Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En büyük çocuk mu

Evet huzurum yok galiba. Eşime bişey söylemesemde bazı şeylerden rahatsızım.Kafamda tüm erkekler aileci, tüm eş ailesi sorunlu. Ailesi dışarıdan mükemmel gözüküyor.Ama degiller tabiki.

Calısmıyor mu eşin,hafta sonları mı gidiyor?

Yok bişey demiyorum artık.Ben gidince gece gelme diyorum mesela.
Sesin ve sözün hatta düşüncenin bile canı vardır boşanma düşüncesi bir şekilde düşünmeye başlandıktan sonra er yada geç gerçekleşiyor
Benim korktuğum dillendirdigim düşündüğüm bir çok şey gerçekleşti misal
Ama artık akışına bırakmayı yok saymayı öğrendim hayatı geldiği gibi yasiyorum

Bilmiyorum hangisi hayırlısı. Boşanma düşüncem aslında yok. Ama boşanmak daha mı iyi bilmiyorum.

Bence boşanın da adam da ailesi de rahat bir nefes alsın. Evlenene kadar kadının evinden çıkmayıp kınayı bile evinde yapıp, bekarlıkta ailecek alınan bir araba için aileyi birbirine kattınız. Boşanın da rahatlasın garipler çünkü siz ne mutlu olursunuz ne huzur verirsiniz. Çevrenize yazık

Evet maalesef en büyük. Ve kardeşine göre çok pasif.
Anladım iki iyilikten biri deyip bekleyin hakkınızda ne hayırlı ise o olsun kendinize şu soruyu sorun önce gerçekten seviyor muyum yoksa sadece alışkanlık mi ?
Çocuk yoksa boşanmak zor olmayacaktir

Hemen hemen her hafta yapıyor. Yani oraya gidince durabildiği kadar duruyor.
Annesini haftada bir gün görecek elbette.
Siz ailesiyle ömür boyu görüşmesin, kenara atsın sadece sizinle beraber olsun istiyorsunuz. Normal değilsiniz. İnsanların aileleriyle görüşmesine karışamazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…