Sizce Boşanmalı mıyım?

Peki simdiki kocaniz erkek degil mi, yani o da bir otorite figuru sonucta. Disiplini o da saglayabilir pekala.

Bosanmayin ama cocugu yaniniza alin.

Sahip çıkıyorum zaten ikimizde psikolojik destek alıyoruz ayrı ayrı. Fotoğrafı değiştirme mevzusunu anlayamadım mazur görün bir açıklar mısınız?

yani profildeki sizin fotoğtrafınız ise değiştirin gerçek hayattan birileri sizi tanıyabilir diyor. zor durumda kalmayın.

Sizinle benzer bir durumdayım,oğlumun ise ergenlik sıkıntıları içinde yaptığı bazı anormal davranışlar var ama sizinki daha ağır.Allah yardımcınız olsun,yaşamayan asla bilemez hele 5,6 yaşında çocuğu olup konuşanlar hiç hariçten gazel okumasın ergenlik apayrı bir durum.Özellikle sizin durumunuz da anlattığınız kadarıyla eşiniz elinden geleni yapmış,evliliğinizi bitirme isteğinizin bu durumu çözeceğini hiç sanmıyorum. Benim anlayamadığım babasının yanına gittiğinde hiç mi değişmedi durum? ya da nasıl karşıladı,baba ne yaptı nasıl bir yol izledi?ona göre yorumumu yapmak istiyorum.

Sahip çıkıyorum zaten ikimizde psikolojik destek alıyoruz ayrı ayrı. Fotoğrafı değiştirme mevzusunu anlayamadım mazur görün bir açıklar mısınız?
Eğer fotoğraf sizin kendi fotoğrafınİz ise henüz eşim ile görüşmedim dediniz ya bir tanıyan çıkarsa belki siz karar değiştireceksiniz ama o gidip eşinizle falan paylaşabilir .

Keşke zamanında başında olsaydınız evladinizinda şimdi başa çıkamıyorum demeseydiniz.

Ben yaklaşık bir yıl önce babasına gönderdim güya İstanbula. Ama adam yanına almadı başka bir şehirde babanneye bıraktı. Orda okula başladı falan. Geçtiğimiz yazdan beridir babaanne yanındaydı. Ama tabi onlarda başa çıkamayınca babası mecbur yanına almak zorunda kaldı. Daha yeni birkaç hafta önce. Ben babaya gönderiyorum, baba yanında yetişsin diye. Adam babaanneye bırakıyor. Bununla ilgili mesaj yazdım babasına. "ben sana yolluyorum çocuğu düzelsin diye, sen oralarda bırakıyorsun daha kötü olacak, ileride hiç başa çıkamayacaz" diye. Orda da arkadaş çevresi kötü olunca mecbur aldı tabi. Şimdi terapi, tedavi ve eğitim görüyor. İnşallah düzelir yavrum, çok dua ediyorum.
yani profildeki sizin fotoğtrafınız ise değiştirin gerçek hayattan birileri sizi tanıyabilir diyor. zor durumda kalmayın.
Oldu mu. Valla korktum da kullanıcı adımı da değiştirdim.

Yorumlari okurken ben uzuldum yahu. Herkes sizin yasadiginiz mukemmel hayatlara sahip olamayabiliyor. Hanimefendi de sanki cocugunu sokaga atmis gibi yorumlar yapiyorsunuz. Bu hanim tek basina yapmadi degil mi cocugu? Kendisi kadar babasinin da bu cocuk uzerinde sorumluluklari var. Uvey baba ergen cocugun uzerinde ne kadar otorite kurabilir ki? Kadincagiz da babasi otorite kurar umidiyle biraz da babasinda kalmasini uygun gormus iste.

Esimle bundan baska sorunum yok demişsiniz ancak esinizle olan bir sorundan bahsetmemissiniz.

Esiniz artik takatim kalmadi oglunun yaptıklarına demis olabilir mi?

Tam ergenlik surecinde ayri anne baba, annenin yeni esi, intihara birden fazla kez kalkisan anne...
Bence siz öncelikle kendi psikolojinizin saglikli hale gelmesi icin ugrasin. Iletisiminizi guclendirecek bilgiler edinin. Eski esiniz ile ortak bir karar alin cocugunuzun daha düzgün bir yolda yurumesi icin ne yapabilirsiniz bunu sorumlulugu olan her anne baba gibi konuşup düzgün bir karar alin.

