sizce bu durumda ne yapmalıyım????lütfen biri yardımcı olsunn

yok artık diyorum burda konu okudukça
kv ile beraber yaşıyorsunuz
eşin saçmalamış kv daha çok saçmalamış
kimse ailesini silmez kusura bakmasın yani
ne yani o ailesine laf söyletmez toz kondurmaz
sen aileni sil
oldu canım başka deseydin

o kim oluyormuş da anneni babanı silmeni istiyor? bana söylense o evi başlarına yıkarım hiç kusura bakmasınlar. aynı şeyi sen isteyince eşin saçmalama sus diyor da söz konusu senin ailen olunca gözüne gelmiyor. bir de engelli insanlar. kime ne zararları varmış. yazıklar olsun böyle insanlara

Aaaa bu sacmalikta ne..! annesinin dibinden ayrilmasin su erkekler sonrada kadina aileni sil desinn.. Sikiysa o ailesini silsin..

Gerçekten çok sinir bozucu ne demek onları sileceksin oldu canımm kendilerine mi almışlar seni. Kendisi de gelmesin o zaman hem konuşma duyma engelli olduklarını da biliyor yani pes diyorum öyle olmasa bile kimsenin ailenle görüşmeyeceksn demeye hakkı yok. Bne orada verirdm cevabımı bu zamama kadar hep eşimi araya koyan kaynanama bir kere cevap vermeyen biriyim. Eşimle cevabımı verdim hep ama bana bunu söyleyecek alıe cevabını oğlunun da ister gitsin hoşuna ister gitmesin eşinle tartışmadan konuş nasıl ki onun ailesi onun için değerliyse senin ailenin senin için değerli olduğunu evlendiğin için aileni silemeyeceğini onların seni bakıp büyüttüğünü durumlarının da ortada olduğunu ve annesiyle bu konuda konuşmasını istediğini söyle. Hem eşinden yana birşey yok gibi annene getirmiş bırakmış kavga etmek ancak başkalarını mutlu eder güzellikle konuş bak nasıl anlayacak seni.

İşte duyunca çıldırdığım konulardan biri...Anneciğin ve babacığın engelli insanlar ve sana ihtiyaçları var ki engelli olmasalar bile onların bizi dünyaya getirip bu yaşa getirmelerinin hakkını sırtımızda taşısak ödeyemeyiz ve silecekmişsiniz öyle mi? Dişinizi gösterceksiniz arkadaşım,kayınvaldenize o anda''Anne hayırdır? oğlun senin gibi kalp kırıcı ve ne konuştuğunu bilmeyen birini siliyor mu? Silemez atyamaz çünkü karakterin ne olursa olsun annesisin,onu sen doğurmuşsun? Ben de ne beni dünyaya getiren anne babayı ne de aynı kanı taşıdığım bacılarımı silemem,bunu değil sen oğlun istese bile yapmam,Allah beni benim gibi hayırsız bir evlatla sınar o zaman,ben Allahtan korkarım.Bu konunun şakasını bile yapma aksi taktirde kalbini kırarım!'' diyip orayı terkedip başka odaya geçseydiniz size bir daha bunu söyleyecek cesareti bulamazdı.Ha eşini,z anneme nasıl öyle konuşursun dediğinde sen önce annenin davranışlarını sorgula sonra beni dersin.Küserse küssün,hiç sorun değil.Siz o evde besleme ya da evlatlık değilsiniz,herkes haddini bilmeli.Dengeyi sağlayamayacak adam kocayım diye ortalıkta dolaşmasın!!!Saygı bir zorunluluktur arkadaşım ve göstermeyşi bilmiyorsa karşınızdaki saygıyı o zaman öğreteceksiniz ve saygı duyduracaksınız,bunun başka yolu yok.Aksi taktirde herkes tarafından ezik ve kolay lokma olursunuz,kimseye böyle bir davranış cesaretini vermeyin!!!

ayy çok gıcık oldum bu kadına nekadar dengesiz bir insan ya
sorsaydınız bende oğlundan seni silmesini istesem hoşuna gidermi diyeydiniz keşke...

bir şey deyin yaa arkadaşlar..

ne demek yaa varmı öyle bir dünya!!! Küserse küssün hiç oralı olma.. ayy sinirlendim inanki.. Çok yakınım 20 küsür sene gelinlik yaptı ve ağzı var dili yok misali ezildide ezildi kocası dövdü kaynanası kayınpederi sürekli ona diş geçirdi herkesin her dediğini yaptı sustu ama kocası ile çok kötü araları açıldı ayrılmaya kadar vardı mesele ve kaynana 20 sene ona çok afedersin resmen uşaklık yapan geline neler saydı inanamazsın ne hakaretler anında sildiler haksız olan oğlu elüstü oldu

o yüzden sen çizgini belirle mutlaka alışacaktır ..

kaynanaya bak tam agzina kurekle vurmalik ! senin bu konusmalarin basinda onlara restini cekmen gerekiyordu,sen resmen ezilmissin hala savunma derdindesin,surat asacak asilik yapacak biri varsa o da sensin sakin unutma,bahsettikleri kisiler annen ve baban ! onlarin sana ihtiyaci var ve seninde onlara ihtiyacin var.lutfen kararli ol ne esine ne de kaynanana kendini ezdirme.

