- 25 Aralık 2015
- 231
- 417
- 23
- 44
Veya eskı kocasıyla evlı olsa ne olacaktı o zaman dededen korkar orayamı gonderelım dıyecektı
Hanım efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Çocuk benim yanımdayken kullandı alkolü vs. arkadaşlarının çoğu da tiner, alkol, bali, hap kullanıyordu. O ortamdan uzaklaştırmak için yolladım diyorummm. Anlatamayacağım şeyler var diyorum ısrarla çomak sokuyorsun ya. Çocuk altınlarımı satmaya başlamıştı. Bizden habersiz arabamı alıp alıp kaçmaya başlamıştı. Ben işe gidiyorum. Bütün gün evde yokum. Evde gözüm yok. Kontrol edemedim o yüzden yolladım diyorumm. Babası sahip çıksın diye. Hey hey anladınmı şimdi. Anlamadıysan yorum yapma Allah aşkına ya.Yahu allah allah hıcte laf olsun dıye yazmadım gayet neden oldugunu anladıgım ıcın yazıyorum
asıl dıgerlerı konunun ne oldugunu anlamamıs neden bosanacaksın dıye soruyor. Bende tercumesını yapıyorum. Babasıyla ıyı bır hayatımı var oylemı gozukuyor 16 yasında alkol tedavısı goruyor olmadı cokmu olagan ? Ya da sız evlıler dıgerlerı ılk eslerıyle ortak cocukları olanlar ergenlıkte cocugu boyle salıverdınız mı hayır ! Konu sahıbı ugrasmak ıstememıs ve babasına gondermıs sonuc cocuk dahada cıgrından cıkmıs ve annede vıcdan azabı cekıyor kı cekmelıde o cekmeyecekte benmı cekecegım
Ah yavrum ayrı A-B siz bosanincaya kadar ve sonrasinda ic dunyasinda neler yasadi.Sonra siz evlendiniz acaba o durumda neler hissetti. Sonra babaya yolladınız neler yaşadı orda.şimdi alkol tedavisinden başarısız bir okul hayatından soz ediyorsunuz.
Siz bile olgun bir kadinken neler yasamissiniz ilaç kullanmissiniz yani olumsuzluklara baş edememissiniz. Peki ya oglunuz işte o da baş edememis ve baktıkça batmış.
İnşallah tez vakitte tedavisi başarıyla biter sağlığına kavuşur. Ama lütfen uzman desteği almasını sağlayın.
Ve kendi hayatınızı gözden geçirin çocuk siz evlendiniz diye mi yanlislara sapti. Yoksa öncesinde mi çok ağır yaralar aldı.
Ergenlik donemi zordur her çocuk aynı şekilde attlatamayabilir. Hele ki böyle sıkıntılı bir çocukluktan sonra sorunlar bağıra bağıra gelmiş. Size ve babaya muhtemelen çok kızgınlık besliyordu size kendine zarar vererek ceza vermiş. Aslında sadece ben varım beni görün duyun farkedin demek istemiş.
Zor çocuk olabilir ama zor olmasi kurtarilmaz anlamına gelmez.Ya da ben yapamiyorum al sen yap deyince de düzelmez. Boşanmış olmanız babasıyla hareket etmeyisiniz oglunuzu uçurumun kenarına getirmiş.
Sadece koşulsuz sevgiye ihtiyacı var.sen ne yaparsan yap benim oğlumsun ve ben seni sevmeye devam edeceğimi hissetsin. Degerliyim onemliyim diye düşündüğün ona.şimdiye kadar baş belası ce sorunlu çocuk muamelesi yapılması onu bu hale getirmis
Çevreden taşındık zaten işlerimiz gereği fazla uzağa gidemedik ama merkezden ilçeye taşındık. Çocuğun okulunu da buraya aldırdık. Ama biz işteyken okuldan kaçıp kaçıp gitmiş.o zaman siz o çevreden taşınsaydınız. ergen çocukla başetmek zaten zorken bir de kötü çevrede çoccuk yetiştirmek çok daha zor.
Henüz anne olmadıgınız ıcın sanırım sızdede algılama sorunu varherhalde biraz daha uğraşsanız annesinib devamsızlık yaptırdığını veya zorla alkol aldırdığını da düşüneceksiniz bence. bayan yardım tavsiye istiyor, neyin kafasındasnız?
