senin yaptığın daha abiye kılmış elbiseyi...bence her iki hali de güzel...yakasına koymasaymışın daha da güzel olurmuş kanımca...hihoyyyt
sadece belindeki şeritle çok güzel olmuş bence tatlım
bence yakadaki bozmuş kullanma onu 2.resim güzel
yakasızzzzzzzzzzzzzz
beldeki dursun ama..
sadece bel kısmında olsun
3.daha güzell
Canım, elbisenin doğal hali de güzel ama sadece beline koyunca şeridi elbise daha ön plana çıkmış.
3.hali güzel olmuş bence
kıslar sabahtan beridir o güpürleri dikmek için ugraştım ama niyeyse üzerime giyince sogudum elbiseden...yakasına dikmem lasım kıslar açık giyemiyorum ...
aman kıs o yakaya güpür dikmek annemin fikriydii bi hata yaptıgımı buraya resimleri koyunca farkettim tabikaydirigubbakcemile3nemim,yakayı zaten çıkarmışsın isabet olmuş,belinde olması şeridin kafizemuszemus,gayet şıkyerimseniben
ılkı ve sonuncu guzel ama yakasını takma kesın :)
evt cnm yakayı içten küçük bi igne ile tutturcam aslında çok açılmıyoda rahat edemem kafam oraya takılır açıldımı açılmadımı die en iyisi bişyle tututrup düğün boyunca kafam rahat olsun demikaydirigubbakcemile3yakayı ben beğenmedim, beldeki güzel durmuş...
yakasını içerden küçük bir iğne ile tutturun açılmasını önler...
ya da
yakaya diktiğiniz parçayı daha alttan dikin, az görünsün. çok yukarı dikmişsiniz burda...
cnm sende kardeşim gibisin desene oda sade haliyle giy diyordaa.sİlk hali hoşuma gitii
böyle kalcak giib cnm bakalım 20 gün gibi bşy var düğüne:icecream:ben 3. halini beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?