sizce bu iki meslek olmaz mı??

kızda annesinin sözüyle ayrıldıysa olan çocuğa olmuş demektir yazık

benim bi arkadaşımın sevgilisde aynı meslekten ikisi de doktor. annesi beğenmiomuş diomuş ki belki daha yakışıklısını bulursun. dedim yuh yani anneler olayı abartmış gerçekten

ya zaten iyinin sonu mu var hep daha iyisi var hep daha yakısıklıı daha kariyerlisi daha zengini var insanlıktan bahseden yok

evet çocuk çok sıkıntılı günler geçirdi, ne zaman konuşsak o kızdan bahsediyordu. Ne zamandırda görüşmüyorum, o naptı acaba... ayy belkide bunlar evlenmiştir
mutlu musunuz su an peki sıkıntı var mı
sıkıntı illaki oluyorda, aşk başka bişey ya,,, aşık olarak evlenmek başka bişey, görücü usulu falan filan yaşamadım o durumu ama, o nefes bi kesilecek, o uykusuz geceler bi çekilecek. Çok aşık olduk biz.. emmeeee öyle kalmıyo, mantığıda katmak lazım evreye. biz karı koca öğretmeniz mantıken uyuştuk aslında aynı meslekte olunca iyi oluyor.. ama mantıken de uyuşmasaydık da evlenirdik, aşk adamı alıp bi duvara çarpıyo çünkü... Sonra kendine geldiğinde artık şansına.

aşk başka bişey kesinlikle ömür boyu mutluluklarr canımm

ya diğer mesleklerde pek uyum aranması nasıldır bilmem ama zaten bence öğretmen öğretmenle evlenmeli. yani bunu kariyer mevkii acısından demiyorum. tatiller calısma saatleri hep uygun oluyo başka bi mesleğin tatil zamanı yılllık izni falan değişir ama öğretmenin standar ve aynı zamanda mesela bu cok güzel bişey bence

Ben de öğretmenle evlenmek istemezdim bekarken Öğretmen olmasında ne olursa olsun derdim niye öyle diyordum bilmiyorum ama evet şimdi iyiki öğretmen olmuş diyorum. tatillerde birlikteyiz, ikimizde eve erken gelip birlikte vakit geçirebiliyoruz, çocuğumuzun bakımı konusunda, ev ile ilgili işlerde, yemek konusunda iş bölümü rahatça yapabiliyoruz.

düşünsene bi doktorla evlensen onun tatili az olacaktı eve gec gelecekti nöbeti olup hiç gelmediği olacaktı acil hasta gelince arayıp çagracaklardı böyle olsa daha mı iyidi

düşünsene bi doktorla evlensen onun tatili az olacaktı eve gec gelecekti nöbeti olup hiç gelmediği olacaktı acil hasta gelince arayıp çagracaklardı böyle olsa daha mı iyidi

ayy yok doktor hiç istemedim, çapkın oluyorlar gibi geliyor bana, ben kıskanırdım... ki istemediklerim hep oldu hayatımda doktoru atlattım öğretmene takıldım

Meslek uyumu diye bir şey mi varmış canım çok saçma buldum şahsen.. Sen mühendis sevgilin doktor olsa annen yine aynı mı düşünürdü acaba?

Sen doktor oldun diye sevgilinin de mi doktor olmasi lazim? Sacmalik.

Annenin değil,senin ne düşündüğün ne istediğin önemli.Önyargılı bakmamak lazım.Geç mezun da olsa sonuçta okulunu bitirmiş bir insan.

tatlım ben makıne muhendısıyım hemde ingılızceyı turkce gıbı bılıyorum ve calısyorum hemde babamla yanı yasam standartım oldukca iyi gel gelelim nişanlım 2 yıl mezunu ve ben ona çok asıgım ustelık kafa yapımızda uyuyor kendını yetstrmıs ısınde gucunde bırı kaldıkı bı muhendıs daha bızım ev kaldırmazdı hayır ben zaten cok gergın bırıyım karsındakı insan da bıraz rahat olsunkı hayat oyle yurusun...babam annem cok sorun yaptılar onu ve aılesını tanıyana kadr ama ben zaten cok aklıtelı bırı oldugunu bılıyordum hıc laf ettırtmedm cunku ve suan her ıkı tarafta mutlu buarada benım muhendıs olmam da avantaj sagladı cunku bana saygısı cok adah frklı aılesıde oyle sen bılırsın muhendıs hanım dıyolar sureklı bu yuzden senın kafanda oyle sorunlar varsa olamazsınız bence senınle alakalı bı durum..

Ohaaa artık meslek uyumunadamı bu kadar dikkat ediliyo.Yok canım bu böyle olmaz sen al annenide bulunduğunuz yerden bi 18 saat uzak bi şehre gidin oranın havasını alın geri eve dönün.Bizim orda buna bulduda bunuyo diyolar

tüm aileler sorun yapıyor demek ki. inşallah bizde aşarız sizin durumunaz geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…