Sizce bizi istemedikleri için mi?

Ne o kızı isterim, ne o aileyi evden içeri sokarım, edepsizlik ediyorlar
İş arkadaşım gidip kız istedi Ağrı'dan, iğne bile istemediler, ne münasip görürseniz dediler bitti
Böyle evladını satılık eşya gibi haraç mezat ortaya atanlara sinir oluyorum, adet böyle adet şöyle, eskidendi o adetler....

Canım doğuda ne yazıkki altın adeti var. Gerçekten az istemişler altını. Ancak bazı aileler hiç istemiyor benim ailemde istemedi gücünüz neye yeterse dedi. Kız tarafı elini bişiye atmıyor çoğu kez doğuda.

Benim dünürlerimde doğulu,herşeyi biz alırız sizde çeyizi getirirsiniz demediler..
Onlarda bizde üzerimize ne düşüyorsa aldık..
Ben kız annesiyim üstelik,ne altın nede başka birşey istedik..
İstenmez zaten ayıptır görgüsüzlüktür bunlar..

Belki adetlerı böyledır ama 2 sene sonra dugun istiyorlar.Altınlar hemen takılacak.Hıc yardımcı olmuyırlar

Ablası ve annesı cok fena.Direk emir kıpıyle konustular.Şu da size ait.Şundan sonra şunu yapacaksınız.Saydı bırbır
gıtmıs babamı cagırmıs kadın babama anlatmıs.Babası verıcek kızı buyuk ıhtımal.Ama bıraz yardımcı olsalar.Buyuk nısan degılde evde ufak nısan olsa.

Öyle dersek zaten olmaz.Herseyı yapmamız lazım.Evlenınce de bıtmıycek kı ıstekler.Kardesımın aldıgı para yetmez.Kız zaten calısmayacak

Öyle alısmıs babam.Ben unıversıteyı bıtırmek ıcın kredı cektım.Babam para vermedı.Kredı borcumu ödiycem.Kımse senın borcun var demıyo.Ödeme diyor babam hatta.Aile konusunda cok sanssızım.Ben sımdı yapsam da ıyı evlat olmuycam kı.Babamın gozunu doyuramazsın.Onu evlendırmek benım gorevım degıl.Kız aılesıyle konussun destek olsunlar o zaman.Kız kardesımın az bırıkmişi var.O da kursa gıdıcem dıyor.Bende kendıme bırıktırıyorum az az.Ben bırseylerden kısayım onlara mı yedıreyim

Kendini de kız kardeşini de koru babandan.
O tarz insanlara versen daha çok vermediğin için yaranamazsın. O sebeple hiç vermeden yaranamayın daha iyi

Kendini de kız kardeşini de koru babandan.
O tarz insanlara versen daha çok vermediğin için yaranamazsın. O sebeple hiç vermeden yaranamayın daha iyi
Eskıden para verdım.unıversıte okutcam dedı okutmadı.Paralarımı aldı ama.Sevmıyorum onu.Nefret ediyorum.

Olsa da bız baya borca gırıcez.Kredi cekmemız lazım.Kredı bıtınce evlenırler.Ama ablası ıatemıyorum demıstı.Ne degıstı yanı
onlar da kendi içinde strateji yapıyolardır emin ol. çok fenalar. kredi bitmesini bekleyeceklerini sanmam. karşı tarafın ailesi baskı yapar adı çıkıyor iş bitsin der

onlar da kendi içinde strateji yapıyolardır emin ol. çok fenalar. kredi bitmesini bekleyeceklerini sanmam. karşı tarafın ailesi baskı yapar adı çıkıyor iş bitsin der
Hayır.Kadın 2 sene sonra dıyor.Kızım ufak.yemek yapmayı bılmıyor dıyor.

aile yokuşlu bence siz çok bel bağlamayın çok bela olacaklar belliki fakat yörelerine göre uygun istemişler süt hakkı anneye ablaya istiyorlar genelde bir kaç kız istemede bulunmuştum çalıştığım şark ilinde.

Baya paramız gıtcek de sonu iyi olur umarım.Asıl amcayla konuscaz.O isteklerı soylıycek bıze.Umarım baska seyler cıkmaz yanı.Adamların şirketı var.Bizim gelırımız asgarı ucret.Bu kadar yuklenmesınler yanı

Babası Allahtan iptal etti süt parasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…