- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
ben 23 yaşında güzel çekici kariyer sahibi bir insanım sevgilimi seviyorum fakat insan hiçmi sıkılmaz yani evli değilim eşimi aldatmadım evli birisyle konuşmaadım görüşmedim mesajlastığım insanda bekardı ayartmadım da onu kimsenin sevgilisine bakmadım benim yaptıklarım bu kadar yorumu hak etmiyor
ben 23 yaşında güzel çekici kariyer sahibi bir insanım sevgilimi seviyorum fakat insan hiçmi sıkılmaz yani evli değilim eşimi aldatmadım evli birisyle konuşmaadım görüşmedim mesajlastığım insanda bekardı ayartmadım da onu kimsenin sevgilisine bakmadım benim yaptıklarım bu kadar yorumu hak etmiyor
tebrikler76 yaşında çok güzel çekici bir hatunum,iyi bir kariyerim var,ev hanımıyım yeterlimi..
Sevdiğim adamıda sinemaya gidecem diye kızdırmadım..
Eski bir konudan biliyorum 15 kişi güm diye gitmiştik
ziraaat 5:30 da kapanıyor tanıdıklar var altıya kadar orda alır beni
sevgilim mesaj attı yaaaa
sen bu öğütleri yavrucuğuna ver yavrucum tamam mı
Ne demek fanfito.Düşünmen yeter pampito
Bir kahkaha= bir kilo pirzola, bu gün de hayırlısıyla doyduk.
Cezamsa çekerim
Vayy
Tamamda hangisi
Ayrıldığınsa aklımdan geçen;
Dülaaayyy dön bana dülaaaayyyy
Tamam veririm bebeğime en güzel öğütler onu bekliyor annesinin bi tanesi....
ee sevgilin terk ettiğine göre yedekte tuttuğuna gidebilirsin hani boşlukta kalma diye dedim boşluk sana yaramıyor
ahahhhh haberi yapan HİSLİ BAKIŞLARI İLE DİKKAT ÇEKTİ' kısmını cuuk diye oturtmuş :))))
Aklıma geldi ya: D :
ahahhhh haberi yapan HİSLİ BAKIŞLARI İLE DİKKAT ÇEKTİ' kısmını cuuk diye oturtmuş :))))
Hanim ablam burayi vassap sandi anlik ileti yardiriyo
offf yaa bankaya gitmiyorum :) kredi çekecektm ama sizlere cevap vermk daha güzel
offf yaa bankaya gitmiyorum :) kredi çekecektm ama sizlere cevap vermk daha güzel
saçmalamayalım evet haksızım pişmanım üzgünüm keşke böyle olmasaydı suan ben yalnızm farkındamısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?