• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu adam cimrimi ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor

Aynen kesinlikle cimri.çaycının yakacagı elektriği simdiden hesap edip.Ömrunde nir kez giyecegin gelinligine fiyat sınırlaması getiriyorsa baska birsey dusunulemez.

Neye göre cimri ? Şahsen bana da çaycı çok gereksiz bir mutfak eşyası olarak gelir. Ha kimi kullanır memnundur ama bana göre gereksiz. 2500tlye fıstık gibi gelinlikler var. Bir insanın çok para kazanması onun savurgan olacağı anlamına gelmez.

Cimri tabi o ne ya hiç sevmem üçün beşin hesabını yapan adam.

Caycida yapilan cayi sevmiyordur belki
Bende cay kahve makinalarinda yapilanlari sevmiyorum.
Yani espiridir diye bakmak istedim.elektirik faturasini simdiden dusunen insan ilerde banyo yapma su gelir kalin giyin dogalgaz yakmayalimda diyebilir

Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Bence değil abartmayin
Mantıklı değil elektrikli çaydanlık kullanmak
Alan çoğu insan bu sebeple normal çaydanlığa dönüyor
Hayat pahalı yarını da düşünmek lazım
Gelinlik konusumda piyasayı bilmiyor olabilir ondan ortalama birşey söylemiştir belki
Burda çok okuyoruz geçinemiyoruz laflarını

Ciddi ciddi dalga geçtiğini dusunuyorum artik burdaki insanlarla.

Önce sevgilinden hamile kalmaktan şüphe ediyorsun, sonra o hayatindayken başkasına aşık oluyor ve işi pisiriyorsun. Yok banyoydu yok caycıydı.

Allah kimseyi işsiz güçsüz boş beleş yapmasın.
Umarım terkedilirsin.
Zira adama değil cüzdanına aşık olmuş halin var

e yettiniz ama saçma sapan konularınız var sizde bu beyin varken kimse sizi almaz o 27 yaşında dediginiz adamda sizi kandırıcak bu beyinle birde sevgilinizi aldatıyorsunuz vay be özgüvene bak

o adamda kandırmıştır seni 5 bin gelirim var kenarda 90 binim var diye sizde oltaya gelmişsiniz zaten adam seni evlenme vaadiyle kandırmaya çalışıyor sende zaten zengin olsunda ne olursa derdindesin ikinizinde birbiirnizden betersiniz

Bu önceki konularda sorduğunuz meslek liseli kpss den girip 5000 alan memur mu ?

Back
X