sizce bu aldatmak sayilirmi

Valla emeginize acidim. Boş yere kendinizi niye yoruyorsunuz.

şekerim o zaman sen çok avrupayii düşünüyosun ahlaki degerlerinde çooooooook basitleşmiş! kimse senin gibi düşünmüyo burda o yüzden kalaylanıyosun bence böyle abuk konular açıp ne kavga et ne laf duyy...

şuna inanın artık fake değilim evet anlattıklarım da doğru terk etti beni yaşımd a 23 merak edenlere öbürü umrumda değil şuan aptallığıma yanarım ki niye anlattım hiçbirşey eskisi gibi olmayacak aldattım ama pişman oldum dha kötü şeyler yapmadım

Pişmanlıklarla dolu bir aşk hayatı gerçekten, bunu neden söyleyemediniz ki?
Ben olsam ben de inanmam gerçi can sıkıntısından yemeğe geldiler falan dense, yürü git derim

Valla emeginize acidim. Boş yere kendinizi niye yoruyorsunuz.
Yani...
İnan şimdi ne düşünüyordum biliyor musun?Bu genç kızlarımızın hali ne olacak?
Yaşlarıda küçük değil ama sanki akılları bir karış havada.
Hayata,ilişkilere dair hiçbirşey bilmiyor gibi davranıyorlar.
Ya hiç kitap falan okunmuyor mu?Yani aşk romanları dışında yada dizi,film dışında birşey seyredilmiyor mu?Kimler ile arkadaşlık yapıyorlar çevrelerinde aklı başında kimse yok mu?
Elbette sözüm genelleme herkes için geçerli değil.

Fake değilsen de sacmasın. Hem sana aldatma olur diyenlere "bana ahlak dersi vermeyin " diye atarlanan sensin. Hem sonra "aldattim pismanim" diyen yine sensin.

Bir karar ver önce ne yaptigina bizde öyle yorum atalim ne dersin ???

Yok sevgilisine yetmiyormuş, yok bunalmis....bir insan hayatındaki kisiden gizli sakli is yaparsa buna "aldatma" denir.

Bir insan birini aldatip bunu ona söylediğinde de ilişkisinin biteceğini adı gibi iyi bilir.

23 yasinda biri için oldukça tuhafsın. Bence büyümeden kimseyle ilişki yasama!

Ben bunun insanın kendi kötülüğü olduğunu düşünüyorum. O kadar basit hayatları var ki hayatları karşı cins üzerine kurulu. Kendilerini değerli hissetmek için hep karşı cinse ihtiyaclari var. Ya bilmiyorum nolur yormayin kendinizi He He diyin geçin

peki gayet samimi olarak hepinize içtenlikle bir sorum olacak burda çoğu kez bu konularla karşılaşıyorum konu kızlık zarı oluyor çoğunuzun yorumu ben namusu bir zarda aramam gibilerden erkek onlarca kişiyle beraber oluyor sonra bunu sorun yapıyor falan peki kıza zorla tecavüzmü ediyor kend isteğiyle birlikte oluyor sonra krşısındaki kişinin bunu normal karşılamasını beklior veya başka yöntemlere başvuruyor bunu gayet anlayışla karşılayıp benim durumuma neden bu kadar tepki gösterdiniiz anlayamadım doğrusu

Asliye Hukuk Mahkemesi hakimesine kafa tutacak kadar 23 yaşında ne kariyeri yaptın merak ediyorum hahahaha. Kadın Türk milletinin vicdanını temsil ediyor Türk milleti adına karar veriyor.sen Türk milletinin hangi yönünü temsil ediyorsun .aklıma bir şey geliyor amaaaaa

Hhaahahahahhaajjahahahahahahahah

ve bende ahlakı namusu yerinde olan arkadas ortamı olsun iş hayatı olsun sayılan ve sevilen bir insanım sizler benim karakterim hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsiniz ben kimseye bu şekilde yorum yapmam

23 yaşında olduğuna emin misin? bu sorduğun şeylerin arasındaki farkları anlayamıyorsan biz nasıl anlatalım sana? şu kadar söyleyim bi kız erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşayabilir bu onun tercihidir kimi tasvip eder kimi etmez ama sen tutup aldatmaktan bahsediyorsun. erkekler aldattığında ne kadar ağır tepkiler geliyor peki zsen bunun farkında mısın? ayrıca başka yöntemlere başvuruyor dediklerine de kk'da çok ağır tepkiler geldiğini bilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…