- 16 Ekim 2015
- 410
- 385
- 33
- 34
- Konu Sahibi nuripapacium
-
doğru insan da olabilir , olmayabilir de.Swarm'dan bir çocukla tanıştım benden iki yaş küçük ama iyi bir insan konuştuğum kadarıyla. Tek tek yazıyorum artıları, eksileriyle ve kararsızlığıma lütfen birlikte çözüm bulalım
-> Aynı şehirde yaşıyoruz. Ailesi burda kendisi başka şehirde okuyor. Jandarma olacakmış seneye.
-> Uzun boylu, zayıf, yüzüne bakılmayacak bir çocuk değil ve gerçekten güzel gülüyor.
-> Sık sık mesaj atıyor, görüşmek istiyor, kendi yuvasını kurma hayalleri içinde ve o hayallerde bende oluyorum. (benim olmamı istiyor yani)
-> Dinine bağlı bir çocuk olmasına rağmen benim b. akire olmayışımı önemsemedi. Dürüstlüğüm için teşekkür etti ve konuyu bir daha hiç açmadı.
-> Fotoğrafımı yengesine, Annesine de göstermiş. Nasıl sizce? konuşuyoruz biz falan demiş. Ailesi de beğenmiş özetle. Ben daha bu kadar az zaman geçmişken neden böyle şeyler yapıyorsun deyip kızmıştım kendisine.
-> Kaba saba konuşuyor. Napıyorsun değil de nabıyon diyor. Gülüm diyor mesela (ben böyle kelimeleri kıroca bulurum). Kendisi de kaba olduğunun farkında ve onu benim şekillendirmemi istiyor davranış olarak. Ayrıca da yazım kurallarından gerçekten haberi yok ve ben bu konuda biraz hassasım. Hatalarını gülümseyerek kapatmaya çalışıyorum. Soru eklerini bitişik yazıyor mesela ve '' orası ayrı olacak'' yazarak düzeltiyorum yani.
Dün bir şeye sinirlendim ve ona anlattım, gelen cevap şu; '' takıl kafana göre '' Gördüğümde daha çok sinirlendim. O bunu sakin ol, takılma anlamında söylemiş ama ben benimle alay ettiğini düşündüm ve dayanamayıp bitsin dedim, numarasını da sildim.
Çevremde beni kullanmak isteyenlerin kol gezmesine inat bu kişi hiç art niyetli yaklaşmadı. Ben bitirmekle doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum. Sizce?
sizinle aynı fikirdeyimŞive den kaybetti yanikim spiker gibi konuşuyor ki.bence bitirmek için yeterli neden değil.
insanın nasıl söyledi günden çok ne söylediği önemlidir.gülüm demek kroluksa etrafta salon erkeği bulamazsın.
o seni kabul edilmesi zor durumuna rağmen kabul demişken kıro damgasıyla terk ettiğiniz adam konuşsa size ne derdi acaba
Öyle bir insan değil.TeşekkürlerCocugun senin bakire olmayisini takmamasi, yataga atmanin daha kolay olacagindandir. Senin durustlugunden degil yani.
İstediğini söylemekte özgür.Şive den kaybetti yanikim spiker gibi konuşuyor ki.bence bitirmek için yeterli neden değil.
insanın nasıl söyledi günden çok ne söylediği önemlidir.gülüm demek kroluksa etrafta salon erkeği bulamazsın.
o seni kabul edilmesi zor durumuna rağmen kabul demişken kıro damgasıyla terk ettiğiniz adam konuşsa size ne derdi acaba
Bunun açıklamasını yaptım önceki yorumlarımdan birindemerhaba benim adım .... diyip ardından bakire değilim mi diyorsunuz anlamıyorum ki. tamam dürüst olun diyoruz ama kendinizi afişe edin demiyoruz ki. swarmda seni ekleyen dün başkasınıda eklemiştir. ne ara bu kadar güvendin de yoğunlaşdın da artıklarını eksilerini bir çırpıda belirleyip yazabildin. insanlar seneler geçiyor bu kadar gözlemleyemiyor ki sen görmemişsin bile. kusura bakma ama kadınlar ağır olmalı, burnu havada olmalı, değerli olmalı. erkekler bunu anlamalı ki ona göre yaklaşmalı.
Yanlışlık olmuşBakireyi niye sansurlediniz ben o kismi anlayamadim
Ben mi aramışım?Internetten sevgili arayacak kadar çirkin misin niteliksiz misin?
Sevgili bulma sitesi falan değil.Alakası yokdoğru insan da olabilir , olmayabilir de.
bunu nereden bilebiliriz ki.
insanları dış görünüş ile değerlendirmeyin. konuşma tarzını beğenmiyorsanız gülüm vs . diyor diye.. o zaman devam ettirmeyin birlikteliğinizi.
soru ekini mi mı yı ayrı yazmıyormuş.
yani sevğili bulma sitesi mi oluyor bu svarm .
oralardan bulunan erkek arkadaş da artık şansınıza nasıl biri çıkarsa yani.
hiç görmeden tanımadan. olacağı bu
23 yaşındayımben sizin yaşınızı merak ettim?
bende çok düşündüm bu swamn mı ?...Swarm ne diye düşündüm, çok mu cahilim ne ( :
Neyse işte bi nevi chat herhalde
Kabaysa ele bence
Bu en kibar halleridir üstelik, ordan pay biç
bende çok düşündüm bu swamn mı ?...
son zamanlarda çok konu açılır oldu swarnla ilgiii
veee insanalar birbiriyle kaynaşıyor))))yer bildirimi yapılan bi program işte:) mesajda atılabiliyo
Zaten hiçbirisini ciddiye almıyorum.Bunu kabul eden erkeğin normal olmadığını söylemiş biri Cidden inanamadım ama önemsiz söylediğim gibi bu yorumlar.Kendimi küçük görmüyorum veya değersiz hissetmiyorum bunun için ben.Normalde söyleme taraftarı değilim ama bu bahsettiğim kişi dinine bağlı,öyle pek sevgilisi olmamış biri olduğu için belki otomatik olarak benden uzaklaşır öğrenince diye düşündüm ve söyledim.Aksine hiç tepki vermedi ve kendi görüşünü anlattı bana. Seni böyle kabul etmiş diyenler de dönüp kendilerine baksınlar zaten.Bakire olmayan evlenince aldatıldı da bakire aldatılmadı mı sanki? Bakire olmayan evlenince mutsuz oluyo da bakire olmuyo mu? Hepsi saçmalık o tür yorumların.Herkes dönüp kendine bakmalı :) Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)Off kendini küçük gören ne kadar çok kadın varmış. Resmen demişler ki zor kabul edilir durumdasın nelere takılıyosun. Kınıyorum böyle düşünenleri. Bir de niye bakire olmadığınızı söyleme gereği duyuyorsunuz? Erkekler sevgililerine şu kadar kişiyle birlikte oldum vs diyor mu? Allah sanki zarı bize ezik erkekler egolarunı tatmin etsin diye vermiş. Kadınlar bile gelmiş burda seni böyle kabul etmiş diyor..ne kadar aşağılayıcı bir cümle. En çok da kendileri için. Konu Sahibi bu adamı boş verin. Bir dahaki adaya da bakire değilim demeyin..belirtilmesi gereken bişey değil. İş ciddiye binerse laf arasında söylersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?