Pekı sonra babanın yanındayken ne olmus?Ve cocugunuz tum bu cevreyı kurarken sız ne yapıyordunuzÇevreden taşındık zaten işlerimiz gereği fazla uzağa gidemedik ama merkezden ilçeye taşındık. Çocuğun okulunu da buraya aldırdık. Ama biz işteyken okuldan kaçıp kaçıp gitmiş.
Peki öyleyse bosandıgı kocasına nasıl guvendı kadınların bır cogu eslerı tarafından kotu muamele gorduklerınden dolayı bosanırlar cok az bır kısmı ıse kocalarını aldatır . Ilkını yaptıgını dusunuyorum ee bu noktada cocuk dahamı ıyı olmus
Tabi askım uydurup uydurup yazıyorumO zaman çocuğun babası boşandığı karısına nasıl güvenip
bırakabiliyor, üstelik yabancı bir adamla evlenmişken..
Cidden uydurup uydurup yazıyorsun.
Sen iyice uçtun ha, ben bilmiyor muyum burdakilerin ne kadar sivri dille eleştirdiklerini, ne kadar acımasız yorum yaptıklarını da burda vicdan söndürecem ahraz mısın sen.Hah evet kesınlıkle o yorumu beklıyor burada vıcdan sondurecek.
Bızlerınde gorevı cocuklarımıza ıyı ortamlar verebılmek, elbette bazı seylere engel olamayabılırız ama ıpın ucunuda bırazcık tutmak gerek elbette katıllerınde annelerı babaları var, ama bıraz da aklı basında olup cocugu bıraz yonlendırıp arkadas olup kı benım 7 yasındakı oglum benım her dedıgıme he demıyor 14 yasındakıde demez ama akılcı davranıp ortayı bulmak onemlı oyle olmasa cennet analarının ayaklarının altında olurmuydu hıc?
Laflara gel laflara sen kardeşim diye hitap ediyorsun ya. Ne diyelim beyfendimi diyelim. Peki cutemom bey. Sana son kez diyorum yorum yapma sen.Tabi askım uydurup uydurup yazıyorum
konu sahıbı esınızden neden ayrıldınız ?
Ayrıca burada bıle benım dusunceme hanımmm efendııııı dıye yorumlar yazıyorsunuz dıkte edıyorsunuz sıze ne kardesım bende yoruma acık konunuza yazıyorum , cocugunuzadamı boyle yaptınız? Alkolude tınerıde benım yaptı yaptı kullandı demıssınız o zaman ha tamam o zaman mı dıyelım , dıyemıyorum
Tabi askım uydurup uydurup yazıyorum
konu sahıbı esınızden neden ayrıldınız ?
Ayrıca burada bıle benım dusunceme hanımmm efendııııı dıye yorumlar yazıyorsunuz dıkte edıyorsunuz sıze ne kardesım bende yoruma acık konunuza yazıyorum , cocugunuzadamı boyle yaptınız? Alkolude tınerıde benım yaptı yaptı kullandı demıssınız o zaman ha tamam o zaman mı dıyelım , dıyemıyorum
ahh çok kötü. sizin zaten piskolojiniz iyi değilken çocuğunuza yararlı olamamışsınız. asıl sorunuza gelecek olursak boşanmanızı gerektirecek bir durum yok. çocuğunuzun yanında olun yoksa çok daha kötüye gidecek herşeyÇevreden taşındık zaten işlerimiz gereği fazla uzağa gidemedik ama merkezden ilçeye taşındık. Çocuğun okulunu da buraya aldırdık. Ama biz işteyken okuldan kaçıp kaçıp gitmiş.
Valla helal olsun sana. Ben diyorum ki evliliğimde sorun yokken bile bitirmeyi düşünüyorum sırf çocuğum için. Ama işte korkuyorum, tekrar eski yaramazlıklarını yapar diye, eve köye hiç gelmez belki o zaman daha büyük kötülük yapmış olurum. Of kafam çok karışık.Hayır kadın ben iyi gelemedim demek ki
başaramıyorum, belki babası benim yapamadığımı
yapabilir diye diğer seçeneği denemek istemiş.
Sanki götürüp yurda bırakmış.
Babası da gayet ilgiliymiş, ilgileniyormuş..
Bunun nesi tuhaf geldi anlamadım ki.
Üstelik kadın burada hiç bir sorun yaşamadığı evliliğimi mi
acaba bitirsem diye düşünürken.
Sırf yanında tek başına olabilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?