Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.408
5.206
148
Konularımı bilenler az çok eşimi de beni de biliyor.
Eşimi seviyorum ve ailesi haricinde gerçekten kavgamız yok.Ailesi kaynıma karşı aşırı verici.Eşimi de tabiri caizse yiyor.Kavgalarımız genel olarak ailesi yüzünden oluyor.Eşim aşırı aileci.Ailesine tapıyor.Anne,baba,kardeş dediğinde tüm dünya duruyor.İyi tarafları maaşını saklamaz.Herşeyini bilirim.İkimizde gezmeyi severiz,iyi anlaşırız.Ev işlerini ortak yaparız.Kötü tarafları aşırı aileci.Ailesi naparsa yapsın melek. Boşanırsam pişman olur muyum? Aklım gerçekten karışık.Artık aileci olması gözüme çok batmaya başladı.

Son düzenleme:
Buna cevabı siz vereceksiniz. Bizim söyleyeceklerimiz az çok belli. Anlaşıyor olsanızda ailesi ile sorun yaşasanız tabi ki ailesini savunacak sizi değil bu anlattıklarınızdan onu çıkardım ben. Ama boşansam mı? bi daha evlenmesem mi? sorusu çok tuhaf. İnsan ne istediğini nasıl bilmez ki?

Konularınızı biliyorum ama birazcık da dünyayı kendinize sizin de dar ettiğinizi düşünüyorum. Yani olayları büyütüyor dağ haline çeviriyorsunuz onu da geçiyorum aylarca kendinize dert ediyorsunuz. Araba meselesini aylarca hep birlikte konuştuk burada. Hatta arabaya gaz atma deyimini sizden öğrendim diyebilirim.

Bu aralar gözünüze batma nedeni neden?

Aynı kişiyle mi evleneceksiniz yoksa hazırda başkası mı var anlamadım.

Kusura bakmayın sizi kınamak için de demiyorum ama çok ilginç siz eşinizi seviyor musunuz ? Yoksa çıkar ilişkisi mi?

Bu çok ilginç, siz evlisiniz.
Eşim gibi iyi biri birdaha karşıma çıkmaz. Ve tüm erkekler hemen hemen anneci.Eşimi tabiki seviyorum.Ama aileci olması çok gözüme batıyor artık.

Konuyu önceden beri okumadım ama boşanmak yerine uzaga gitme imkanınız olsa keşke evet anlattıklarıniz yaşadıklarınız zor ama boşanmak son çare olsa keşke eşinizle iyi taraflarınız da varmış

Konuyu önceden beri okumadım ama boşanmak yerine uzaga gitme imkanınız olsa keşke evet anlattıklarıniz yaşadıklarınız zor ama boşanmak son çare olsa keşke eşinizle iyi taraflarınız da varmış
Evet gerçekten iyi biri. Ama anne baba kardeş deyince akan sular duruyor onun için

Daha boşanmadan evlenmeyi düşünmeniz tuhaf

Evet gerçekten iyi biri. Ama anne baba kardeş deyince akan sular duruyor onun için
Sizin için de öyle degilmi ? Aileniz anne baba kardeş önemli değil mi ?
Yahu ne kadınlar ve erkekler var dayak şiddet yok sayilma bunlarla yaşıyorlar caresizler sahipsizler
Eşimi seviyorum iyi biri ama diyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…