Sizce bizi istemedikleri için mi?

Kız alısmıs yatmaya.Hayatta calısmaz

Siz de bence istemiyorsunuz bu kızı. Altın çok değil bence. Nişanı sizin yapmanız saçma. Kız daha 20 yaşında. Üniversite gibi bir durumu da yok demekki evleniyor. Kız girse çalışsa taş çatlasa 1500-2000 maaş. 30 bin liralık altını kaç yılda kazanabilir ki. Daha 20 yaşında bir insan için de yatmaya alışmış yorumunuz komik

Kiz 20 yasinda, daha cocuk sayilir. Oglan 23, daha olgunlugun o'sunu bilmez, ergenligin tam ortasinda. Kimsede demiyor ki, ya ne evlenmesi sakamisiniz diye? Konu 2 ergen cocugun evlenmesi degil, konu altinin fazla olmasi.

Demek iki aile cahillik olarak birbirine laik. Tek üzüldügüm o evlilikten cikan cocuklar olacak. Babalarinin öfke problemleri var, anneside kolay bosanmaz. Cidden yazik.

Kabul etmezler yaa.Hanı bayaa kotu olur ama bunu soylersek
Evlilik sözleşmesine gerek yok. Nisan zaten hukuk tarafından tanınan bir süreç. Yani nisan bozulunca taraflar karşılıklı hediyeleri iade eder. Etmez ise hakkınızı mahkemede aramanız da hiç bir engel yok. Ancak taki törenini kayıt altına alın mutlaka.

Bu ne yahu kızlarını evlendiriyolar mı satıyolar mı belli değil. Böyle bir zihniyete sahip olan insanlarla akraba olacak mısınız gerçekten? Hadi diyelim anlaşamadılar ayrıldılar. Kıza aldığınız şeyler size geri verilecek mi? Hiç sanmıyorum. Kardeşinizin gözünü açın siz

Ben tek bir cop bile istemedim karsiyim bunlara ama istedikleri cok degil bence. Uslup cok cirkin resmen kizi satiyor gibiler hem de ilk tanismada... bunda haklisiniz. Mardinli arkadasim evlendi. Altin kemer, 20 yarim altindan bileklik, 12 bilezik, annesine 5 bilezik vesaire... say say bitmez.

Kardesiniz bu kizla illa evlenmek istiyorsa kredi ceksin yapilsin. Evlenince odesinler. Kiz calismaz diye bir sey yok. Evde yemeklik olmayinca ac mi kalacak? Elbet calisacak. Yok yine de calismaz diyorsaniz ve kardesiniz bu kizla evlenmeyi hala gozr aliyorsa kendi tercihi. Her turlu surunmeyi goze almis demektir. Koca insan kendi karar versin. Babaniz bazi seyleri yapar elbet. ama her seyi yapmasina musaade etmeyin, cunku yoksa elinde avucunda... kendini hirpalamasin.

Benm esimde bende dogunum baska yerlerindeniz.Bizde sadece yatak odasi kizin cehizi bide kina masrafi kiza ait.Esimde herseyi erkek tarafi yapiyormus.Asla istemiyoruz yatak odasuni dediler.400kusur gram altin +ev esyasi +gelip gitme masraflari+dugun masraflari dahil hersey onlardan cikti.Babasi da cok asiri varlikli degil.Toprak gelirini ogullarini evlendirimek icin kullaniyormus. Kayınpederim oglun varsa evlendirecen yok oyle kacmak der.

Verılmez.Kadın ıstemedıgı ıcın bu kadar uzatıyo.Dıger kızları 18 falan evlenmıs.Ben 26 yım kesın evde kaldı demıştır

Ben bedavaya gitmisim ya hatta ustune para vermisimNasil boyle acik acik isteyebiliyorlar hayret.Kardesini istemedikleri baya belli hic bi sey yapmadan dugun yapcaklar hic gormedim boyle bi sey.Durumlari hic olmasa anlarim.Demek ki erkeklere cok merhametli davranmayacaksin baksana aldatildigi halde bunlari yapacak yuh yani.Baban demiyor mu oglum bosver bu kiz seni aldatti basini belaya soktu diye.Resti ceksin baban kardesin tek basina yapabiliyorsa yapsin

Kadın dıyorkı evlenene kadar borc bıtsın.Rahat etsın evlenınce dıyor.Kızın babası gel yanımda cakıs sadece telefona bak 1900 maas demıs kız gıtmemıs.bunların şirketi falan var.Uslupları çok yanlıs

Senin annende sut hakki icin 2 bilezik istesin. Annen kardesini emzirmedimi :))))

Bencede ıstemıyo.Ablası demıstı zaten.Dun dedı ben senle konusmustum dımı dıyo.Acaba acı acık sorsam mı ıstemuydıymusunuz dıye

Kamera falan dımı.Telefonla ceksem olur dımı gene

Aile zaten tüm kızları o yaslarda evlendırıyo.Bızım aılede evlendırme meraklısı evden gıdelım dıye zateb

Sizde yatak odası,mutfak eşyaları ve aklıma gelmeyen kız tarafı ne almalıysa onları sıralayın. Bizde bunlar adettir diye. Onlarda alsın.
Kendilerine gelince bizde adet böyledir diye tutturuyorlarsa sizin adetlerinize de uyuversinler bir zahmet.
Ben bu pazarlıkları anlayamıyorum. Evlenirken böyle pazarlıklar yapmadım. Ama şayet karşı taraf böyle isteklerle gelseydi bende derdim bunlarda bizim adetler sizde bunları yapın diye.
Olması gereken bu.
Atıyorum kız tarafı nişanı yapar genelde. Sizde o durumda kendi adetlerinizi dile getirin. Damada takım,saat ,bohça vs diye.

Kız ortaokuldan berı evde.Okumamıs.Oyle ama.Gece 4 5 te uyuyo.Hıcbır ev ısı yapmıyor.Istemıyoruz cunku kardesımı aldattı

Evet haklısın ama bunları babam soylesın yanı.Annesı anlamıyor İlla onlara uyucaz.Nasıl olacak bılmıyorum

1- doğuda bir kız 2 yıl nişanlı kalmaz , birakmazlar.
2- istedikleri altın çok ama çok makul
3- acaba altınları alıp nişanı iptal mi edicekler diyosunuz da zaten çok zenginlermis 6 bilezik için bunu yapmazlar.
4- nişanı erkek tarafı yapar
5- yatakodasini erkek tarafı yapar.
onlara göre biz kız büyüttük verdik daha napalım dusuncesindeler , tek bir çöp alamazsınız.

bence bunlar size vermek istemiyolar kızı yoksa asla ama asla 2 yıl bekletmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…