- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.867
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
şu an abidikin sözlük anlamını da yazman gerekiyorYa ahhhaa her gün bir tane bu tarz abidik konu çıkmazsa olmaz
Hahaaha öldümm gulmekten yaa:) ama bu gidisle mapusa düşeceğiz.. Ben kaçar:)Konu sahibi buraya ilk üye olduğunda 12,5 falanmış herhalde, sonra büyümüş işte azar azar.
düşündüm taşındım 40 yaparKarar verin kaç yaşındaymış
Bankaya yetisemeyeceksn bu gidisle sen bizi bırak :))bayanlar sakin olun
sizlerle daha çok vakit geçirmek isterdim ama malum mesai bitti üzgünüm yapacak işlerimde çok bankaya gitmem lazım sonra bir sürü bişeyy kafam çok karışık vakit buldukça telden cevaplarım hepinize iyi aksamlarr hepinizi seviyorum
Bankaya yetisemeyeceksn bu gidisle sen bizi bırak :))
sizlerle daha çok vakit geçirmek isterdim ama malum mesai bitti üzgünüm yapacak işlerimde çok bankaya gitmem lazım sonra bir sürü bişeyy kafam çok karışık vakit buldukça telden cevaplarım hepinize iyi aksamlarr hepinizi seviyorum
Hadiii
Niye
bende 23 yaşında çekici kariyer sahibi bir insanım evli değilim sevgilimi boynuzlamıyorum yeterince net mi?ben 23 yaşında güzel çekici kariyer sahibi bir insanım sevgilimi seviyorum fakat insan hiçmi sıkılmaz yani evli değilim eşimi aldatmadım evli birisyle konuşmaadım görüşmedim mesajlastığım insanda bekardı ayartmadım da onu kimsenin sevgilisine bakmadım benim yaptıklarım bu kadar yorumu hak etmiyor
Konu karismis birisi özet gecse… .
ziraaat 5:30 da kapanıyor tanıdıklar var altıya kadar orda alır beniBanka mı ?
Gülüm yarım saate banka kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?