a be evladım,küçük yaşta evlenip,kaynana koca laflarını çekeceğine çalışıp ihtiyacı olan ailenin yanında bir kaç sene daha yaşasan olmazmıydıne zorun vardı aileni bıraktın bu şekilde

aynen katılıyorum bu yoruma....
bende bunları yazacaktım zaten...

kesinlikle katılıyorum ardakadaşa çok güzel yazmış bence uygulamalısın ..

arkadaş negüzel yazmış; Birini sileceksem, annemi babamı değil seni silerim.

doğru diyorsun arkadaşım.. cahillik midir nedir bilmiyorum oldu bu iş.. kimse oldugundanda bişey anlamadı.. nişanlıkende bir takım sorunlarımız oluyordu.. herkes evlenince geçer dedi.. geçmedi.. nişanı atmak istedik olmadı.. kısmett

lütfen bu konuda restini çek. ailene çok üzüldüm. yazık masum insanlar ezdirme onları.

doğru şeyler söylemişsiniz arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum.. ne yazık ki bu konuyu kaynanam ile konuşmadım. dün yine saçma sapan bi olay gelişti. arkadaşımla telefon görüşmesi yapıyorum salondayım herkes felan var. yanlış anlıyorlar diye odada konuşmadım. ki hataa onlara. arkadaşım gelinlerini anlatıyordu bir takım sorunları olmuş felan derken ben sadece kaynana kayınbaba ile yaşamak zor tabi ama yaşayan tek o değil ben ve diğer bir sürü insan var. bu sözü kaynanam duymuş tabi kendine çekmiş.. oğlu eve gelince salonda söylemiş kaynana kayınbaba ile yaşamak çok zormuş diye. eşim benimle konuşmadı neyse gittiler kızının yanına. eşim geldi yemek istedi seninle görüşecez dedi görüşelim tamam dedim. yemeğini yedi bazılarına rahatlık batıyor diye laf sokarak konuyu açtı.. bende o bazıları karın oluyor bilmem farkında mısın dedim sustu. sonra sen niye milletin arkasından konuşarak kırıyorsun dedi ne diyorsun kimin arkadaşından n konuşmuşum deyince az önceki kaynana sözünü söyledi. kim dedi dedim. annem inandın mı sen bu söze dedim laf kalabalığı yaptı bende öfkelendim ve beni şu kadar tanımamışsınız o sözü söyleyeceğimi nasıl düşünürsün hem ben öyle değil başta yazdım gibi öyle söyledim yalan yanlış duydun şeylerle benim yanıma gelme. karına yuvana sahip çıkmayı bil diyerek tartıştık. sonra kaynanam geldi akşam konuşmadım kendisile çünkü herşeyde bir şey arıyor artık konuşmk dahi istemiyorum. hiç bir şey yokmuş gibi akşam konuştu benimle şimdi ise içimden ona karşı iyi olmak inanın hiç gelmiyor.

canım sanırım senin eşin 18 yaş altında beyin gelişimini tamamlamamış ve halen anne lafına körü körüne inanan bir insan... keşke gelip bana sorsaydın önce böyle birşey varmı diye deseydin kendisine. sana şu cümleyi sarfettiğinde "bazılarına rahatlık batıyor" dediğinde "asıl size rahat batıyor ses çıkarmadıkça üstüme geliyorsunuz gerekirse carlamasını da bilirim" diyecektin... kayınvalideni de bir süre yok say o senin üstüne düşüpte sorarsa sizin yanlış anlamalarınız yüzünden kocamla sorun yaşıyorum diyeceksin.. ben boşandığımda siz mutlu olacaksanız bu duruma aynen devam edin.. Arif olan anlar...

yuh beee anneye bak yememiş içmemiş oğu eve gelince yetiştirmiş lafı dolduruyo bide

söylediklerinde sen haklısın ama kesinlikle aynı evdeyken sürekli yüz yüze bakarken görmezden gelemiyorsun malesef.esinle tartısmalarınız hep aile yüzünden bizimkide aynen böyleydi.herseyi yanlıs anlamaları mecburmusuz gibi diretmeleri insanı bitiriyor helede haklıyken haksız duruma düsürdüklerinde.esinle adam akıllı konus onunla restleserek bir yere varamazsın.hersey este bitiyor cünkü allah yardımcın olsun.

canım şöyle de bir sorun var ama gerektiğinde eşine resti çekmezsende anlamıyorlar (istisnalar kaideyi bozmaz) . taviz tavizi getiriyor.. bir kere bir konuda taviz verdiysen devamını hep bekliyor hep sen taviz ver istiyor bu konuda eşini en iyi tanıyan ne tepki vereceğini bilen sonuçta aysima ama allah yardımcısı olsun gerçeten düşüncesiz ve vicdansız insanlarla beraber onun yapacağı tek şey bol bol dua etmek..

cnm aynı evdemi oturuyorsunuz kv ile. öyle bile olsa kv ağzının payını ver. kavga etmeden. sonra normal davran gül konuş takma yani. ama eşine anlatma şöle böle diye . yoksa eşinle aran bozulur. ailene de tepki gösterebilir eşin.

kv kimki. istediğini desin. zorla sana aileni unutturamazya. benim bir arkadaşım vardı. kv si konuşur o duymazdı bile. ne cvp ne bişi. hiç muhatap olmazdı. ama bildiğini okurdu. hiç dediğini yapmazdı kv nin. çokta mutluydu valla. yapabilirsin tavsiye ederim. ben yapamadım şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…