Sizce Böyle Yaparak Ona Fırsat Mı Veriyorum ??

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
31
Eltim ve Görümcem İle Yaşadığım Sorunlardan Bahsetmiştim. Eltim ve Görümcem İst. Yaşıyorlar Biz kv kp konyada .. görümcem 3 ay gelir yazın buraya kv evinde kalır eltim ise yıllık izninde.. Görümcem geldiği zaman evime geldi özür diledi iyi kötü hallettik sorunumuzu mesafeli şekilde görüştüm. eşim arkamda durdu.. NE eltim ile nede görümcem ile 1 yıl hiiç konuşmadı o kadar agırdı yaptıkları
Gelelim eltime ; eltim zamanında eşimin ailesin hiç selam vermemiş görümcemi evden kovalamış eşini ailesine göndermemiş Yıllık izinlerind,e bizim memlekete geldiği zaman kv 1 gün bile kalmamış bir insan .. eltimin aileside konyada yaşıyor
ama ben nişanlandıktan sonra cok hızlı bir şekilde kv ler ile yakınlaştı.. beni kötü etmek için herşeyi yaptı kv kp doldurdu araya sogukluk girdirdi aslında ortalığı bulandıran hep kendisi.. burayı geciyorum..
Şimdi eltim geldi 1 hafta önce kv ile.. kv burda değildi ist. eltimin cocuguna bakmak için gitmişti.. görümcem burdaydı sadece..
Eltimin cocuguna kendi annesi kv dönüşümlü gidip bakıyorlar herneyse..
kv 4 aydır felan yoktu
Ben o var diye kv gelince gitmek istemedim sadece bayramda gidecektim onunlada meraba meraba o kadar.. kurbanımız kv evinde kesilecek..
Şimdi eltim, düşünün gecen seneye kadar 1 gün bile kv de kalmamış bir insan.. geldiğinden beri kv lerde kalıyor
Kendi ailesine bile gitmedi daha neden çünkü fırsat kolluyor eksik arıyor çünkü o insanları dolduruyor.. fitnelik için kendi ailesini görmeye bile gitmiyor daha kendi ailesi torunlarını görmedi ..
aklınca biz gitmiyoruz ya meydan ona kaldı.. her fırsatta kv kp dolduruyor..
Görümcem ile eşim az cok konuşmş o geldikten sonra, ordan biliyorum bunları alttan alttan kv ye diyormuş ki ; ist. geldinde oglun bi gelmedi yaaaaaa gelmeyecek mi diyerek eksik arıyormş
yaşananlardan dolayı gelmediğimizi bildiği halde yüzsüz gibi bunları diyormuş.. Ben gitmek istemediğim için eşimde istemedi gitmek
haa bu arada kv kp bizim neden gelmediğimizi biliyorlar. Bugün eşimle bir konuşma yaptım ve karar vermem lazım Acil...
Eşim; sen böyle yaparak ona fırsat veriyorsun bilyormusun . onu amacına ulaşıtıyorsun gecen senede bayramın ilk günü gitmedik 2. günü o gidince gittik ne oldu sen iyiyken kötü oldun ailem bayramın iilk günü gitmediğimiz için sana tavır aldı haklı olduğun halde ( o zaman olaylar cok yeniydi karsılasmak istemedim. görümcemdele sorunluydk gitsem büyük kavga kopacaktı belki )
Şimdi aynı hatayı yine yapıyorsun ona o fırsatı veriyorsun bak sene ist. geldi daha kendi ailesinin yanına gitmedi onları görmeye neden gitmiyor sence ? bir düşün.. sende ona o fırsatı veriyorsun
Ben senin yerinde olsam giderm gideriz.. selam verirse verirsin vermesse gecip oturursun annemle babamla muhattap olursun hoşgeldin dersin anneme 1 saat oturup kalkarsın
Haa olur ya bir laf söyler o zaman sana gerek kalmadan ben onu yerin dibine sokarım dedi..
Annem ist. gelmemiş olsa zaten burda olsa durum cok farklı olurdu haa o zaman napardın o gelmeden ugrardık o gelince gitmezdin zaten kalacagı 15 gün ama şimdi durum farklı işte dedi.. benim annem 4 aydır burda yoktu dedi..
Ben sizce gitmeyerek eltime fırsat mı veriyorum ? aslnda gitmem mi gerekiyor bilemedim
gitmeynce eşimde dediği gibi kv kp aram acılıyor o kadın dolduruyor aramızı bozuyor ama gitsem orda saglam bir duruş sergilemem lazm ne yaparsa yapsın sinirlenmemem lazım bu gücü bulamıyorum kendimde
şimdi, gitsem orda kv kp görümceye sirinlik yapacak.. görümcemle arası pek iyi fısır fısır konuşacak gülüşecek gözüme soka soka ben iyiym baak bak havalarına girecek tahammül edemiyorum bu sahteliklere. ama böylede kötü olan ben oluyorum
Yahut direk bayramda gitmem daha iyi olmaz mı bana bir akıl verin ??
Yada illaki mecbur kendi ailesinede gidecek 1 günlüğünede olsa o zaman gitsem kv lere hoşgeldin mayetinde ?

