sizce bu evlilik sürer mi?

uras_ayda

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
21
0
16
Ankara
yorumlarınıza çok ihtiyacım var. eşimle 11 yıllık evliyiz.5 yıldır güzel günlerimiz olduğu kadar şiddetli kavgalarımızda oldu. en son pazar günü aramızdaki şiddete çocuklarda şahit oldu. alttaki komşular yukarıya çıktı. ertesi gün eşim çekip gitti. boşanıcaz dedim. tamam dedi. seni ararım mahkemeye gideriz dedi. fakat bugüne kadar ses çıkmadı. eve gelip birkaç parça eşya almış ve gitmiş. ne yapacağımı bilmiyorum. tamam mı yoksa devam mı karar veremiyorum. çocuklar çok üzülüyor. çünkü babaları çok ilgili bir adamdır. onu özlüyorlar. psikolojim rezalet durumda ne yapacağımı bilmiyorum

Anlaşmazlığın sebebi ne ki, çözülecek sorun var, çözülmeyecek sorun var, biraz daha açık yazarsan belki fikir vermekte yardımcı olabiliriz

bu renkli yeri anlamadım

birde neden kavga ettiniz eşiniz nerede kalıyor

eşimle birbirimizi çok severek evlendik. ikimizde üniversite mezunuyuz ve maddi geliri iyi işlerde çalışıyoruz. evlendiğimiz ilk yıllarda aşırı kıskançlıkları vardı bunları bir şekilde geçiştirmeye çalıştım. sonra eleştiriler başladı. bunlarda bende o kadar iz bırakmadı. fakat en büyük darbeyi şans oyunlarında yüklü paralar kaybetmeye başladığında aldım. her seferinde sözler verdi fakat bu davranışlar tekrarlanıp durdu. en son artık evimizin parasıda gitti. çok sıkı takip ediyorum 1.5 senedir oynamıyor fakat benim ona güvenim kalmadı. aşırı öfkeliyim. çok konuşan sürekli kavga çıkaran bir insana dönüştüm. hatta birkaç kere üstüne saldırıp yüzüne falan vurdum. iş ilerledikçe o da bana vurmaya başladı. bunların dışında eşim benimle ve çocuklarla çok ilgili bir babadır. benim aileme çok saygı gösterir hatta benden fazla önemser. özel günlerimi unutmaz güzel sözler söyler. ne harcadığıma karışır ne gezdiğime ama olmuyor işte

Olmuyorsa bitmesi daha hayırlı. Zaten şu yaşananlar sizin karşılıklı saygınızın bittiğinin göstergesi, daha fazla yüz göz olmadan bitirmek lazım fakat öyle söylemekle olmuyor işte. Zor cok zor.

Eşiniz de ilgili bir baba ama sorumsuz, cocuklarının rızkını üstelik bir ev parasını sans oyunlarında kaybedecek kadar da suursuz.

sen hiç arayıp konuşmadın mı bu arada...
ne düşünüyo, ne yapmaya çalışıyo fln diye...
ailelerinizin haberi yokmu bu durumdan..
onların yorumları nedir...

şans oyunlarından ailelerin haberi var zaten en son ailesi borçlarını kapattı. kuran'a el basıp yemin etti oynamıycam diye. bu süreçte ben aramadım niye arayayımki? giden o sonuçta. babam aramış bir daha kızıma el kaldırırsan çok kötü şeyler olacak demiş. acaba bende onu tetikliyormuyum dırdır yaparak diye düşünüyorum. ama sırf öfkemden kaynaklanıyor bunlar. yaptıklarını hazmedemiyorum.

benim sorduğum böyle çekip gitmesi hakkında ne diyo aileler...................

