sizce bu aldatmak sayilirmi

Üfff sus artık sıkıldım senden

Sevgilim duysa beni terkeder diyosun,bi de aldatmakmi bu diye soruyorsun. Basbayagi adatiyorsun,aldatmissin işte.

Facebook'ta sizi kim aratmış göremezsiniz ki,karşı tarafın facebook adresinden görülür sadece.Onuda görmek için karşı tarafın facebook adresini ve şifresini bilmeniz gerek.
evet ben de öyle biliyorum, zorlusevdam nasıl anladı

ki şahıs 19 yaşında .yok pardon orjinali 23 yaşındaymış çakması sanırım 19
İsterse 45 yaşında bir CEO olsun, denk olamaz.. Sadece daha çok para kazanabilir o kadar. Uçmuş konu sahibi.

Sanırım ben de uçtum şimdi , çakması kimmiş, biz orjinali ile mi konuşuyoruz, çakması ile mi? :S

Çakma 27 değil miydi? Kafam karıştı
arkadaşın konularından birinde 19 yaşında olduğu yazıyor buradan birine verdiği cevap da şu
''size mesleğinizi sormadım hakime hanım makam mevki ise o çok şükür bizdede var az biraz boş insan değiliz 18 /19 yaşımnda ergende değilim kısacası siz yorum yapmayın bende size cevap vermek zorunda kalmayım ikimizde mutlu oluruz'' profilinde 27 yazıyormuş orjinali 23 müş

Bişi dicem.
Bu "zorlusevdamm" nikini hangi sevdana ithafen aldıydın allasen?

Bu olayları ben pek anlayamıyorum bana bir yardım edin babındaki "zor" herhalde ama sonradan gelen çemkirme??

çemkirmek: Birine karşı gelmek, sert cevap vermek

Hadi yine iyisininiz, elbirliğiyle sözlük de oluşuyor.
Bu konu bir sevgi/bilgi çemberi oldu resmen

Aralık ayında açmış olduğunuz bir konuda 19 yaşında olduğunuzu sonra ki konunuzda 20 yaşında olduğunuzu yazmışsınız,şimdide 23 diyorsunuz hangisi doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…