- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Aynen öyle ya.Asker arkadaşıymışım gibi konuşuyor.Bak simdi anladim. Bir bayanla nasil konusacagini bilmiyor demekki. Bende sevmem bu tip erkekleri. Erkek dedigi "sevdigi" kadinla asker arkadasiyla konusuyor gibi konusmayacak. Saliver gitsin.
Anladım.Ya şöyle bir durum var; bende hemen söyleme taraftarı değilim böyle özel bir şeyi ama olaylar öyle gelişti.İki yaş küçük diye ben bir ilişkimizin olamayacağını söylüyordum ama o ön yargılı davrandığımı ve aslında yaşından daha olgun olduğunu,iki yaş küçük olduğuna tanıdığımda takılmayacağını söylüyordu.Onun biriyle beraber olmamış bir kişiyle evlenmek isteyeceğini düşündüğüm için (öyle kişiler olur ya tanıdıkça anlarız biraz) belki söylemem otomatik olarak uzaklaştırır onu demiştim.Bu yüzden erken söylemiş oldum
Ya şöyle bir durum var; bende hemen söyleme taraftarı değilim böyle özel bir şeyi ama olaylar öyle gelişti.İki yaş küçük diye ben bir ilişkimizin olamayacağını söylüyordum ama o ön yargılı davrandığımı ve aslında yaşından daha olgun olduğunu,iki yaş küçük olduğuna tanıdığımda takılmayacağını söylüyordu.Onun biriyle beraber olmamış bir kişiyle evlenmek isteyeceğini düşündüğüm için (öyle kişiler olur ya tanıdıkça anlarız biraz) belki söylemem otomatik olarak uzaklaştırır onu demiştim.Bu yüzden erken söylemiş oldumbelki de böyle yaklaşıp daha sonra almaya çalışacak istediğini.. bu kadar kısa zamanda kimin iyi niyetli kimin kötü olduğunu anlayamayız.. hele ki internet ortamında tanıştığımız insanlar ne kadar güvenilir olabilir ? hemen ailesine anlatması vs. bunlar pek normal değil. çoğu erkek bekarete önem veriyor, hele ki kısa zamanda tanıyıp ciddi düşünecek olurlarsa bekaret gerçekten önemli onlar için.. ama biriyle normal şartlarda tanışıp (gerçekten tanıyıp) sevip sevildiğinde bekareti öenmseyen erkek bile esnekleşebiliyor ama çoğu için takıntı konusu dediğim gibi.. bence nette tanıştığın birine bunu söylemen pek doğru olmamış. hayatında almadan önce ona dürüstçe anlatmak erdemli bir davranış elbette ama karşındakine gerçekten güvenip inanıp sana zarar vermeyeceğinden ve geleceğinde olmasını istediğine emin olduktan sonra söylemelisin. sen istiyorsan kararlıysan evleneceğin adamın o olmasını istiyorsan söyle ve devam et. ama muallakta kalıp, seni seven ama senin güçlü duygular hissetmediğin kararsız kaldığın bi erkeğe güvenip de bunu söyleme derim.
İstersem toparlanır çünkü gece ben rahat değilim,bir görüşsek her şey düzelecek lütfen böyle kestirip atma vs dedi.Gerçekte tanımadığın birisi için bu kadar kafa yorma bence.
Gereksiz trip yapmışsın,bu saatten sonra zaten muhtemel araya soğukluk girecek ve toparlanmayacak o ilişki,ayrıca o imla kurallarını hiç öğrenmeyecek,sen daha da sinir olacaksın kendimden biliyorum
Ben evlilik hiç hiç demedim.O kendi kendine konuştu.Gülümseyip geçtim hep.Haklısınız,en doğrusu bu oldu.Anladım.
Yalnız kiminle evlenmek isteyeceği düşüncelerine biraz erken girmişsiniz karşılıklı. Yani uygulamada tanışıp iki üç günde işlerin buraya gelmesi bana çok gerçekçi gelmiyor. Tabii ki duyguların yoğunluğuyla, etkilenmenizle birlikte olayın içinde size doğal geliyordur ama biraz olayın dışına çıkıp bir adım geriden bakarsanız eminim siz de fark edersiniz.
Bence hem işlerin çok fazlaca hızlı olması, hem hayata bakışlarınız ve davranışlarınızın uyumlu olmaması nedeniyle silmeniz iyi olmuş. Orta ve uzun vadede ikinizi de muhtemelen mutsuz olmaktan kurtarmışsınız.
21 yaşında bir insanın eğitmenliğini mi yapayım bu yaştan sonra''takıl kafana göre '' demek ile niye ilişkiyi sonlandırdınız anlamadım
Adam ayrıca size demiş beni şekilllendir diye uayarılarda bulunabilirdiniz
İlerleyen zamanda ise net karar verebilirdiniz bence
23 yaşındayım.Kimseyi ezmedim ayrıca.Bir şeylerin doğrusunu yazmak ne Zamandan beri ezmek oluyor ?Bakire olmadığınızı neden söylüyorsunuz? ciddi düşündüğünüz ve güvendiğiniz biri deilse..
