- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Kanki portakal soyyim mi sana da?bu olayları ben pek anlayamıyorum bana bir yardım edin babındaki "zor" herhalde ama sonradan gelen çemkirme??
çemkirmek: Birine karşı gelmek, sert cevap vermek
:)))))))Cedric20. Anladin? Ok ? Finish
sen sevgilini sevmiyorsun. bence yazık etme delikanlıya.bitir bu ilişkiyi. oda sadık birini bulsun kendinelütfen yanlış anlamayın beni Bn sevgilimle iki yıldır gorusuyorm fakat o süre içinde hiç bir erkekle yan yana gelmdim. konuşmadım yazismadim hiç sadakatsizlik yapmadim karşı tarafta yapmadi ilk defa böyle Bisey oldu Suan ki çocuğa karşı icimde hiç bir duygu yok sadece bosluktan gelen bir saçmalama olabilir ve ben bunu yapmadan önce de size sorayım dedm
kimmiş diyen olmadı uydurma biyerlerinden
biz ayrıldık zatnsen sevgilini sevmiyorsun. bence yazık etme delikanlıya.bitir bu ilişkiyi. oda sadık bitini bulsun kendine
diğerleri ne peki heryerde ayrı bir rakam anlam veremedim doğrusu
buna sevindim.biz ayrıldık zatn
şaşırtmıs galibaZaten kırık bir gururum güvenim var artık herkese, her şeye karşı. Sen ve senim gibi insanlar. . Keşke olmasanız !! Allah'ım sen bizi şaşırtma. .
Çemkirmeyi kullandığımda terbiyesiz denmişti başka bir konu sahibi tarafından. Açıklamak istememiştim sözlük anlamını gerek duymamıştım. İyi oldu bu açıklama :))Bu olayları ben pek anlayamıyorum bana bir yardım edin babındaki "zor" herhalde ama sonradan gelen çemkirme??
çemkirmek: Birine karşı gelmek, sert cevap vermek
Hadi yine iyisininiz, elbirliğiyle sözlük de oluşuyor.
Bu konu bir sevgi/bilgi çemberi oldu resmen
sayısalcı sanırım arkidişdiğerleri ne peki heryerde ayrı bir rakam anlam veremedim doğrusu
Kanki portakal soyyim mi sana da?
biz ayrıldık zatn
şaşırtmıs galiba
zorlusevdamm .!.:bende senden bırak konuyu takibi ve nereye yorum yapacvaksan yap böyle sacmalamk zorunda kalmazsın
şaşırtmıs galiba
çocuklar çabuk büyüyorlar beKonu sahibi buraya ilk üye olduğunda 12,5 falanmış herhalde, sonra büyümüş işte azar azar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?