sizce bu elbisenin hangi hali güzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi?

• 1.orjinal hali

OY: 70 52,2%
  • 2.değiştirdigim hali

OY: 64 47,8%

• Ankete Katılan
    134
kaydirigubbakcemile3
senin yaptığın daha abiye kılmış elbiseyi...bence her iki hali de güzel...yakasına koymasaymışın daha da güzel olurmuş kanımca...hihoyyyt

sadece belindeki şeritle çok güzel olmuş bence tatlım

bence yakadaki bozmuş kullanma onu 2.resim güzel

yakasızzzzzzzzzzzzzz
beldeki dursun ama..

sadece bel kısmında olsun

Canım, elbisenin doğal hali de güzel ama sadece beline koyunca şeridi elbise daha ön plana çıkmış.

3.hali güzel olmuş bence

ay kıslarr o yakayı dikene kdr maffolmuştum ....sonra buradaki zevklü hanımlar begenmeyince çıkardımmm valla daha hiç dikmeyle ugraşamam sabrım gelmes ama belindeki duruyor:)iyiki begenmediniz o yakayı yoksa üzülürdüm bidaha dikmeyle ugraşcam diye

nemim,yakayı zaten çıkarmışsın isabet olmuş,belinde olması şeridin kafizemuszemus,gayet şıkyerimseniben

ılkı ve sonuncu guzel ama yakasını takma kesın :)

kıslar sabahtan beridir o güpürleri dikmek için ugraştım ama niyeyse üzerime giyince sogudum elbiseden...yakasına dikmem lasım kıslar açık giyemiyorum ...

yakayı ben beğenmedim, beldeki güzel durmuş...

yakasını içerden küçük bir iğne ile tutturun açılmasını önler...
ya da
yakaya diktiğiniz parçayı daha alttan dikin, az görünsün. çok yukarı dikmişsiniz burda...

nemim,yakayı zaten çıkarmışsın isabet olmuş,belinde olması şeridin kafizemuszemus,gayet şıkyerimseniben
aman kıs o yakaya güpür dikmek annemin fikriydii bi hata yaptıgımı buraya resimleri koyunca farkettim tabikaydirigubbakcemile3
ılkı ve sonuncu guzel ama yakasını takma kesın :)

evt cnm yakayı içten küçük bi igne ile tutturcam aslında çok açılmıyoda rahat edemem kafam oraya takılır açıldımı açılmadımı die en iyisi bişyle tututrup düğün boyunca kafam rahat olsun demikaydirigubbakcemile3
İlk hali hoşuma gitii
cnm sende kardeşim gibisin desene oda sade haliyle giy diyordaa.s
ben 3. halini beğendim
böyle kalcak giib cnm bakalım 20 gün gibi bşy var düğüne:icecream:

ucuncu hali bence, ikincideki yaka kismi yakismamis, beldeki ise hareket katmis elbiseye

Bende belindeki seritli halini begendim.Gece icin güzel olmuş.Hareket katmis elbiseye.

bencede orjınal halı saclarınada su dalgası yaptırdınmı super olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…