Sizce bu adam cimrimi ?

Fena cimri. Bana bunun lafını yapan adamla beraber yaşayamam. Fatura nekadar geliyor inan haberim yok,eşimin hesabından otomatik ödeniyor. Hiç böyle muhabbetlerimiz olmaz,olursa zaten ben olmam.

12bin tllik gelinlik giydim de başım arşa yükselmedi. böyle miktarlara takılmayın. helal para mı kazanıyor, kadına değer mi veriyor bu önemli. he onun parasına bakmak istemiyorsan kendin çalış kendin harca.

tebrikler.

konudaki adam cimri bence de evet ama cimriyse kendine cimri. beğenmeyen beraber olmasın. sanki bu şekilde tutumlu olmak kötü bişeymiş gibi, ne munasebet herkes herkesin parası hakkında yorum yapıyor ki?

Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
cimrinin alası,, sineğin yağını hesaplar böyle tiplerr çok iyi bilirmm böylesini benm eski kocamda aynı bu şekildeydi :/ 1 yıl idare ettm sonra boşadım gçtim ,çekilecek çile değil valla

Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Gelir durumu asgari ucret falan olsaydi gayet dogal bi tutum derdim ama bu kadar maaşı varken ve bu kadar ucuz şeylere kisitlama koyan insan net cimridir

Adam cimri mi bilmiyorum ama bildiğim şey, insanların maaşını ve kenardaki parasını hesaplayan birinden uzak durulmalı.

Evimizi ayırdıgımız zaman esim dediki
Bulaşık makinesini çok kullanmayalım su ve elektrik faturası çok geliyomuş dedi
Ben şok oldum çünkü eşim çok savurgan biridir
Anlattım aslında tasarruflu oldugunu
Cevresindekiler resmen adamı korkutmuş çok uçuk fatura geliyo diye
Belki sevgilinede öyle yapmışlardır

Gelinlik fiyatı bana çok makul geldi

aa tabii ki cimri canııım diyenler olmuş. çaycı bana göre de gereksiz. zaten gereksiz çok mutfak eşyası var. cimri nedir gidin öğrenin adam tutumlu işte. çoğu ailede böyledir bir taraf daha tutumlu diğer taraf daha savurgan dengeyi beraber yakalarsınız işte. adam yok şunu almayalım ya gereksiz diyince cimri mi oldu ben anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…