- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Bu çok ilginç, siz evlisiniz.Boşanıp birdaha evlenmesem mi?Aklım gerçekten karışık.
Aynı kişiyle mi evleneceksiniz yoksa hazırda başkası mı var anlamadım.Konularımı bilenler az çok eşimi de beni de biliyor.
Eşimi seviyorum ve ailesi haricinde gerçekten kavgamız yok.Ailesi kaynıma karşı aşırı verici.Eşimi de tabiri caizse yiyor.Kavgalarımız genel olarak ailesi yüzünden oluyor.Eşim aşırı aileci.Ailesine tapıyor.Anne,baba,kardeş dediğinde tüm dünya duruyor.İyi tarafları maaşını saklamaz.Herşeyini bilirim.İkimizde gezmeyi severiz,iyi anlaşırız.Ev işlerini ortak yaparız.Kötü tarafları aşırı aileci.Ailesi naparsa yapsın melek. Boşanıp birdaha evlenmesem mi?Aklım gerçekten karışık.Artık aileci olması gözüme çok batmaya başladı.
Eşim gibi iyi biri birdaha karşıma çıkmaz. Ve tüm erkekler hemen hemen anneci.Eşimi tabiki seviyorum.Ama aileci olması çok gözüme batıyor artık.Kusura bakmayın sizi kınamak için de demiyorum ama çok ilginç siz eşinizi seviyor musunuz ? Yoksa çıkar ilişkisi mi?
Bu çok ilginç, siz evlisiniz.
Ezdirme degilde, annesi laf soksa bile kabul etmiyor.Ama geçen gün anneannesi eşimin babasına laf sokmuş.Anneannesine cephe aldı.Ama annesi bişey dese iyiliğim için demiştir diyor.Ailesine karşı aşırı pasif.Ailesine karşı sizi ezdiriyor mu
Aslında bunu demek istemiştim.Ben böyle bir evlilik hayal etmedim.Boşanıp,birdaha hiç evlenmemek diye bir seçenek de olmalı bence
Evet gerçekten iyi biri. Ama anne baba kardeş deyince akan sular duruyor onun içinKonuyu önceden beri okumadım ama boşanmak yerine uzaga gitme imkanınız olsa keşke evet anlattıklarıniz yaşadıklarınız zor ama boşanmak son çare olsa keşke eşinizle iyi taraflarınız da varmış
Daha boşanmadan evlenmeyi düşünmeniz tuhafKonularımı bilenler az çok eşimi de beni de biliyor.
Eşimi seviyorum ve ailesi haricinde gerçekten kavgamız yok.Ailesi kaynıma karşı aşırı verici.Eşimi de tabiri caizse yiyor.Kavgalarımız genel olarak ailesi yüzünden oluyor.Eşim aşırı aileci.Ailesine tapıyor.Anne,baba,kardeş dediğinde tüm dünya duruyor.İyi tarafları maaşını saklamaz.Herşeyini bilirim.İkimizde gezmeyi severiz,iyi anlaşırız.Ev işlerini ortak yaparız.Kötü tarafları aşırı aileci.Ailesi naparsa yapsın melek. Boşanıp birdaha evlenmesem mi?Aklım gerçekten karışık.Artık aileci olması gözüme çok batmaya başladı.
Oraya evlenmesem mi yazacaktım. Yanlış yazdım sanırım. Boşanıp birdaha evlenmesem mi diyorum.Daha boşanmadan evlenmeyi düşünmeniz tuhaf
Sizin için de öyle degilmi ? Aileniz anne baba kardeş önemli değil mi ?Evet gerçekten iyi biri. Ama anne baba kardeş deyince akan sular duruyor onun için
Yanlıs yazmısımDur bakalım önce bi boşanmaya karar verin ikinci evlilik fikri için erken değil mi
Evet gerçekten iyi biri. Ailesi de iyi olsa mükemmel olacaktı hatta.Sizin için de öyle degilmi ? Aileniz anne baba kardeş önemli değil mi ?
Yahu ne kadınlar ve erkekler var dayak şiddet yok sayilma bunlarla yaşıyorlar caresizler sahipsizler
Eşimi seviyorum iyi biri ama diyorsunuz
Evlenin tabi bende evlendim ama ne bileyim kendime gelmem toparlanmam yeni bir insana güvenmem zaman aldıOraya evlenmesem mi yazacaktım. Yanlış yazdım sanırım. Boşanıp birdaha evlenmesem mi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?