Son düzenleme:
Sonlara doğru kafam karıştı okurken, ama özetle şunları söyleyebilirim: Kimse ile yarış halinde olmayın. O gitmiş 5 puanı kapmış, o bir gün kalmış 10 puan daha almış kvden filan boş işler. Siz kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle davranın. "Ben annenin sevgisini kazanmak için kimse ile yarışa girmem, zaten gidiyorum görüşüyorum onlarla, durumları da biliyor, içim almıyor o kadını, nedir bu saatli günlü gittin gitmedin, önce sen geldin rekabeti? Çocuk muyuz?" deyin geçin ve içinize sinen gibi davranın.

Bir de diğer yönden düşünürsek, elti ile karşı karşıya gelseniz ne olacak? Ne olacak yani? Kvye bayram ziyaretinizi yapın, güleç güleç takılın, gezin tozun dönün evinize. İstemiyorsaniz başka kimseyi muhatap almak zorunda değilsiniz. "Bize niye gelmiyorsunuz?" derse eltiniz, "Niye gelelim?" deyip geçin. Takılmayın bunlara. Yav elin kızı size bu kadar dert olmamalı cidden. Gittindi gitmedindi filan komik bir yarış bu, katılmayın bu yarışa. Kendi kendine söylesin dursun. Dolan da dolsun kendi karakteri, zaten iki lafa dolacak olana, yaranamazsıniz ne yapsanız. Kendinizi hiç kasmayın. Beğenmeyen oğluna almasın. Ama almış, geçmiş Borun pazarı, kendi derdine yansın :)

haklsınız aslnda... zaten ben bayramda gideceğim.. bayramda gtmemekk olmaz
ama su an gitmelimiyim sizce kv hoşgeldin mayetinde
yoksa hiç kendimi germeme gerek yok mu ?
zaten annesigilde bizim neden gelmediğimizi bilyorlar

haklsınız aslnda... zaten ben bayramda gideceğim.. bayramda gtmemekk olmaz
ama su an gitmelimiyim sizce kv hoşgeldin mayetinde
yoksa hiç kendimi germeme gerek yok mu ?
zaten annesigilde bizim neden gelmediğimizi bilyorlar

İçinizden geldiği gibi davranın, ona buna ayıp olmasın, aman gönül koymasın, yok şunu demesin diye yaşamayın hayatınızı. Yaranamazsınız, öyle de yaranamazsınız böyle de. Gerekli görürseniz arayın telefondan deyin hoşgeldini.

