Eğer sonunda beni ciddiye almadın dimi ben sevgilimi seviyorum ve onunla olur anca dese benim gibi o an biter aldatma olarak algılamam yani.Evet girer,eski sevgiliyle konu neden ve nasıl gelir onu da anlamadım yapalım mı ne yaa, sevgilin eski sevgilisiyle böyle konuşsa senin için aldatma sayılmaz heralde
Eğer sonunda beni ciddiye almadın dimi ben sevgilimi seviyorum ve onunla olur anca dese benim gibi o an biter aldatma olarak algılamam yani.
Bu arada ben yapılan normal mi demiyorum sadece aldatmaya girer mi? Sevgilim beni anladı ama ben kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Çok pişman olduğumu belirttim zaten. Bişey hissetmediğim için rahatça konuştum eğer hissediyor olsam konuşamazdım. çok seviyorumAldatmaya girmez tabi ki. Sevgilin de eski sevgilisiyle konussun hatta topluca konusun daha geyik olur konuşmanın içeriği. İlişkiye bak gözlerim doldu.
Pişman olduğumu belirttim dediğim gibi bişey hissetmediğim için rahatça konuştum ama sonradan pişman oldumSevgilin seni anlamış, sen aldatma olmayacağını düşünüyorsun eee daha ne olsun. Canın hangisini isterse onunla konuşursun hatta konferans yapın, geniş geniş konuşursunuz
Dalga geçmek amaçlı mı yazdınız ciddi misinizAldatma sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?