- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Uyarın ayağını denk alsinÖncelikle ben annem ve babam ile yaşıyorum. Bizim çok samimi olduğumuz komşumuz var, haftanın 4 günü falan görüşürüz onlar çaya gelir biz gideriz vs. Bunlar aynı anda esnaflar. Komşu ablamız her zaman müşterilerle iletişimde oluuot erkek veya bayan olsun, o yüzden insanlarla iletişime çok açık. Neyse biz bunlarla sürekli görüşüp ediyorduk, annem bana bir kaç gün önce bu kadına gıcık olmaya başladığını söyledi, sohbet ederken sürekli babamı sohbete dahil etmeye çalıştığını, bi konu geçerken mesela babama konuştuğunu, şaka vs yaparken " baksana X abi" diye konuştuğunu dile getiriyormuş. Annem biraz rahatsız oluyor, bende hemen günahını almayalım, esnaf bayan müşterileri ile bile böyle olduğunu falan söyledim, ama sonuçta belli de olmaz, insanlarda her türlü kötülük çıkıyor. Acaba ne yapsam, kadına ben alttan bir uyarı mı versem? Belirteyim ki ben bu abla ile çok samimiyim, bana arkadaş, bir abla gibi. Ve kadının normalde o karakterde bir insan değil, neşeli güleç şen şakrak şakacı bir insandır. O yüzen çok kararsız kaldım bir yandaşsa günah almak istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Üzülerek söylüyorum ki bir kadın durduk yere şüphelenmez . Muhtemelen yakında kokuları çıkar .Öncelikle ben annem ve babam ile yaşıyorum. Bizim çok samimi olduğumuz komşumuz var, haftanın 4 günü falan görüşürüz onlar çaya gelir biz gideriz vs. Bunlar aynı anda esnaflar. Komşu ablamız her zaman müşterilerle iletişimde oluuot erkek veya bayan olsun, o yüzden insanlarla iletişime çok açık. Neyse biz bunlarla sürekli görüşüp ediyorduk, annem bana bir kaç gün önce bu kadına gıcık olmaya başladığını söyledi, sohbet ederken sürekli babamı sohbete dahil etmeye çalıştığını, bi konu geçerken mesela babama konuştuğunu, şaka vs yaparken " baksana X abi" diye konuştuğunu dile getiriyormuş. Annem biraz rahatsız oluyor, bende hemen günahını almayalım, esnaf bayan müşterileri ile bile böyle olduğunu falan söyledim, ama sonuçta belli de olmaz, insanlarda her türlü kötülük çıkıyor. Acaba ne yapsam, kadına ben alttan bir uyarı mı versem? Belirteyim ki ben bu abla ile çok samimiyim, bana arkadaş, bir abla gibi. Ve kadının normalde o karakterde bir insan değil, neşeli güleç şen şakrak şakacı bir insandır. O yüzen çok kararsız kaldım bir yandaşsa günah almak istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Nasıl bir uyarı yapmamı önerirsiniz? Bende aynı şekil düşünüyorum ama iştr nasıl yapacağımı bilemiyorumUyarın ayağını denk alsin
Böyle düşündüğünüz birine uyarı vermek mantıklı mı sizce ?Acaba ne yapsam, kadına ben alttan bir uyarı mı versem? Belirteyim ki ben bu abla ile çok samimiyim, bana arkadaş, bir abla gibi. Ve kadının normalde o karakterde bir insan değil, neşeli güleç şen şakrak şakacı bir insandır. O yüzen çok kararsız kaldım bir yandaşsa günah almak istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Ya haklısınız ama bir yandan diyorum bence biz çok paranoyağız belkide. Çünkü çok kez denk geldim mesela kız kardeşinin eşi olsun, akrabaları olsun herkesle o şekil muhattap oluyor, yani bilmiyorum kadın özünde kötü birisi değil. Uyarsam belki toparlarBöyle düşündüğünüz birine uyarı vermek mantıklı mı sizce ?
Herkeze öyleyse neden uyaracaksiniz anlamadım sorun yok demektir..koca kadını abla dediğiniz uyarmak hoşmu ben olsam yüzünüze bakmak bir daha bu ihtimalleri de düşünün ..Ya haklısınız ama bir yandan diyorum bence biz çok paranoyağız belkide. Çünkü çok kez denk geldim mesela kız kardeşinin eşi olsun, akrabaları olsun herkesle o şekil muhattap oluyor, yani bilmiyorum kadın özünde kötü birisi değil. Uyarsam belki toparlar
"Baksana x abi"konu geçerken mesela babama konuştuğunu, şaka vs yaparken " baksana X abi" diye konuştuğunu dile getiriyormu
Ben kan bagim olmayan insanlari cok evime almama taraftariyim evine gitmeme taraftariyim. Ne gerek var ayda bir gorursen kahve icersin yemek yersin kapida kisa sohbetini eder kapini kapatirsin. Devir boyle devir eskiler gibi toplanilip pikniklere gidilsin cenazelerde dugunlerde bir olunsun devri kapamdi coktan. Hos kan bagi diyorm ama olmayandanda korkmak lazim. Bizzat sahit oldugum olay iki komsu arasinda geciyor.alimli guzel kadin demessin bu asla bu adama bakmaz yani komsusunun surekli evine girip cikiyor sabahlara kadar sen sakrar sohbet muhabbet. Mahalleden millet uyariyo sen evlisin iki cocugun var karsi tarafin bi cocugu var. