- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kadın bayaa uzatmak ıstıyo.Bızımkını pek ıstemıyorlar.Kızın masrafı da cok kıyafet falan.Sevgılılık donemınde ayda 2 bın gıttı kıza nasıl olacak bılmıyorumAzcık dolandırıcılık yada keriz bulduk ..... Yapalım moduna dönmüş bu iş
çok mantıklı. Benım annemde emzırdı kardesımı.Ben dedım sut hakkı nedır dogurduysa emzırcek falan.Ay neler neler dıcem de bozulur bak.bana kızarlar sonra.Kardesım kabul edıyo .ses etmıyo bırseye.Kedi gıbı yanlarındaKız istemede sipariş verenlere oldum olası ifrit oluyorum bu nedir ya bide süt hakkı istemişler hey Allahımya erkek annesinde de verilsin o zaman kızına süt hakta damada değilmi
Bi de herşeyi erkek tarafına yıkmışlar böyle şeyleri okudukça gördükçe bedavaya evlenmişim diyorum valla
Bence erkek kardeşin bu durumu oturup enine boyuna bi düşünsün ailenin yaptığı büyük terbiyesizlik
4 yıllık falan Ama kız bunu aldattı .baya olaylar olduValla kardeşinizle konuşcaksınız böyle adet nerde görülmüş diceksiniz gaza getiriceksiniz. Ne kadadlik sevgili ki bunlar belki yazdınız ama unuttum
Halam bır bılezıgı alcak.Annem dayımdan para ıstıycek.onların keyfı ıcın.Bızden para ıstıyor babam .esyaları babam alcak.Kız tarafı 2 3 yı uzatmak ıstıyor.Ama bunlar yuzugu atar.bızımkını ıstemıyo kadınBir sorum olacak başka kız mı yok ??? Abin kendi yapsa neyse de babana yazık adamın kendi evi bile yokken bu kadar masraf.
Vala yaptırır.Ablaları var kaynana gıbı hepsı cok baskınlar.kız bızımkının baya parasını yedı zatenayrani cok içmeye tahtarevanla gider ... cidden kiz ve ailesi akilli ..bizim ailede kuzenlerimin ikisi cogu seyi kendileri aldilar yengem deli oldu ..ama kuzenlerim zengin karsi taraglf size acimiyor.. kizda iyi kardesini bulmus mis valla ...suya sabuna dokunmuyor..ev islerini kardesine yaptirrisa şasirmam ...hanimaga olur sizin eve
Kardesım hemen istıyor .bu kız bunu aldattı .Babası dıger cocugu duydu.Kızı kacırir dıye korktu ondan evlendırıyor.Çok fazla.Kurupastaya kadar sıze aıt dedıler.Dun bıle 500 lıra gıttıArkadaşlar çok istememiş demişler de mesela az çok değil ayrıca kime göre az ? Asgari ücretle çalışan biri için mesela çok çok fazla. Burda mesele çokluk aslında değil açık açık istenmesi. Bana hoş gelmedi. Maksat kızım oğlum geçinsin ise para pulla olmuyor sadece. Damat ahlaklı mı , evine para getiriyor mu , kızımıza saygılı mı sevgisi yeterli mı bunlara bakmaları gerekirdi. Yoksa 30 bin diyelim ki yaptınız nedir ki ne sıfır araç alır ne ev yani kızlarını göklere çıkaracak birşey değil. Bu arada nisan düğün ve esyalarlarla masrafınız 60 a kadar çıkar. Bence kızın yaş olarak olgunlaşmasını bekleyin. Ailede bu arada isteklerini gözden geçirir kardeşinizi tanidikca
Ben karısmıyorum kesınlıkle.Ama baya zorlanıcazO tarafın adetleri düşünüldüğünde bana da normal geldi istenilenler. Hemen her yerde bunlar yapılıyor zaten. Bence siz bu konuda yorum yapıp suyu bulandırmayın. Bozulursa sizin başınıza patlar.
Vala yaptırır.Ablaları var kaynana gıbı hepsı cok baskınlar.kız bızımkının baya parasını yedı zaten
Niye yaniyorsunuz ki? Sinmeyin, ne munasebet.. Gidin kavga edin demiyoruz elbette ama sınırlarınızı çizin ve hadlerini aşmalarina daha fazla müsade etmeyin.. Yoksa önünü alamazsiniz..Evet
bana cok paracı gıbı geldıler yandık bız
Bizde masraf yaptık epey altın konusunda çok istememişler ama ev eşyalarına yardım etmeliler birde şu var tülbent patik secade nevresim takımlarını uyku setini ve pike yatak örtüsü setini filan hep annemler aldıAyy o zmaan gelın carsısında da 4 bın falan gıtcek.Ama bak onlar hıcbır syee karısmıyor.Cocuk sevıyo dıye herseyı bıze yıktılar
Ne edepsizlik bu ya? Ne zannediyorlar ki kendilerini kiz veriyoruz diye.. Ne hadsiz insanlar var..Eger bızım evı begenırlerse kızı vercekler.Ilk tanısmada hemen kadın soyledı hazırlıgınızı yapın dedı
Kız yüzüğü atar siz harcadıklarınızla kalırsınızHalam bır bılezıgı alcak.Annem dayımdan para ıstıycek.onların keyfı ıcın.Bızden para ıstıyor babam .esyaları babam alcak.Kız tarafı 2 3 yı uzatmak ıstıyor.Ama bunlar yuzugu atar.bızımkını ıstemıyo kadın
60 patik, 60 tulbent onemli..Bence bu konuda en onemlisi, Ikisi de evlenmek icin cok kucukler.
Istekler azdir coktur o tartisilir ama boyle oturup bilmemkac tane bilmemkac gramlik altin diye pazarlik yapmak cok cirkin, ben erkek olsam boyle kendini satiliga cikarmis gibi hesap yapan bir kadinla evlenmezdim.
Ama madem ki evlenecek, kredi ceksin, altinini alsin, masrafini yapsin sonra da nasil oduyorsa odesin. 23 yasinda evlenmeyi biliyorsa o evliliğin sorumlulugunu almayi da ogrensin.
Valaa kadının mobılyaları unlu markadan aldırır.cok baskın.biz battık sanırım.Bunlarda asırı zengın ama ben de artık gorgusuz olduklarını dusunuyorum
60 patik, 60 tulbent onemli..
Valla kadınlara derler ama bence erkekler aptal aşık yanlış mıyım?4 yıllık falan Ama kız bunu aldattı .baya olaylar oldu
2 yıl çok uzun bi süre..Eger bızım evı begenırlerse kızı vercekler.Ilk tanısmada hemen kadın soyledı hazırlıgınızı yapın dedı
Babam esyaları alcak.Ama babam bılezık parası ıstıyor kardesımle benden.Ikımızde ısten cıktık.Kız kardesım kursa gıdıcek.Ben kpss ıcın ısten cıktım.Ayrıca devlete kredımvar.ben sımdı yapsam da ılerde karsılıgını alamıcam kı.hem elımde yok cıdden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?