- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ama bazıları var dıye yazmıs.Az ıstemısler yazmıs.Mecbur yapıcaz ama.Kız ucularından alırım herseyın demısCanım bende agrılıyım öyle bir adet yok baya abartmışlar biz bütün mutfak eşyalarını küçük teknolojik aletleri buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi fırın hepsini biz aldık istemede ki kıyafetimide biz aldık erkegin yüzügünüde biz aldık iki taraf bölüştü yani
Valaa kac kez kavga ettık anlamıyo .karakolluk olduk kız yuzunden halaa vazgecmıyorböyle bi erkek kardeşim olsa alır karşıma salak salak iş yapma derim. Bazı kadınlar gelenek görenek ayağına kendilerini müstakbel kocalarına pazarlıyorlar. Seks işçileri çok daha dürüst böylelerinden.
Anam babam ne ısterse o dıyo ben karısmam dıyorBenim anlamadığım bu erkekler böyle kadınların kıçına tekmeyi neden basmıyor? Kız hiç mi demiyor anne bana siz ne saçmalıyorsunuz?
Yoo normal kız.Aılenın en kucuguymus de.100 bın cekse ne harcıycak bunlar.Yanı kızla gezerkende para gıdıyor baya.Benim doğuyla alakam yok ama bizim orda da her şeyi oğlan tarafı yapıyormuş.
Adet olmasın adil olsun. Her şey yarı yarıya paylaşılır.
Sizin yapacağınız en iyi şey de kardeşinize kredi çektirmek.
Madem 2 yıl bekleyecekler çeksin 100 bin 2 yıldı babasının da yardımıyla ödesin. Ek iş yapsın.
Enayi olan o , o düşünsün.
Bu arada kız dünya güzeli falan mı?
Valahaa yaaa.ne adetmıs yaa.İşlerıne geldıgınden adetlerı uyguluyorlar zatenHerkes doguluysa az bile istemişler diyorlar. Bu kizlar altından mi pardon da? Biz karadenizliler bukadar istemiyoruz diye değersiz miyiz. Bazı yorumları anlamicam ben galiba
Valla normalde abla olarak derim ki bi bilezik tak ama böyle bi gelin ve ailesinr böyle bir kardes vr anne babaya o bilr cok tak bi küc7k altin yeter
Aaaay aman iyi bari. Cok sevindim umarim hersey guzel gider :)Yok bu baska.İçkisi falan yok.Atanıcam ınsallah.Hayatımdakı en duzgun ınsan bu.Kendımı kurtarıcam
Dün erkek kardesimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittik.Bu kız için kardesim karakolluk oldu.Başka bir çocukla kavga falan ettiler.Ben karakolda bu kızın ablasıyla konustum.Bana biz kardesinizi istemıyoruz falan drmişti.Dün hersey güzeldi.Yalnız ablası annesi isteklerımız söylıyeyım dedi.1 tane tura altın kızın boynuna,kızın annesine süt hakkı için iki bilezik,kıza 6 bilezik.Sonradan baba bilezik istenmez ayıp diye iki tane anneye takılcak bilezigi kaldırdı.Kızın sözde giycegi kıyafet takı hersey bize aitmiş.Annesi kızım küçük dedi.20 yaşinda kız.Bu yuzden iki sene beklesinler dedi.Nişan yaza.Orkestra kıyafet hersey bize ait.Dügün mobikya hersey bize ait.60 tülbent 60 patik istiyor.Siz haızrlıgınızı yapın öylr gelın dedıler.Haftaya onlar gelecek.Ama hersey bize aitmiş.Agrılı bunlar.Bu arada babası dıger cocukla olayları duydu ondan bızımkıyle tanısmak ıstemiş.Onlar kıza hıcbır sey yapmıycak.Bizim durumumuz yok.Bu arada altınlar 22 gram olcakmış.2 senede rahatça hepsını yaparsınız dıyorlar.Az altın bile almıslar.Normalde başlık varmıs istememısler bile.Cok kalabalıklardı.Haftaya en az 20 30 kısı beklıyoruz.Acayıp zengınler.Ama tek çöp yapmıyorlar.Benım sormak ıstedıgım ıstemedıklerı ıcın mı böyle adet olur mu sizce?
Yoo normal kız.Aılenın en kucuguymus de.100 bın cekse ne harcıycak bunlar.Yanı kızla gezerkende para gıdıyor baya.