Su anki esinizle bosanmaniz icin bir gerekce yok sadece sizin ve oglunuzun daha saglikli bir yasam surmesi icin birbirinize karşılıklı destek vermeyi unutmayin yeter.

sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Yaşamayan bilemez. Benim çok huzursuz bir aile ortamım vardı. Herkes sorunluydu. Ama en çok da kardeşim. canı istediği zaman evi kırıp dökerdi, istediği herkesi doverdi( tabi ki beni de), okula hergün yarım saat yalvararak gonderirdik, 3 okuldan kibarca atıldı. Çocuktur ,ergenliktir diyip geçilecek olaylar değil bunlar. Gönderecek yer olsa kesin gonderirdik. Ben babadan medet umulup oraya gönderilmesine hiç tuhaf bakmadım. Hiç yadırgamadım. Zaten konu sahibinin de psikolojisi hasar görmüş, çocuga faydalı olacak durumda değil ki.

Herkes bir şeyler söylemiş ortada heba olmak üzere olan bir çocuk var. Konu esden boşanma değil çocuğa nasıl yardım edebiliriz olmalı. Bir cocuktam hem anne hem baba sorumludur. Bosansanizda anne ve babalık devam eder. Çocuk için bir araya gelmek onun için aile olmak zorundasınız.
Ergenliginde ki bu çocuk alkol tedavisi görüyor farkında mısınız? Etraf konu sahibinin çocuğu için "zaten bu düzgün olsa babasina yollamazdin " diyor.
Bosansanizda eski esinizle bir araya gelecek ococugu bu bataklıktan kurtaracaksiniz. Anne baba olarak çocuğunuza bunu borçlusunuz.
Boşanıp bosanmamayi sonra düşünün.

Boşanmayın, çocuğunuzla sık sık görüşün ilgilenin.

Cocuk dedigimiz kisi kac yasinda ,benim anladigim gibiytse 18 e yakin ,10 yasin alti olsa anneden ayri kalmasin derdim ama artik olay oyle degil,
Bunca yil sizinle kalmis ,yetistirmissiniz az cok huyunu bilirsiniz ,
Sonucta onunda bir karakteri var artik yerlesmeye baslayan ve degistiremeyeceginiz ,otorite figuru kucuk cocuklarda ise yarar ,sizin cocugunuz artik birey ,
Esinizle sorununuz yoksa bosanmayin ,
Evladinizla olan sorununuzu terapist vasitasiyla cozmeye calisin ,belli ki hayata dair kafasi karisik,ne yapmak istedigini bilmiyor ,genclerim cogu bu duruma girer,liseye giderken ,amacsizlik yasar ,bunun sizin evliliginizle hic alakasi yok

Ben katılıyorum bunlara.

15 ve 13 yaşlarında iki oğlum var.. çocukları ergenliğe girmeden şöyle iyiyiz böyle iyiyiz diyenlere sadece gülüyorum.. ergenlikte çocuk kendiyle sorunlu oluyor hele erkek çocuk.. o yüzden canınızı sıkmayın yorumlara.. inanın kendi babasıyla aynı evde olsaydı onaa zıt gidecekti. Bu dönem böyle..
Boşanma konumuza gelince bence boşanmayın ama oglunuzu yanınıza alın. Anne babaya, baba babaneye ordan oraya düzensiz bir hayatı olunca alkol ve madde kullanımına yatkın oluyor çocuklar.. benimkide sigaraya başladı bu sene spora verdim hocası bırakır diyor bakalım dua ile bekliyorum..

Ona bir oda yapın yanınıza alın herşeyi görmeyin çok ciddi durumlarda müdahale edin. Spora falan verin.. illa kocanız kaynaştırmayaa çalışmayın..zamanla düzelecektir

Çalışıyorum dediniz. Kendiniz çocuğunuzla eve çıkabilirdiniz. Neden babanızın evinden ayrılmak için evlenmek zorunda hissettiniz kendinizi? Ben mi yanlış anladım acaba?

Çocuğunuz artık yetişkin olmak üzere siz onu dizginleyemezsiniz desteğe devam edin ama yuvanızı bozmayın eşinizin hiç bir suçu yok

Bence de boşanmayın, evladınızla daha fazla ilgilenmeye çalışın bu günlerde geçer inşallah

Esiniz tekrar oglunuz gelse istemez mi bence konusn yapamıyorum ogluma bir sans tanı tekrar yanmıza alayım de

Biz evlenirken evin eşyalarını alırken, onada çok güzel istediği gibi bir oda almıştık. Odası hala bıraktığı gibi duruyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…