- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Yok. Annesi yüzünden yapmıyorum. Çocuk yaparsam eger bizden çıkmaz. Müdahalesi çok var.Çocugunuz var mı?
İşte iki iyilik bir arada olmuyorEvet gerçekten iyi biri. Ailesi de iyi olsa mükemmel olacaktı hatta.
Boşanmayin pişman olursunuz. biyere kadar devam eder aileciligi sizde üstüne varmayın iş bu defa inatlaşmaya varır serbest bırakın biraz azaldığını görürsünüz ilgisininEvet gerçekten iyi biri. Ama anne baba kardeş deyince akan sular duruyor onun için
Aslında evlenmesem mi yazmışım ben oraya. Yani ömür boyu evlenmesem.Evlenin tabi bende evlendim ama ne bileyim kendime gelmem toparlanmam yeni bir insana güvenmem zaman aldı
Bazen sevgi de yetmiyor. Ama hemen hemen bütün erkekler ailecidir. Yine de karar sizin hayat sizin. Eğer mutlu değilseniz boşanırsınızEzdirme degilde, annesi laf soksa bile kabul etmiyor.Ama geçen gün anneannesi eşimin babasına laf sokmuş.Anneannesine cephe aldı.Ama annesi bişey dese iyiliğim için demiştir diyor.Ailesine karşı aşırı pasif.
Evlenmesem yazdım. Yani bir ömür.Başka şehre gitsek bilmiyorum daha mı iyi olur.Bu sefer yatılı gelmezler mi? Ya da biz buraya geldigimizde ben annemde kalmak isterim. O da annesinde kalmak ister.boşanıp bir daha evleneceğinizin garantisi mi var? son cümleyi anlamadım. ama kriterim yok derseniz her halukarda evlenirsiniz tabi.
eşinizi seviyorsanız nasıl bir daha evlenmeyi düşünüyorsunuz ben anlamadım.
ben olsam başka şehire taşınmayı teklif ederim, olabildiğince uzağa hatta belki yurtdışı.
İşte o yüzden çözüm ömür boyu bekar kalmak galiba.Bazen sevgi de yetmiyor. Ama hemen hemen bütün erkekler ailecidir. Yine de karar sizin hayat sizin. Eğer mutlu değilseniz boşanırsınız
Aileci derken ,hergun iş çıkışı ailesinin evine gidiyormu ? Her kararı annesinemi danisiyor?Eşim gibi iyi biri birdaha karşıma çıkmaz. Ve tüm erkekler hemen hemen anneci.Eşimi tabiki seviyorum.Ama aileci olması çok gözüme batıyor artık.
2 buçuk yıldır azalmadı ama. İnşallah azalır.Boşanmayin pişman olursunuz. biyere kadar devam eder aileciligi sizde üstüne varmayın iş bu defa inatlaşmaya varır serbest bırakın biraz azaldığını görürsünüz ilgisinin
Mesela bugün saat 2 de kardeşinin yanına gitti. Akşam 9 buçukta geldi.Normalde 11 de geliyordu. Tepki gösterdim. Tüm gün beni görmüyorsun diye. Sonra 9 buçuğa çekti.Aileci derken ,hergun iş çıkışı ailesinin evine gidiyormu ? Her kararı annesinemi danisiyor?
Ailesini kötü taraflari varsa bunu size hissettirmese bile kendi içinde bilir ve yavaş yavaş bırakır kopmaz ama daha az yanaşır2 buçuk yıldır azalmadı ama. İnşallah azalır.
Neden evlenmeyesiniz ki ? Ama eşinizi severken başka biriyle evlilik yürür mü bilmemAslında evlenmesem mi yazmışım ben oraya. Yani ömür boyu evlenmesem.
Hergun böyle gidiyormu ? Sizi annesine ezdiriyirmu? Her olayı anlatiyomu?Mesela bugün saat 2 de kardeşinin yanına gitti. Akşam 9 buçukta geldi.Normalde 11 de geliyordu. Tepki gösterdim. Tüm gün beni görmüyorsun diye. Sonra 9 buçuğa çekti.
eee ayrı ayrı kalırsınız geldiğinizde herkes anasında. ayırın yani. yatılı gelemeyecekleri kadar uzaga gidin. otobüs biletleri bile cok pahalı artık topluca gelemezler zor.Evlenmesem yazdım. Yani bir ömür.Başka şehre gitsek bilmiyorum daha mı iyi olur.Bu sefer yatılı gelmezler mi? Ya da biz buraya geldigimizde ben annemde kalmak isterim. O da annesinde kalmak ister.
Ailesine harcadığı ufak tefek paralar bile gözüme geliyor. Çünkü ailesi eşimi yemeye çalışıyor. Ama kaynıma yardırıyor. Bu sefer gözüme batıyor açıkcası. Lafını yapmadım da. Mesela annesine gidiyor. Öglen gidip akşam 11 de geliyordu. Kavga ettik. 9 buçukta geliyor akşam. Bu normal mi bilmiyorumBurada mutluluk mutsuzluk hesaplaması yapmalısınız. Hangisi ağır basıyor o önemli bence. Eşlerimiz mükemmel değil neticede. Bizlerin de idare ettiği başka konular muhakkak var. Mesela benim idare ettiğim konular bence mutluluğum yanında küçük kalıyor. Ve idare ediyorum.
Ooooo ama baya düşkünmüş bunu sık yapıyorsa zor bi durum insanın evlendiğinde birincil ailesi eşi ve çocuğudurMesela bugün saat 2 de kardeşinin yanına gitti. Akşam 9 buçukta geldi.Normalde 11 de geliyordu. Tepki gösterdim. Tüm gün beni görmüyorsun diye. Sonra 9 buçuğa çekti.
Normalde herşeyi anlatırdı. Onunda kavgasını yaptık. Anlatmıyor galiba. Tam emin degilim. Anlatmıyorum diyor.Her hafta hemen hemen gidiyor. Gittiğinde böyle duruyor.Hergun böyle gidiyormu ? Sizi annesine ezdiriyirmu? Her olayı anlatiyomu?
Yaşınız kaç?Ömür boyu yalnız yaşamak zor olmayacak mı?Bu çok iddialı bir yaklaşım bence.Sizin iç huzurunuz yok,hersey bundan kaynaklanıyor.Eşinizi gerçekten seviyorsanız,sırf annesi ile aranız kötü diye boşanmak çok saçma bir sebep.Aslında evlenmesem mi yazmışım ben oraya. Yani ömür boyu evlenmesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?