- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Görüşmedik.Bence de çok hızlı.Zaten sinirlendim daha dün bir bugün iki,biz sadece arkadaşız ne alaka bunlar diye.yüzyüze görüştünüz mü?
eğer görüşmediyseniz bu ne hız demek istiyorum. silin gitsin ya.
Ne açıdan abartmışım mesela ?Biraz abartmamış mısınız?
Daha yüzyüze görüsmemissiniz sanirim. Bana göre birbirinize pek uygun degilsiniz gibi. Kimse kimseyi sekilendiremez muhtemelen bazi seyleri sizi ektilemek icin diyor. Üstelik sadece bir napiyon demekle kaba saba mi konusulmus oluyor? Bazi insanlar yazisirken biraz tembelikten öyle konusuyor. Telefonda nasil?
Şu kafedeyim,bu AVM'deyim deme işini gören program işte.swarm nedir ya vala dunden berıdır 2 oldu duyuyorum ..
Kötü niyetli olmadığından eminim.Ondan yana hiç kuşkum yok.Sadece davranışları çok kaba saba geliyor ama o da söylüyor yanında böyle olmam ki ben diyor.Dün sinirlendim en sonunda takıl kafana göre demesine.Ne bileyimİnternetten tanışıp evlenenler ve mutlu olanlar da çok, yanlış kişileri bulup düş kırıklığı yaşayan da.
Hiç tanımadığımız bir kişi hakkında yorum yapamayız sonuçta bu kişi gerçekten doğru kişi de olabilir sizin için. Şu iki satırla seni kullanacak amacı bu, kro demek enteresan.
Koskoca insansınız, size ne maksatla yaklaştığını yüzyüze konuşup algılayabilirsiniz. Üstelik çocuğun en büyük kusuru anlattığınıza göre nabıyon diyip sondaki bağlaçları ayrı yazmaması
Ayrılma sebebinde sana rahat ol demesi
Yani ne bileyim bikaç buluşma yaşa ve gör olup biteni, niyetini anlaman için yeter diye düşünüyorum.
Ne açıdan abartmışım mesela ?
Telefonda düzgün.Napıyon da değil nabıyon diyor.Kızım falan diyor mesela.Erkek arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyor bazen ve tuhaf geliyor haliyle bana
Ya şöyle bir durum var; bende hemen söyleme taraftarı değilim böyle özel bir şeyi ama olaylar öyle gelişti.İki yaş küçük diye ben bir ilişkimizin olamayacağını söylüyordum ama o ön yargılı davrandığımı ve aslında yaşından daha olgun olduğunu,iki yaş küçük olduğuna tanıdığımda takılmayacağını söylüyordu.Onun biriyle beraber olmamış bir kişiyle evlenmek isteyeceğini düşündüğüm için (öyle kişiler olur ya tanıdıkça anlarız biraz) belki söylemem otomatik olarak uzaklaştırır onu demiştim.Bu yüzden erken söylemiş oldumSwarm'dan tanışabilirsiniz, bunlar normal şeyler; sosyal medya artık günlük hayatımızın parçası.
Ama henüz birkaç günlük ve gerçek hayata taşınmamış bir tanışıklık için fazlaca yoğun olduğunu düşünüyorum, bu yoğunluk da gerçekçi değil.
Ayrıca bekaretiniz kimseyi, hele ki ilişkinin böyle bir aşamasında, ilgilendirmez. Bu konuyu çok çok erken konuşmuşsunuz.
Genel olarak düşüncem silme sebebinizin yanlış olduğu ama sonuçta silmenizin iyi olmuş olduğu yönünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?