Sizce bu aldatmaya girer mi?

Ya nasıl bir kafa yaşıyorsunuz Allah askina aynisindan bende istiyorum eski sevgilileriyle arkadaş kalabiliyomus da cinselliğe nasıl gelmiş konu anlamamis yapalım demiş ama sonra şaka yapıyorum biliyosun dimi demiş mis mis mis. Allah sizin gibilerden korusun kızlar erkekleri geçmiş anam mezhebin xxl herhalde yazık basitlik akiyor pacalarindan

Abovvv ben eskisine yapalım mı dicem mastürbasyon yapıp yapmadığımı bilmicem
bide şimdiki benim kelle mi uçurmıcak
önemli değil aşkım gibi cümleyle affedicek
Sonra yenisiyle yakınlaşırken benim milletler yaptığım muhabbet aklına gelmicek
Sanırım böyle biri için benim yorumum.
Aşkım erkeksin ama annene babana söyle yeniden yapsınlar malzemeden çalmadan D
Olur
Ve bence hoş bi durum değil eski sevgiliye cinsellik.
Ha bi sorun vardır konuşursun bi ihtimal ama diğer keyfi durumlara hoş bakmıyorum.

Biz Aaa ne insanlar var derken o keyiften kıs kıs gülüyor. Mastürbasyon yapmışmııymış, sevgilisine anlatmışmışmış mış mış mış ta Muş Muş Muş... Bizde yedik

Sen neden bu kadar cinselliğe kafa yoruyorsun çok merak ediyorum.Eski konularında hep cinsellik.Hamile kalmışmıyımdır,yok efendim arkadaşım hamile kalmışmıdır.Daha 20 yaşındasın dilinde hep cinsellik.Eski sevgiliye yapalım mı demek nedir yahu? Kendi erkek arkadaşın dışında başkalarıyla bu tarz muhabbetlere girmen hoş mu,normal mi sence? Birini aldatmak için yatağa girmek gerekmez bana göre.Kendi sevdiğin kişi dışında bunları konuşabiliyorsan başkasıyla o da aldatmadır.Şaka ne demek yani böyle şakalaşma mı olur?

Ne gerek var eski sevgiliyle arkadas olmaya.
Konustugunuz konular suan sevgilisi olan birine hic uygun degil.
Herkes farkli dusunebilir ancak bu aldatmaktir benim gozumde...

Senden ne koy olur ne kasaba ne utanmazlik bu. Eski sevgiliye yapalım mi diyen birisi yeni sevgilisi ne ne diyor acaba merak ettim

Eskilerle niye böyle muhabbetler ediyorsunuz zaten önce burası yanlış. Görüşmeniz de hoş değil zaten. Gerisinin yanlışlık derecesini siz değerlendirin.

Çok seviyorum ve o affetti ama ben böyle bi hata yaptığım için ayrılmayı düşünüyorum
Vavvv geniş mezhepli erkek eğer seni affettiyse ya erkeklik diye bi gururu yok yada erkek değil evet ALDATMISSIN kardeşim aldatmak bi yatakta olmuyor eğer dediğin gerçekse şaka değilsen...

Derken? Acılımı nedir? Hiç duymamıştım.

Konu sahibi ex sevgilisine yapalım mı demiş sonra yeni sevgilisine anlatmış o da yok aşkım olabilir böyle şeyler demişşş
Bknz: meşrebi konya ovasından geniş olmak.
1. Çok moderen çok çağadaş birbirini eskisinden yenisinden hemcinsinden kıskanmayan çiftler için kullanılan tabir.
2. Eşini hemcinslerinden kıskanmayan tek yaratığın "domuz" olduğu söylenir.

Bu eski sevgiliden ayrılıp arkadaş kalma modası da yeni çıktı.Madem konuşacaksınız,niye ayrılıyorsunuz?
Nasılsın,ne yapıyorsun tarzındaki konuşmaları anlarım ama eski sevgiliyle cinsellik konuşmak...Sizin gibilere Allah akıl fikir versin.
Bu arada mastürbasyon yapıp yapmadığınızı biz nerden bilelim?Soruya bak yaa

Adana kebap kazandibi üstüne kahve icsem orucum bozulur mu gibi olmuş

Sizin sevgiliniz eski sevgilisiyle cinsellik muhabbetine girseydi bir bayan olarak siz ne dusunurdunuz? Aldatmaya girer mi ? Kendinize verdiğiniz cevap doğru olan. Hadi kolay gelsin.

eski eskide kalmalı bence yeni sevgiline yazık

Bi erkek hiç bir zaman sevgilisinin eski sevgilisiyle görüşmesini istemez. Birşey demiyorsa zaten sorun vardır bence. Bunun modernlikle alakası yok sadakatle alakası var.Gayette aldatmaya giriyor yaptığınız. Tamamen konuşmayı kesip sevgilinizle ilgilenin derim (tabi gerçekten seviyorsanız).

Yapalım mı !!!!!!hić olmamīş,,,,konuşmak,oturup sohbet etmek ,,birde cinseliklikten konuşmak,,,sonrasında Yapalım mı demek....hepside çok yanlış eski sevgiliyle karşılaşsan bile en fazla bir merhaba der geçersiniz..o kadar çok konuşmak istiyorsan ...yok illaki konuşacak sohbet edecek yapalım mı diyeceksen diğer sevgiliye ne gerek var. Siz gerçek olabilirmisiniz.....Insan sevgilisini nişanlısına yapalım mı diyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…