Çocuk sizi öyle kabul etmiş ki hayret yani din konıusunda hassas..
Yazım kuralları falan filan bu kadar üatüne düşmeyin cocuk seni ne kadar sevmişse o öyle deil böyle demenize bile tepki vermemiş (bana öyle dese biri tepkisiz kalmaz yani)
Çok ayıp yapmmışsnız neyseki bitmiş çocuk ta kendi kafasına uyan birini bulur hiç deilse ve ezilmez.
Kusurra bakma ama biraz ukalaca olmuş ve kaç yaşındasınız acaba?
Yok sanmıyorum.Mutlaka yapmıştırswarmdan tanışmak nedir ya günde elli kez ekliyor zaten swarmdakiler cok afedersiniz ama biraz geniş tipler ona buna sarkıyolar.
tek senle mi tanıstı sanıyorsun?
Ne açıdan abartmışım mesela ?
Telefonda düzgün.Napıyon da değil nabıyon diyor.Kızım falan diyor mesela.Erkek arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor bazen ve tuhaf geliyor haliyle bana
Kusura bakma canım ama erkekerle kadınların beyin yapısı bile farklı anlatabildimmi o öyle deil böyle dedimmi kendilerini kçtü hssesrler..23 yaşındayım.Kimseyi ezmedim ayrıca.Bir şeylerin doğrusunu yazmak ne Zamandan beri ezmek oluyor ?
Lüzumsuz kimseye söylemem de o her insan hata yapar.Geçmişte yaptığımız hatalar geleceğimizi etkileyemez.Bu yanlış olur.Eğer eşim ben göreve gittiğimde evimin kapısını kapatıp beni bekliyorsa namusludur dedi.Dürüstlüğüm için teşekkür etti ve konuyu kapattı direk.Kusura bakma canım ama erkekerle kadınların beyin yapısı bile farklı anlatabildimmi o öyle deil böyle dedimmi kendilerini kçtü hssesrler..
Gerçi onlar bizim ne hissettiğimizi önemsiyormuki?
Benden sana tavsiye türkiye de erkekler bakire olmadığını %89 normal karşılamazlar bilemiyorum belkde bi sağlık problemindn oluşmuştur kimse söyleme demem o ki
şimdi anladım.. uzaklaştırmak için söylemişsin belki geçerli ve etkili bi yöntem olabilir ama dediğim gibi bence daha dile getirme.. bundan sonra hayatına alacağın insana da; önceki msjda yazdığım gibi tamemen kendinden ve ondan emin olduktan sonra bunu kendinde bi eksiklik bi kusur gibi de değil, bilmesi gereken bi şeymiş gibi değil sadece yaşanmışlık olarak anlat. çünkü bunu yaşarken o hayatında yoktu kimseye ihanet etmedin hayatına sonradan girecek adamı aldatmadın ki bunu yaparken.. savunmak ya karşı çıkmak bunlar dışardan kimsenin haddine düşen şeyler değil. yargı makamı da başkaları değil. kimseye söyleme evlilik yolunda ilerlediğine emin olmadanYa şöyle bir durum var; bende hemen söyleme taraftarı değilim böyle özel bir şeyi ama olaylar öyle gelişti.İki yaş küçük diye ben bir ilişkimizin olamayacağını söylüyordum ama o ön yargılı davrandığımı ve aslında yaşından daha olgun olduğunu,iki yaş küçük olduğuna tanıdığımda takılmayacağını söylüyordu.Onun biriyle beraber olmamış bir kişiyle evlenmek isteyeceğini düşündüğüm için (öyle kişiler olur ya tanıdıkça anlarız biraz) belki söylemem otomatik olarak uzaklaştırır onu demiştim.Bu yüzden erken söylemiş oldum
Bende aynı düşüncedeyim bu konuda.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)şimdi anladım.. uzaklaştırmak için söylemişsin belki geçerli ve etkili bi yöntem olabilir ama dediğim gibi bence daha dile getirme.. bundan sonra hayatına alacağın insana da; önceki msjda yazdığım gibi tamemen kendinden ve ondan emin olduktan sonra bunu kendinde bi eksiklik bi kusur gibi de değil, bilmesi gereken bi şeymiş gibi değil sadece yaşanmışlık olarak anlat. çünkü bunu yaşarken o hayatında yoktu kimseye ihanet etmedin hayatına sonradan girecek adamı aldatmadın ki bunu yaparken.. savunmak ya karşı çıkmak bunlar dışardan kimsenin haddine düşen şeyler değil. yargı makamı da başkaları değil. kimseye söyleme evlilik yolunda ilerlediğine emin olmadan
İyiymşşLüzumsuz kimseye söylemem de o her insan hata yapar.Geçmişte yaptığımız hatalar geleceğimizi etkileyemez.Bu yanlış olur.Eğer eşim ben göreve gittiğimde evimin kapısını kapatıp beni bekliyorsa namusludur dedi.Dürüstlüğüm için teşekkür etti ve konuyu kapattı direk.
21 yaşında bir insanın eğitmenliğini mi yapayım bu yaştan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?