Sizce bizi istemedikleri için mi?

fazla istenilmemis bence sonradan bunlar yumusar bir seyler yapar kiz ikna eder ailesini

Evet haklısın ama bunları babam soylesın yanı.Annesı anlamıyor İlla onlara uyucaz.Nasıl olacak bılmıyorum
Söylesin babanız.
Kesinlikle geri durmasın. Adetse bunlar da bizim adetler desin.
Böyle pazarlık yapabiliyorlarsa kendilerine çıkacak faturayıda göğüslesinler bir zahmet.
Altta kalmayın.
Daha bunun düğünü var. O zaman ne adetler çıkacak kim bilir.
Önünü böyle kesersiniz kesebilirseniz aksi halde bitmeyecek bu istekler.

Bence uzak durun böyle ailelerden istemek çok ayıp geliyor bana tabiki ziynet adet ama herkez bütçesine göre takar şundan şu bundan bu kadar demek hoş değil

Ne kadar kıymetlendirmissiniz kızı öyle. Kardeşini zor günler bekliyor. Daha evlenmeden talepler böyleyken evlenince herşey daha zor olacak. Hiç anne babanız kardesinizi karşılarına alıp oğlum bu işin altından nasıl kalkacağız sen de kendine dikkat et birikim yap demiyor mu da. Sizden yardım bekliyorlar.

Ağrılılarsa ve maddi durumları iyiyse az bile demisler. zaten düğün kıyafetler eşyalar Turkiyenin her yerinde erkek tarafına ait kız kına gecesi yapar yatak odası takimi alır çeyiz alır odur. Ne bekliyorsunuz anlamadım. Kıza aldığınız her takı zaten size geri dönecek bişeyleri abartıp çocukla kızın arasını bozmayin

Valla bi tek çeyrek bile isteseler bana kalırsa kızlarını satmaktir bu. Ne kadar iğrenç, adet adı altında maddi beklenti. Bu para altın konularını konuşunca ben utanıyorum resmen milletin adına.

2 sene içinde ayrılsınlar diye dua edin. İkna edin.

Cok yakin bir gelecekte erkeklerin gozu acilacak ve hepsi oyle veya boyle yabanci kadinlarla evlenecek.. olan da 22 ayar 10 bilezigi sadece kiz tarafi oldugu icin adet adi altinda kendine hak goren yurdum kizlarina olacak :)

Burda mevzu taleplerinin cok veya az olmasi degil de arsiz ve dayatmaci tavırları bence..
O takilara bile el koyabilecek kapasite gordum ben ailede..

Sebebini bilmem ama bu gelinle cok ugrasirsiniz. Bunu asla calismaz dediginiz icin yasiyorum. Bazi tipler var ki asla calismamanin yaninda asla tasarruflu yasamaz. Tek maasla evim olsun arabam olsun diye diye erkek ailesini perisan Eder. Bizim gelinimiz malesef Boyle umarim sizin ki bu şekılde degildir

Mesele bu isteklerin karsilanmasi degil aslinda. Alinir takilir. Istekler hic bitmezse buyuk sorun olur.bizimkiler 5 yillik ev liler anneme evlerini aldirttilar simdi DE araba al diye baski yapiyor lar yasli Kadina. Umarim bunlari yasatmazlar size.

Altınları iki yıl sonraya istiyorlarsa iyi yavaş yavaş alınır.Zaten iki yıl nişanlı kalamazlar bozulur bu iş.

Valla kardeşin şuan kedi gibi yanlarındaysa o zaman adam akıllı çalışıp 2 sene içinde birikimi yapıcak ailesinden destek almayıp paşa paşa ödüyecek masrafları zaten ailenizin durumu o kadar iyi değilmiş hiç anne babasına güvenmesin onlara da yazık günah ayağını yorganına göre uzatmayı öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…