Sizce Boşanmalı mıyım?

Aynen ya herkes süper anne muhteşem anne bu kadın annesi ise o da babası ilgilenebilir ilgilenmek zorun da da zaten bu başından savmak değildir bi yöntem denemiş konu sahibi
çocuğunuz var mı ??

Ya bırak başaramamış olabilirsin
son derece normal bu. Eski eşin başarıyorsa ne mutlu size.

Bugun bebegimizi bile susturamaığımız da babası alıyor
susturmaya çalışıyor.
Sizde ki durumunda bundan hiç bir farkı yok.

Sen doğru yola sokamamışsın, babası yapıyor..

Bunu kabul etmek zaten erdem ister.

Herkes süper anne olmak zorunda.
başaramayacagı şey olmamalı yanii..

Yapamayanaa nasıl başaramazsın diye tekme tokat dalacaklar neredeyse.

Bosanipta yaniniza alirsaniz oglunuzu daha beter olursunuz. Olan size olur.

Çok zor bir durum. Kendimi yerinize koydum benimde aynı yaşlarda oğlum var işin içinden çıkamadım. Bu yaşlar çok tehlikeli. İlla boşanmış ailelerin çocukları sorunlu olmuyor ki. Evliliğiniz iyi gidiyorsa boşanmayın. Psikolojinizin iyi olmadığını söylüyorsunuz birde boşanma psikolojisi sizi tamamen yıkabilir. Boşansanız ne değişecek küçük bir çocuk değil ki hep elinizin altında tutup tekrar hayatına şekil veresiniz. Yine yanında olun maddi manevi olarak. Birde Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

Zeka küpü maşallah. Delirecem ya. Kaç kere söyleyeceğim, çocuk benim yanımda kötü alışkanlıklarını etti. Şuan babanın yanında daha kötü bir durumda falan değil çok şükür. Ben ilgilenemedim. İşe giderken onu okula bıraktım. Ama o okuldan kaçıp kaçıp başka işler peşinde koşmuş. Allam ya...

Yaa bir çocuk üzerinde anne ve babada aynı oranda sorumlu değil mi?
Nasıl annede kalabiliyorsa babada da kalabilir
Konu sahibi çok koca meraklısı olsaydı problemsiz evliliğini bitirmeyi düşünür
müydü?
Bazen annenin gücünün yetemediği yerler vardır bana göre
Bu annede çaresiz kalmış babasına yollamış
Lütfen sanki sokağa atmış yurda vermiş gibi davranmayı bırakın

Çocuk babasının yanında kötü alışkanlıklarından uzak duruyorsa, babasının yanında arkadaş ortamından uzaklaşıp, iyi bir çevrede yaşamına devam ediyorsa, babasında kalması bence daha mantıklı ve sağlıklı çocuk açısından.

Sizin yapmanız gereken boşandığınız eşiniz ile el birliği yapıp, çocuğa ne iyi geliyorsa o doğrultuda hareket etmek. Şimdi ki eşiniz anlayışlı biri sanırım, çocuğunuz için boşandığınız eşiniz ile bazı durumlarda ortak hareket etmenizi sorun yapmaz gibi geliyor. Boşanmanızı gerektirecek bir sorun yoksa, eşinizden ayrılmayın derim. Allah hiç bir anne ve babayı evladı ile sınamasın.

Konu sahibi sizde bence eski eşinizle
Görüşün çünkü evlat ikinizin
Kafa kafaya verin ve bunca şeyin üstesinden nasıl gelebileceginizi düşünün
Tabi yeni eşinizin nasıl bir tutumu olur onu bilemem ama eğer zıt bir tutumu olursa o zaman bosanabilirsiniz bence

Benim hangi zihniyette olduğumu sanırım burada kimse merak etmiyordur.

Aynı yaşlarda bir evlat sahibi olduğum için yorum yaptım.

Sizin bu atarlı mesajınıza da anlam veremedim.

İyi forumlar...

Saçma yorumları geç ya. Sen üstüne düşeni yapmaya çalışmışsın. Çocuğun senin yanında da öyle haylazmis yani babasının yanına gitti diye alkolik olmadı. Senin yanında olsaydı yine okuldan kaçar senden habersiz yapardı bunları. Boşanman kesinlikle çözüm değil. Kesinlikle sorun senin evli olman ise eşine söyle bir müddet ayrı yaşayın.

Boşanmayİn oğlunuza da sahip çıkmaya devam edin bence. Ama uzmandan destek alarak
Birde fotoğraf sizinse gerçekte değiştirmekte yarar var . Gereksiz yere hem eşinizi hem çocuğunuzu kırmış olmazsınız

Evlenmek boşanmak bu kadar kolay olmamalı.
Boşanmak ne alaka bu konuda?
Adamın ettiği ne?
Siz boşansanız oğlunuz düzelecek mi?
Çocuğunuzun eşinizle bir sorunu yoksa yine alın yanınıza, eğer isterse..babasında mutlu ise orda da durabilir. Babası değil mi, sanki sokağa atmışsınız gibi muamele edilmiş.
Siz evliliğinizi bozmayın. Evladınızı bu kadar önemsiyorsunuz madem onun sorunlarına odaklanın,uzak ya da yakın elinizi çekmeyin üstünden

Boşanmayİn oğlunuza da sahip çıkmaya devam edin bence. Ama uzmandan destek alarak
Birde fotoğraf sizinse gerçekte değiştirmekte yarar var . Gereksiz yere hem eşinizi hem çocuğunuzu kırmış olmazsınız
Sahip çıkıyorum zaten ikimizde psikolojik destek alıyoruz ayrı ayrı. Fotoğrafı değiştirme mevzusunu anlayamadım mazur görün bir açıklar mısınız?

Aminnnnn ecmain inşallah...

Hayır sorun benim evli olmam değil bence. Ben evlenmeden önce de çok asiydi. Çok huzursuz bir ortamdaydık çocuğumla. Ailemin yanındaydım ama hiç huzurumuz yoktu. Benim babam çok sorunlu bir insandı. Hep içip içip bizi gece kaldırır sabaha kadar dikerdi başında. Ben işe gidicem, çocuk okula gidicek hiç düşünmezdi bunları. Hep bize eziyet etti. Aslında birazda kurtuluş gördüm demek ki evliliği. Çocuğumla ben mutlu bir yuva da bir aile oluruz diye düşündüm birazda. Ya evlenecektim. Ya da ailemden ayrı bir eve geçecektim. Böylesi oldu. Hep hayırlısı olsun diye dua ederim aslında. Ne bileyim ya vardır bunda da bir hayır belki.

Sahip çıkıyorum zaten ikimizde psikolojik destek alıyoruz ayrı ayrı. Fotoğrafı değiştirme mevzusunu anlayamadım mazur görün bir açıklar mısınız?

Fotoğraftan burada biri sizi tanırsa esiniz ve oglunuz rencide olabilir diye demiş olabilir arkadaş.

Eşinizi boşasanız çocuğunuz düzelecek mi sizce? Bu bir çözüm değil. Oglunuzun ergenliğinin geçmesini bekleyeceksiniz ömür boyu sürecek değildir. Ve bunun içinde böyle bir adamı bırakmayın

Bu bir sınav imtihan sadece . Ve sen böyle güzel düşündüğün sürece imtihanını kaybetmezsin. İyi şeyler düşün düzelecek geçecek inşallah. Elinden geleni yap sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…