- 10 Nisan 2023
- 841
- 942
- 18
- 29
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Hakkınızda hayırlısı olsun.İşte o yüzden çözüm ömür boyu bekar kalmak galiba.
Hemen hemen her hafta yapıyor. Yani oraya gidince durabildiği kadar duruyor.Ooooo ama baya düşkünmüş bunu sık yapıyorsa zor bi durum insanın evlendiğinde birincil ailesi eşi ve çocuğudur
En büyük çocuk muAilesine harcadığı ufak tefek paralar bile gözüme geliyor. Çünkü ailesi eşimi yemeye çalışıyor. Ama kaynıma yardırıyor. Bu sefer gözüme batıyor açıkcası. Lafını yapmadım da. Mesela annesine gidiyor. Öglen gidip akşam 11 de geliyordu. Kavga ettik. 9 buçukta geliyor akşam. Bu normal mi bilmiyorum
Evet huzurum yok galiba. Eşime bişey söylemesemde bazı şeylerden rahatsızım.Kafamda tüm erkekler aileci, tüm eş ailesi sorunlu. Ailesi dışarıdan mükemmel gözüküyor.Ama degiller tabiki.Yaşınız kaç?Ömür boyu yalnız yaşamak zor olmayacak mı?Bu çok iddialı bir yaklaşım bence.Sizin iç huzurunuz yok,hersey bundan kaynaklanıyor.Eşinizi gerçekten seviyorsanız,sırf annesi ile aranız kötü diye boşanmak çok saçma bir sebep.
Calısmıyor mu eşin,hafta sonları mı gidiyor?Ailesine harcadığı ufak tefek paralar bile gözüme geliyor. Çünkü ailesi eşimi yemeye çalışıyor. Ama kaynıma yardırıyor. Bu sefer gözüme batıyor açıkcası. Lafını yapmadım da. Mesela annesine gidiyor. Öglen gidip akşam 11 de geliyordu. Kavga ettik. 9 buçukta geliyor akşam. Bu normal mi bilmiyorum
Yok bişey demiyorum artık.Ben gidince gece gelme diyorum mesela.Konularınıza az çok baktım da sen de adam ailesine selam verse sinir oluyorsun be bacım.
Ailesi size karşı kötü müEvet gerçekten iyi biri. Ailesi de iyi olsa mükemmel olacaktı hatta.
Çalışıyor, erken çıktığı oluyor. 11 12 de de gittiği oluyor. Ama durabildiği kadar duruyor.Calısmıyor mu eşin,hafta sonları mı gidiyor?
Ailesiyle şuan iletişimimiz pek yok.En son bayramda gittim.Laf sokma falan olmadı.Mesafeliydik.Normalde babasıyla sorunum yok.Ancak annesi laf falan sokuyordu. Bizi yönetmeye çalışıyordu.Ailesi size karşı kötü mü
Bu yazdığınız, her evlilikte olması gereken şeyler zaten.tarafları maaşını saklamaz.Herşeyini bilirim.İkimizde gezmeyi severiz,iyi anlaşırız.
Sesin ve sözün hatta düşüncenin bile canı vardır boşanma düşüncesi bir şekilde düşünmeye başlandıktan sonra er yada geç gerçekleşiyorYok bişey demiyorum artık.Ben gidince gece gelme diyorum mesela.
Sizin eşiniz ailesiyle ilişkisini abartmışAilesiyle şuan iletişimimiz pek yok.En son bayramda gittim.Laf sokma falan olmadı.Mesafeliydik.Normalde babasıyla sorunum yok.Ancak annesi laf falan sokuyordu. Bizi yönetmeye çalışıyordu.
Bilmiyorum hangisi hayırlısı. Boşanma düşüncem aslında yok. Ama boşanmak daha mı iyi bilmiyorum.Sesin ve sözün hatta düşüncenin bile canı vardır boşanma düşüncesi bir şekilde düşünmeye başlandıktan sonra er yada geç gerçekleşiyor
Benim korktuğum dillendirdigim düşündüğüm bir çok şey gerçekleşti misal
Ama artık akışına bırakmayı yok saymayı öğrendim hayatı geldiği gibi yasiyorum
Sizce başka şehre gitsek daha mı iyi olur bizim için? Her erken anneci geliyor artık banaBu yazdığınız, her evlilikte olması gereken şeyler zaten.
Kötü özellik diye anlattıklarınız asıl iyi olması gereken konulardır.
Evet maalesef en büyük. Ve kardeşine göre çok pasif.En büyük çocuk mu
Anladım iki iyilikten biri deyip bekleyin hakkınızda ne hayırlı ise o olsun kendinize şu soruyu sorun önce gerçekten seviyor muyum yoksa sadece alışkanlık mi ?Evet maalesef en büyük. Ve kardeşine göre çok pasif.
Annesini haftada bir gün görecek elbette.Hemen hemen her hafta yapıyor. Yani oraya gidince durabildiği kadar duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?