Sizce bu çocuğu silmekle iyi mi yaptım kötü mü ? :/

Bak simdi anladim. Bir bayanla nasil konusacagini bilmiyor demekki. Bende sevmem bu tip erkekleri. Erkek dedigi "sevdigi" kadinla asker arkadasiyla konusuyor gibi konusmayacak. Saliver gitsin.
Aynen öyle ya.Asker arkadaşıymışım gibi konuşuyor.

Anladım.
Yalnız kiminle evlenmek isteyeceği düşüncelerine biraz erken girmişsiniz karşılıklı. Yani uygulamada tanışıp iki üç günde işlerin buraya gelmesi bana çok gerçekçi gelmiyor. Tabii ki duyguların yoğunluğuyla, etkilenmenizle birlikte olayın içinde size doğal geliyordur ama biraz olayın dışına çıkıp bir adım geriden bakarsanız eminim siz de fark edersiniz.

Bence hem işlerin çok fazlaca hızlı olması, hem hayata bakışlarınız ve davranışlarınızın uyumlu olmaması nedeniyle silmeniz iyi olmuş. Orta ve uzun vadede ikinizi de muhtemelen mutsuz olmaktan kurtarmışsınız.

Ya şöyle bir durum var; bende hemen söyleme taraftarı değilim böyle özel bir şeyi ama olaylar öyle gelişti.İki yaş küçük diye ben bir ilişkimizin olamayacağını söylüyordum ama o ön yargılı davrandığımı ve aslında yaşından daha olgun olduğunu,iki yaş küçük olduğuna tanıdığımda takılmayacağını söylüyordu.Onun biriyle beraber olmamış bir kişiyle evlenmek isteyeceğini düşündüğüm için (öyle kişiler olur ya tanıdıkça anlarız biraz) belki söylemem otomatik olarak uzaklaştırır onu demiştim.Bu yüzden erken söylemiş oldum

İstersem toparlanır çünkü gece ben rahat değilim,bir görüşsek her şey düzelecek lütfen böyle kestirip atma vs dedi.

Ben evlilik hiç hiç demedim.O kendi kendine konuştu.Gülümseyip geçtim hep.Haklısınız,en doğrusu bu oldu.

''takıl kafana göre '' demek ile niye ilişkiyi sonlandırdınız anlamadım
Adam ayrıca size demiş beni şekilllendir diye uayarılarda bulunabilirdiniz
İlerleyen zamanda ise net karar verebilirdiniz bence
21 yaşında bir insanın eğitmenliğini mi yapayım bu yaştan sonra

23 yaşındayım.Kimseyi ezmedim ayrıca.Bir şeylerin doğrusunu yazmak ne Zamandan beri ezmek oluyor ?

23 yaşındayım.Kimseyi ezmedim ayrıca.Bir şeylerin doğrusunu yazmak ne Zamandan beri ezmek oluyor ?
Kusura bakma canım ama erkekerle kadınların beyin yapısı bile farklı anlatabildimmi o öyle deil böyle dedimmi kendilerini kçtü hssesrler..
Gerçi onlar bizim ne hissettiğimizi önemsiyormuki?
Benden sana tavsiye türkiye de erkekler bakire olmadığını %89 normal karşılamazlar bilemiyorum belkde bi sağlık problemindn oluşmuştur kimse söyleme demem o ki

Lüzumsuz kimseye söylemem de o her insan hata yapar.Geçmişte yaptığımız hatalar geleceğimizi etkileyemez.Bu yanlış olur.Eğer eşim ben göreve gittiğimde evimin kapısını kapatıp beni bekliyorsa namusludur dedi.Dürüstlüğüm için teşekkür etti ve konuyu kapattı direk.

şimdi anladım.. uzaklaştırmak için söylemişsin belki geçerli ve etkili bi yöntem olabilir ama dediğim gibi bence daha dile getirme.. bundan sonra hayatına alacağın insana da; önceki msjda yazdığım gibi tamemen kendinden ve ondan emin olduktan sonra bunu kendinde bi eksiklik bi kusur gibi de değil, bilmesi gereken bi şeymiş gibi değil sadece yaşanmışlık olarak anlat. çünkü bunu yaşarken o hayatında yoktu kimseye ihanet etmedin hayatına sonradan girecek adamı aldatmadın ki bunu yaparken.. savunmak ya karşı çıkmak bunlar dışardan kimsenin haddine düşen şeyler değil. yargı makamı da başkaları değil. kimseye söyleme evlilik yolunda ilerlediğine emin olmadan

Bende aynı düşüncedeyim bu konuda.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

Swarmdakilerin hepsi abaza zaten tek sana da yazmıyo . Bide bakire değil sonuç da diyip seni kullancak. Ki zaten annesi ne filan da gostermedi yalan hepsi . Daha yüzünü görmemiş ne annesi ne yengesi allah aşkına
Boyle yalanlara inandigina göre yaş 18 galiba

İyi bir insan olup olmadığını bilemeyiz, bir şeyler düşünmek için çok erken bence. Önyargılı davranmak istemiyorum fakat bir kişinin konuşması, yazım şekli ile karakterini yansıttığını düşünüyorum. Size uygun biri olmayabilirdi.

çocuk kesinlikle dengesiz biri benimle swarm üzerinden iletişim kurup daha doğru dürüst tanımadan evlilik hayali kurup aileye gösterirse ya da gösterdim derse kaçar giderim bu ne ya demekki bu çocuk daha derim yani. Ayrıca daha çok iyi tanımadığın kişiye bakire değilim deme ben seni yargılamam ben aksine bunun arkasında duran insanı tebrik ederim evet yaptım diyenin ama erkeklerin çoğu önce dürüstsün şu bu der sonra sıkılınca aklımdan çıkmıyor triplerine girer. Son olarak o yazım yanlışları hiç düzelmeyecek sana düzelmiş gibi gösterecek.

İyiymşş

21 yaşında bir insanın eğitmenliğini mi yapayım bu yaştan sonra

Öyle değil zaten huylu huyundan vazgeçmez
Ancak şu süreç içerisinde biraz zamana bırakıp onuda analiz edip sonrasında beğenmediğiniz hal ve tavırlarını görüp kendisine hoşlanmadığınızı belli etmenizden bahsettim.Oda bunu nekadar olgunlukla karşılayacağını size gösterirdi.
Sizde bu yolda ilerleyip ilerlemeyeceğinize tam olarak karar verirdiniz.

hemen kestirip atmasaydın belki aranızda bişeyler olabilirdi ama çocuk için içine sinmeyen bişeyler olduysa boşver sildiğin iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…