Ya benim eski sevgilim yok ama simdiki sevgilime yapalim mi dersem onu aldatmis olur muyum acaba .s.s.syapalım mı diyeceksin
Çok seviyorum ve o affetti ama ben böyle bi hata yaptığım için ayrılmayı düşünüyorum
Evet bence aldatmaya girer. Senin eski sevgilinls konusman bile yanlis.Senin dusuncen de yanlis.Sevgilinin bunu normal karsilamasi da.Ciddi dusunuyoruz demissin.Ciddi dusunen bir erkek bunu kaldiramaz.Demekki sevgilinin ciddi bir niyeti yok.Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?
Erkek arkin de seni anlamis ohh misss
demekki neymis
aldatmaya girmesi icin, girmesi lazim
Şeytan aklıma getiriyor. ilk anlatırken mesela hiç bunlar aklıma gelmiyordu ama sonradan şeytan dürtmeye başladı.
O sayılmaz cınım rahat olYa benim eski sevgilim yok ama simdiki sevgilime yapalim mi dersem onu aldatmis olur muyum acaba .s.s.s
eski sevgililerle arkadas kalmak bence yanlıs bir fikir cunku yeni olan sevgiline bir ihanet olarak algılarım ben sonucta o kisiyle bir gecmisin var konusman bile hata benceMerhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?
anlatınca tepki göstermeyen erkek yapınca da tepki göstermez merak etme
Merhaba. Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Önceki sevgilimden ayrılalı 2.5 sene falan oluyor ve ben önceden ayrıldığım sevgililerimle arkadaş kalabiliyorum genelde. Her neyse şuan bir sevgilim var ve çok seviyorum ciddi düşünüyoruz. Bir gün eski sevgilimle konuşurken konu saçma sapan konulara gitti cinselliğe girdi yani. Şimdi bu dediğim belki saçma gelecek ama o kadar rahatım ki bişey hissetmediğim için normal konuştuk yani. İşte yapalım mı dedim ben şakasına o da olur falan dedi işte neyse böyle biraz konuştuk. Ben sanki ciddiye almış gibi hissettim ve dedim sen ciddi olduğumu düşünmüyosun dimi ben sevgilimi seviyorum olursa bitek onla olur falan dedim. İşte biliyorum saçmalama onu ne kadar çok sevdiğini sen de ben de biliyoruz dedi eğer gerçekten olsa aldatma olurdu falan dedi. Sevgilime aldattım falan anladı beni. Ama şeytan çok çeliyor aklımı. İşte acaba konuşurken masturbasyon yaptım mı? Acaba gerçekten istedim mi? Ama arkadaşlarım hem gerçekten istediysen bile konuşmayı durdurdun yani aldatma yok diyor hem de eğer gerçekten istesen hatırlarsın şeytan vesvese veriyor diyor. Çok kötü hissediyorum sizce napmalıyım Yorumlarınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?