annemle babam üstüne gitme alttan al çocuklar çok küçük babalarını çok seviyorlar ilerde seni suçlarlar gibi şeyler söylüyorlar. ailemin maddi durumu iyi. hatta babam benim mal varlığım zaten sana ve çocuklara kalacak niye bu kadar düşünüyorsun diyor. (bu arada ben tek çocuğum) ama sorun paramı? tamamen güven sıkıntısı yaşıyorum

canım benım babam da boyleydı.Ben kucuktum ne kadar banka varsa butun kredı kartlarını alırdı hepsını kullanırdı.Şans oyunları oynardı,neler neler cektık,evımıze ıcralar geldı kardesım bebektı annem ağlamasın dıye en dıptekı odaya gotururdu kapıda hacızcılerın gıtmesını beklerdı.annem asla hesap soramazdı,hatta annemı hamıleyken aldattı bile.bunları yaptıgı halde bızı ne gezmemızden eksık bırakırdı ne de yeme ıcmemızden ama huzur yoktu.uzerınden 15 sene geçtı yaklasık,babam 8 senedır 5 vakıt namazını kılar ve oyle bır dondukı artık benım ağzımdan,annemın ağzından cıkacak tek kelımeye bakar oldu.ALLAHA ÇOK SUKUR.
en azından kapınıza gelen gıden yok,sadece esının asırı sınırlenme problemı varmıs e çocugun da var, düzelmesi için dua et.insallah duzelır.
ne boşan denır, ne de bosanma denır.karar senın

canım aynı kayınvalidemde böyle diyor. kayınpederimde çok çekilmez adammış dövermiş sövermiş. ama şimdi bir tanısan kayınpederi bildiğin melek. hatta umreye bile gitti. sabretmekmi lazım bilemiyorum. rabbim böylemi sınıyor beni acaba

canım benım durumun cok zor.Ama yuva yıkılırken melekler ağlarmıs derler, ne bılıyım belkı bı vaktı saatı vardır Allah senı de boyle sınıyodur belki.Asla değişmez dıye bısey yoktur bence.Benım babam o kadar kotuyken böyle olduysa senın esın cok rahat degısır yanı.Ama tabıkı yıne de karar senın

ilişkinizde senin açından güvensizlik , karşılıklı şiddet , eşin tarafından sorumsuzluk var. her kadının sabır derecesi , katlanabileceği durumlar farklıdır ama zor bi durum gerçekten. iyice kendini dinle ve devam edersen olabilecekleri , biterse olabilecekleri nasıl hissedeceğini iyice düşün canım..

belki değişir belki değişmez bilmiyorum ama onu özlüyorum. aslında kendime çok kızıyorum bana bunları yaşatan bi adamı niye özlüyorum diye. belkide alışkanlık bilemiyorum

belki değişir belki değişmez bilmiyorum ama onu özlüyorum. aslında kendime çok kızıyorum bana bunları yaşatan bi adamı niye özlüyorum diye. belkide alışkanlık bilemiyorum

eşine aşıksın o zaman :) ne kadar kızsan da özlersin.Bence alışkanlık değil sevgidendir bu.Belki bıraz uzak kalmanız ıyı olabılır.Sen onun yanında olmadıgında herseyın ne kadar zorlastıgını gorurse senın degerını yenıden anlayabılır

canım biz daha öncede böyle ayrılıklar yaşadık. kavgalardan sonra çok zaman ben evden kovdum onu. sonra çağırdım geldi. sonra yine dön başa. yalama olmuşuz artık. nerden tutsam elimde kalıyor. şimdi yine arasam yine gelecek. ama ben özürler dileyerek gelsin istiyorum. ( gerçi bu konuda ümitsizim)

kumar oynamış ama 1,5 senedir oynamıyormuş

ötesinde yaşananlarda da boşanma gerektirecek durumlar göremedim

gelmesini istiyorum ama özürler dileyerek gelmesini istiyorum derken de niyetinizin boşanma olmadığını beyan etmişsiniz

bence acelenin hiç manası yok
zamana bırakın
su akar yolunu bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…