Sizce bizi istemedikleri için mi?

Hayır severek.Bunlar daha baslangıc.Dıger hafta kızı alısverıse goturcez.Söz kıyafetı alıncak.Söz kıyafetını kız almaz mı ya.bizim komsu agrılı.Onlarda yok boyle adet.
Hayir soz kiyafetini ayakkabisini erkek tarafi alir kahramanmarasliyim bu arada.sozde tatliyi da erkek tarafi alir kizin evinde olur soz.ama nisan kiz tarafina aittir

Çok değil ki normal ama sizin durumunuz yoksa bunu güzelce anlatın önemli olan insanlık

asla ötekileştirme olarak algılanmasın ama doğu adetleri asla batıya uymaz ve istekleri evlendikten sonra da bitmez ayrilalim dersiniz adi cikti bırakamazsin derler yani derler de derler kısadan hisse yakayı kurtarmaya bakın ve kültürünüze uygun birini bulun ben ankaralıyım sözlüm konyalı bizde bile bi ton örf adet cakismasi oldu sizi düsünemiyorum bile o kadar paranız yoksa o hamama girmeyin terlemeyin kaçın derim nacizane

evlenelim ekonomiye can verelim :/ benim kalitem 20 bilezik peki ya senin kaliten hahahaah 4 bilezik mi ://// yazık hakikaten ya

İstenmesi hoş değil kesinlikle ama abartmayın Allah aşkına 60 bilezik istediler gibi tepki veriyorsunuz. Dayım evlenecek 10 bilezik 1 set istediler. Biz makul dedik. Sonuçta bilezikler kardeşinize kalacak
6 bılezık hatta 7.22 gramdan 30 bin ama

da
Çok birşey yok aslında istekler normal geldi bana...
dağına göre duman derler ya her ďağ ger dumana uymuyor para yoksa sevgi post cihazından gecmıyor yapıcı olmak gerek ama işi yokusa sürüyorlar. Kiz tarafı "eşşek gibi yapacaklar" diyor erkek tarafı " köpek gibi uyacaklar" diyor. " İNSAN" gibi adaletli olalım yapici olalim diyen yok dugun oluyor kız ailesi o tarafa erkek ailesi bu tarafa baştan gıcıklar ya hınçlarını genclerden cikarıyorlar e onlarda en ufak bi patlamada senin anan bunu dedi senin baban bunu dedi yav cok sorunlu bu işler yaaa

bende

Zaten hiç hoş olmadığını belirttim. Ortalama bir düğünde 5/6 bilezik takıyor aileler. Bana waaaooow dedirtecek bir meblağ gelmedi diye belirtmek istedim konu sahibine. Bizde de istenmiyor şu kadar bilezik şu kadar eşya, Gönüllerinden ne koparsa ama her yörenin kendine has Bi adeti var demek ki

Sizin görüştüğünüz çok akıllıymış :))
Belki kuzeniniz dışardan geldiği için az altın takılmıştır
Akıtma diye bir çeşit takı varmış kuyumcuda gördüm kocaman bişey bileziği ondan takılması lazımmış ve 25000 civarı demişlerdi seti mi bileziği mi bilmiyorum
Genelde Doğudan gelen düğün fotoğraflarda videolarda geline takılan altınları görüyoruz yürüyen kuyumcular resmen

Yuh ya ayıp nasıl boyle istekte bulunablyorlar karşı tarafın durumu iyise gonlunden kopar zaten yapar allah gözlerını doyursun .sozu ve nişanı kız yapar ister yatak odası ıster oturma odası kız götürür isteğe baglı

Evet kuzenimin eltisine baya cok takilmisti altin ve morali cok bozulmustu. Eltisi doguluydu tabi. Benim gorustugum bununla kalmadi babamin arabasinin markasini sordu, babanin cok mu parasi var diye sordu kac defa, araba alicam dedim 2010 modelden asagi alma satmasi zor olur dedi. Dedi de dedi. Zengin falan da degiliz sabanci sandi zaar:)) tekmeyi basiverdim ben de

İyi yapmışsınız bencede çocuk yamanacak yer aramış

Sizden istedikleri de bence çok birsey değil zaten standart olarak takılan şeyler. Doğuda çalıştım 2 yil inanin çok daha fazlası yapılıyor ve evet bazı yörelerde kiz tarafı hiç birşey yapmıyor. ( bu sadece doğuya özgü değil arkadaşım Osmaniyeli oda hiç birşey yapmadı hepsini erkek tarafi yaptı. )

Son olarak gorumce lige hemen başlamayın bırakın kardeşiniz kendine guveniyorsa yapsin güvenmiyorsa bıraksın kizi aile zaten 2 sene beklesinler diyerek en doğru kararı varmis.

Anneye bilezik de nedir. Neyseki kaldirmislr. Bu nasil tanisma baya herseyi uzerinize yikmislar. Altin bu kadar ucukken bu kadar altin istenir mi. Durumunuz nasil iyiyse belki ondan her seyi size yikmislardir. Bana bu islerin tek tarafli olmasi cok itici geliyor. Iki tarafta tasin altina eliji koymali..

Üff ya böyle şeyler mi var hala. Herkes gücünün yettiğini yapar. Yok altın,yok ev,yok salon. Hemen işi maddiyata dökmeler falan.Bazı insanlar evliliği değil evlilik öncesi serenomiyi sever ve ona heveslenip evlenir-evlendirir,sonra evlenip eşle başbaşa kalınca gerçek dünyayı görür bocalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…