Hic huzurunuzu kaçırmayın.

haklısınız sanrm kendime cok sıkıntı ediyorum bu durumu..
varsn o iyi olsun beni kötü etsin o yaransın allaha havale ettm artık enisi eşimle sizin dediğiniz gibi konuşuyum..
işte söylede bir durum var
hani ben kv bir hoşgeldine bile gitmiyorum ya işte suclu olan ben oluyorm kötü olan ben oluyorum anlıyormsnz

Zorlaştırırsanız zor olur.
Her şeyi bu kadar önemsemeyin.
Gidin oturun 1 saat, memleket meselesi haline getirmeye gerek yok.
sz bana yaptıklarını bilseniz bu kadar rahat yazamazdnz yorum yapmak kolay.. çünkü karşınizdakı insanı tam anlamı ile bilemiyorsunuz bilinmiyor.. demekki cok büyük şeyler var ki 1 saatlik gitmek bile benim için cok ama cok sıkıntı
cok yıprandım pek iyi değilim.

Kv zaten Konyada sizinleymiş, sonra da gidersiniz. Sevmediğiniz insanlarla bir arada olmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Orada ayıp olmasın aman iyi olayım diye gidip yarım saat bile otursaniz, safi sizin tadınız kaçar, siz huzursuz olursunuz. Ne olur sonra? Kv o gelisinizi takdir mi eder? Yoo... Yine bi eksiklik bulur, o geldiğiniz de görünmez gözüne.
Elti yokken gider muhabbet edersiniz. "Anne, aynı ortama girmek istemedim onunla. Sen lütfen bunu kişisel alma, gerçi biliyorsun zaten durumları, beni yanlış anlamazsın sen biliyorum" der samimice konuşur geçersiniz.

Hiç gerilmeyin, takmayın da.
O takıyor mu? Sizin niye umurunuzda olsun? Değmez, salla.

Cok tesekkur ederim yorumunuz cok iyi geldi bana rahatladm birazda olsa esim aklimi bulandirdi napacagimi bilemedm

Konularınızın yarısı elti ve görümce üzerine ama cözüme ulastıracak tek bir yanıt dahi alamamışsınız ki sürekli konu acıyorsunuz

Bu konuyu defalarca konuşmuştuk seninle ama görüyorum ki benim söylediklerim çok işe yaramamis bi konu açmışsin... git diyoruz birşey gitme diyoruz birşey. En iyisi sen boşan bacım sen onlardan kurtul onlarda senden=) adamcağız da arada kalmaktan yıldı artık.

Sen kendi doğrularını uygula eğri büğrü olanlarada fazla muhatap olma mecburî ne kadar gerekirse okadar konuş seni insan sayana saygıda kusur etme etmeyenlere sende itibar etme kolay gelsin

Bu konularla ilgili cok konustuk seni hakli gordugumuz yerlerde oldu ama haksiz oldugun yerler soyleyince kirildin denilenleride onemsemiyosun eger surekli boyle herseyi kafaya takmaya onunla bununla yarisa girmeye devam edersen birdahaki konun bosaniyorum olucak ve bunada az kaldi sanki

Bu kadar kafaya takmaya devam edip laf anlamamakta diretirsen ya cinnet gecirip katil olacaksin Mapus damlarina temiz d.n getiricez sana ya sinir hastasi olacaksin d.nu akil hastanesine getiricez yada adam illallah deyip seni bosayacak mahkemede goz yasini silmeye gelecegiz.

Bence bunları düşünmek sana zarar veriyor, sen eşine ve çocuğuna zaman ayır bunların dışında kimseyi kafana takma.
Şuan çok bişey görmüyosun belki ama ileride hastalık olarak geri dönüşü olacak sana.. Bebeğine ve eşine yazık. Siz üç kişilik bi ailesiniz diğerlerinin ne yaptığı ne söylediği umurunda olmasın.

Kızçe senin her konun bu eltinle görümcen. Bak ne güzel işe gidip geliyorsun kendini geliştirmeye bak işte canın sıkılıyordu en son :) bırak uğraşma artık onlarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…