Size uymuyorsa olmaz bu iş.Adetleri bu olabilir herşeyi onlarda erkekler yapıyor olabilir.Uymazsa herkes kendi yoluna bakar.İstenilen beklenilen şeylerin neden garip karşılandığını anlamıyorum sonuçta herkes evladına herşeyin en iyisini yapmaz mı?Elinden gelmiyorsa yapamam dersin benim gücüm durumum şu dersin insanlar samimi değil bundan kaybediyor herkes açıkça konuşmuyor.Bende kayınvalidem en başında herşeyin en güzeli en iyisi olacak tabi dedi.Böyle diyen bir insana ne adet söyledik ne başka birşey herşey olur gözüyle bakıyorduk.Durum orta düzey olan aileler bile onlardan daha çok yaptı kıymamazlık etmedi.Benim önem verdiğim birkaç madde bile önemsenmedi şimdide bende onları önemsemiyorum.Kıymet vermeyene kıymet vermiyorum.Dün erkek kardesimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittik.Bu kız için kardesim karakolluk oldu.Başka bir çocukla kavga falan ettiler.Ben karakolda bu kızın ablasıyla konustum.Bana biz kardesinizi istemıyoruz falan drmişti.Dün hersey güzeldi.Yalnız ablası annesi isteklerımız söylıyeyım dedi.1 tane tura altın kızın boynuna,kızın annesine süt hakkı için iki bilezik,kıza 6 bilezik.Sonradan baba bilezik istenmez ayıp diye iki tane anneye takılcak bilezigi kaldırdı.Kızın sözde giycegi kıyafet takı hersey bize aitmiş.Annesi kızım küçük dedi.20 yaşinda kız.Bu yuzden iki sene beklesinler dedi.Nişan yaza.Orkestra kıyafet hersey bize ait.Dügün mobikya hersey bize ait.60 tülbent 60 patik istiyor.Siz haızrlıgınızı yapın öylr gelın dedıler.Haftaya onlar gelecek.Ama hersey bize aitmiş.Agrılı bunlar.Bu arada babası dıger cocukla olayları duydu ondan bızımkıyle tanısmak ıstemiş.Onlar kıza hıcbır sey yapmıycak.Bizim durumumuz yok.Bu arada altınlar 22 gram olcakmış.2 senede rahatça hepsını yaparsınız dıyorlar.Az altın bile almıslar.Normalde başlık varmıs istememısler bile.Cok kalabalıklardı.Haftaya en az 20 30 kısı beklıyoruz.Acayıp zengınler.Ama tek çöp yapmıyorlar.Benım sormak ıstedıgım ıstemedıklerı ıcın mı böyle adet olur mu sizce?
siz nerden bulastiniz onlara yaaaaDün erkek kardesimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittik.Bu kız için kardesim karakolluk oldu.Başka bir çocukla kavga falan ettiler.Ben karakolda bu kızın ablasıyla konustum.Bana biz kardesinizi istemıyoruz falan drmişti.Dün hersey güzeldi.Yalnız ablası annesi isteklerımız söylıyeyım dedi.1 tane tura altın kızın boynuna,kızın annesine süt hakkı için iki bilezik,kıza 6 bilezik.Sonradan baba bilezik istenmez ayıp diye iki tane anneye takılcak bilezigi kaldırdı.Kızın sözde giycegi kıyafet takı hersey bize aitmiş.Annesi kızım küçük dedi.20 yaşinda kız.Bu yuzden iki sene beklesinler dedi.Nişan yaza.Orkestra kıyafet hersey bize ait.Dügün mobikya hersey bize ait.60 tülbent 60 patik istiyor.Siz haızrlıgınızı yapın öylr gelın dedıler.Haftaya onlar gelecek.Ama hersey bize aitmiş.Agrılı bunlar.Bu arada babası dıger cocukla olayları duydu ondan bızımkıyle tanısmak ıstemiş.Onlar kıza hıcbır sey yapmıycak.Bizim durumumuz yok.Bu arada altınlar 22 gram olcakmış.2 senede rahatça hepsını yaparsınız dıyorlar.Az altın bile almıslar.Normalde başlık varmıs istememısler bile.Cok kalabalıklardı.Haftaya en az 20 30 kısı beklıyoruz.Acayıp zengınler.Ama tek çöp yapmıyorlar.Benım sormak ıstedıgım ıstemedıklerı ıcın mı böyle adet olur mu sizce?
Vay anasina ya 20 yasindaki kiza bak.Msjları okudum da kardesımın.Cocuk demıskı altınlar satar kredı ceker ev alırız.Kız demıs vermem altınlarımı
Yok ya benim kuzenim dogulu biriyle evlendi. Esyalari ortak aldilar. Oyle cok altin falan takmadilar. Ben de dogulu bi cocukla gorusmustum. Her sey ortak, hayat müsterek falan diyodu surekli.bi gun ne demek istiyosun diye sordum megersem babamin kirada olan evini evlendigimizde bize vermesini bekliyormus. Kirayla gecindigini bildigi halde:)Geçenlerde iş için urfadaydım orda kıza enaz 60000 liralık altın takılıyormuş Hatta daha anlatmayım eşinizle kötü olursunuz dediler o bile yetti sinir olmama
Doğuda adet böyle demekki kız almayacaksın kız vereceksin diye düşünüyorum
Demişlerdi ki kaçırırsanız okadar altın yapmak zorunda değilsiniz ama iyi aracılar bulmanız lazım dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?