek de Yok annesi kardeşinin arabası ile de geçemez ayıptır nişanda bile aileler olmadan görüşülmez ancak nikahtan sonra çiftler Başbakan kalır eeee altın isterken adetleri var bunlarda adet değil mi

Aman diyim kiz masallah iki kisiyi ayni anda yürütüyo ama siz ailece gidip ahlaki bozuk bi kizi istemeye gidiyorsunuz masallah mide konya ovasi mübarek. Aile e anlat bunlari kardesinr de sor bakalim boynuzlarini cok mu begeniyormus da yapismis bu kiza

siz nerelisiniz? kürtlerde böyle... bizde mesela nişan kına yatak odası kız tarafına ağitir gelinin kiyafetleri haric onu erkek tarafı alır.
Doğularda öyle değil...

Diger cocukla bızımkını aynı anda ıder etmıs.Ortaya cıktı.dıger cocuk kardesımle sokakta kavga ettıler.Mahkememız var suan.jardesım vazgcezmez ki
Ben olsam annesine derdim sizin kızın bir tarafı altından mı diye?
Bence siz diğer çocuğa yardım edin. Kızı kaçırsın. İhale ona kalsın. Sizin de başınız yanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…