- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
bizde isetedik daha doğrusu sordular 10 bilezik 2 set saat vs vs takıldı... ama biz nişan salonda yemekli ve kınayıda salonda yemeklı yaptık yatak odası ev icin bazı şeyele ödedik daha doğrusu ailem karşıladı... 6 bilezıği cok bulmadım acıkcası normalBen bedavaya gitmisim ya hatta ustune para vermisimNasil boyle acik acik isteyebiliyorlar hayret.Kardesini istemedikleri baya belli hic bi sey yapmadan dugun yapcaklar hic gormedim boyle bi sey.Durumlari hic olmasa anlarim.Demek ki erkeklere cok merhametli davranmayacaksin baksana aldatildigi halde bunlari yapacak yuh yani.Baban demiyor mu oglum bosver bu kiz seni aldatti basini belaya soktu diye.Resti ceksin baban kardesin tek basina yapabiliyorsa yapsin
yani nişani ve kınayi aiem ödedi bir düğün masrafına geldi zaten.Karşı tarag ne harcadıysa aılemde harcası. 6 bilezik gayet makul heleki doğulular icin az bileBen bedavaya gitmisim ya hatta ustune para vermisimNasil boyle acik acik isteyebiliyorlar hayret.Kardesini istemedikleri baya belli hic bi sey yapmadan dugun yapcaklar hic gormedim boyle bi sey.Durumlari hic olmasa anlarim.Demek ki erkeklere cok merhametli davranmayacaksin baksana aldatildigi halde bunlari yapacak yuh yani.Baban demiyor mu oglum bosver bu kiz seni aldatti basini belaya soktu diye.Resti ceksin baban kardesin tek basina yapabiliyorsa yapsin
Canım yapmıycam da ben bu baskılardan nasıl kacıcam.Ben kopek gıbı calısıyorum aksama kadar ayaklarım agrıyo.Bi de ona mı yedırcem kı.Babam okadar ıctı karı kızla parayı yedı yapsın sımdı
Daha fazla okursam sınır krizi geçiricemBu arada erkek kardesım kıza demıskı.Anneme ev kalcak benım.senın ustune yaparım.Maas kartımda 3 bın yatıyo sende kalacak demıs.
Ben napayım cocuk ayrılmıyoDaha fazla okursam sınır krizi geçiricemsiz ailecek şaka mısınız. Yok kardeşin birde aldatılmış. Olaya bak
Olabılır de ben o kıza bısı almak ıstemıyorum.belkı nakıt yardımı yaparım bıraz o kadarKardeşi olarak bir miktar destek olmanız gerekir zaten, bir bilezik takmak ya da bir ev eşyasını karşılamak gibi, siz babanıza vermek yerine ben bir bilezik takarım diyin mesela, 2 yılda yaparsınız zaten onu, ekstra destek işine girmeyin.
Demedım cunku dun baya para kavgası cıktı.Sence nı dugunde altın taksam yetmez mı.Benım cıdden suan duzenlı ısım yok.Gelırım cok az.dershane sınav parası falan anca yetıyo.Yazın ıse gırcem.Ben nasıl vereyım bılezık parasıBu ev meselesini ailene söyledin mi? Dedin mi benden kurus islemez dügügünde abla olarak gönlümfen ne koparsa imkanim neye yeterse onu takarim diye dedin mi?
Keske elımden bırsey gelse.Bazıları demıs ama az ıstemısler dıeLütfen arkanıza bile bakmadan kaçın, koşarak hatta.
Sasırdı da yapcak yanı mecbur.Kedi gıbı aynı gormenız lazımKardesin ne diyor bu duruma Allah askina?
Haha buna cok guldum.O cocuk da altından kalkamazdı kıBen olsam annesine derdim sizin kızın bir tarafı altından mı diye?
Bence siz diğer çocuğa yardım edin. Kızı kaçırsın. İhale ona kalsın. Sizin de başınız yanmasın.
Bız kutahya.Kızlar agrılı.Bızde nısani kız yapar.sızın gıbı bızdedesiz nerelisiniz? kürtlerde böyle... bizde mesela nişan kına yatak odası kız tarafına ağitir gelinin kiyafetleri haric onu erkek tarafı alır.
Doğularda öyle değil...
Anlamıyo kardesım.Kac defa kavga ettım hatta.ablası dedıkı kızın ıstersen goster fotoları sorun yok dedıAman diyim kiz masallah iki kisiyi ayni anda yürütüyo ama siz ailece gidip ahlaki bozuk bi kizi istemeye gidiyorsunuz masallah mide konya ovasi mübarek. Aile e anlat bunlari kardesinr de sor bakalim boynuzlarini cok mu begeniyormus da yapismis bu kiza
Takılırmıs kupe saat kolye falanSözde taki takilmaz
Dımı ama.burdalar ızmırde.Ama gıyımlerı makyajları bayaa sey bızden abartı yanı.cok rahatlar ayrıcaAğrı da mı yasıyorlar adetlerini yasatmak isteyen orda Yaşar kendi dengi ile evlenir. Onlar da flört etmek de Yok annesi kardeşinin arabası ile de geçemez ayıptır nişanda bile aileler olmadan görüşülmez ancak nikahtan sonra çiftler Başbakan kalır eeee altın isterken adetleri var bunlarda adet değil mi
aldattığıni soylemistiniz , kardesiniz ne diyo bu durumaÖyle mı dersınız.Pekı napalım suan sızce o kadar borca gırıcez.
Cok uzuldum Evi falan uzerine yapmak ne demek ya umarim kardesiniz bir an once yakasini kurtarir bu kizdanÖyle bence.Kardesım anneme kalan evi kızın ustune yapacakmıs.ay nerden buldu bunu.bak sevgılıyken para yetmıo.Evlıyken ek ıs yapması lazım kardesımın.kız cok para harcıyo kıyafet gezme falan
Bedavaya gitmek ne ki uste para vermisim resmenValla ben bedavaya gitmisim he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?