Sizce bizi istemedikleri için mi?

Benim doğuyla alakam yok ama bizim orda da her şeyi oğlan tarafı yapıyormuş.

Adet olmasın adil olsun. Her şey yarı yarıya paylaşılır.

Sizin yapacağınız en iyi şey de kardeşinize kredi çektirmek.

Madem 2 yıl bekleyecekler çeksin 100 bin 2 yıldı babasının da yardımıyla ödesin. Ek iş yapsın.

Enayi olan o , o düşünsün.

Bu arada kız dünya güzeli falan mı?

Ayy ben bir dugunde takıcam.Yeter yanı takmıycam.Sankı taksam da bana faydaları mımolacak ki

Herkes doguluysa az bile istemişler diyorlar. Bu kizlar altından mi pardon da? Biz karadenizliler bukadar istemiyoruz diye değersiz miyiz. Bazı yorumları anlamicam ben galiba
Tabiki de değilsiniz ama bölge bölge adetler değişiyor demek ki sizin oranın adetleri de öyle. Ama şaşırdım benim eniştem de karadenizli onlarda da var baya baya bu şekil altın filan

Kadın dedıkı bu kız hamıle lohusa olcak.Muslumanız.Bırı gelır namaz kılar dedı
Valla deli bunlar, cahil ve cühelalar.
Bunlardan o fikir gitmez.
Cami mi ayol eviniz, gelen yanında başörtüsünü getiriyor zaten.
Karışma kardeşinin işine bide kötü olan sen olursun
Ben bunları böyle duyunca eşimle yan yana oturuyorduk. Bak biz hiç bişey istemedik dedim güldüm.
Allahim hele ki bu devirde erkek die canını almadıkları kalıyor.
Ay aklıma geldi bi de yün istemişlerdi bilmem ne kadar.
Ya yün mü kaldı, Allah aşkına...

Kız alısmıs yatmaya.Hayatta calısmaz
Alışmış yatmaya dediğiniz kız daha 20 yaşında, ne ara alışmış?
Yaşının küçük olması daha önemli bir sorun.
İstedikleri altın çok değil ama o tarafında mobilya çeyiz eşyası alması gerekir.

Canım gayet normal bence bazı yörelerde herşeyi erkek tarafı karşılar ağır oluya ama işte.Allah size ve bu zamanda evleneceklere yardım eylesin makul bir çözüm bulursunuz inşallah.

Tabiki de değilsiniz ama bölge bölge adetler değişiyor demek ki sizin oranın adetleri de öyle. Ama şaşırdım benim eniştem de karadenizli onlarda da var baya baya bu şekil altın filan
Ben sözümü kendim yaptım. Annem hatta uğraşmasınlar, ne onlar bohça getirsin ne biz götürelim dedi. Bizde nişanlımla kendimiz yaptık tüm aileye. Altın gönlünüzden ne koparsa dediler. Yani adetler var diye deli gibi borçla evlendiriyorlar gençleri yazik değil mi. Ben örf adet herseyi çok iyi biliyorum ama ilerde cocuklarim olursa asla böyle birsey uygulamicam. Karşıdakinin elinden ne kadar gelirse okadar olsun. Benim halamın kızına doğru dürüst hicbirsey yapılmadı. Kocası cirakti. Halamlarda birsey isteyemedi. Şimdi kendi dükkanını açtı çocuk, para icin de yüzüyorlar. Halamlarada o bakiyor. Kimin ne olacağı belli değil. Karşıdakine insan gibi davranmak önemli

Biz sadece adetlerden bahsediyoruz . Isteyip istememek kişiye kalmış . Bizimkiler de istemedi ama adetlerde o tür şeyler var . Konu sahibinin karşılaştıkları insanlar o adetlere uyan insanlar

Valla normalde abla olarak derim ki bi bilezik tak ama böyle bi gelin ve ailesinr böyle bir kardes vr anne babaya o bilr cok tak bi küc7k altin yeter

Cunku boyle kadinlarda seytan tuyu var :)

Yeminlen hayretle okuyom bole seyleri...

böyle bi erkek kardeşim olsa alır karşıma salak salak iş yapma derim. Bazı kadınlar gelenek görenek ayağına kendilerini müstakbel kocalarına pazarlıyorlar. Seks işçileri çok daha dürüst böylelerinden.

Aynen oyle.. boyle erkeklere bole kadinlar lzm demekki.. bu kiz bole dese ne olacak dinlemiycekki bu cocuk. Napsin yazik anne babada elinden geleni yapacaklar yani.

Aynen oyle.. boyle erkeklere bole kadinlar lzm demekki.. bu kiz bole dese ne olacak dinlemiycekki bu cocuk. Napsin yazik anne babada elinden geleni yapacaklar yani.
Anne baba da biraz aklını başına alsın kabul etmesin bence. İki kişi evlenmek istiyorsa kendi hayatlarını kursunlar anne babalarının yakalarından düşsünler artık yazıktır. Kimsenin anne babasını şeytanın biriyle evlenip sevişecek diye bu kadar borca sokmaya hakkı yok

Dogru soluyosunda buyukte konusmak istemiyorum valla ogullarim var..

Esimin anne babasi bi cop almadiklari icin bu tarz seyler cok uc geliyo bana.. ortasi yok mu bunlarin

Canım bende agrılıyım öyle bir adet yok baya abartmışlar biz bütün mutfak eşyalarını küçük teknolojik aletleri buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi fırın hepsini biz aldık istemede ki kıyafetimide biz aldık erkegin yüzügünüde biz aldık iki taraf bölüştü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…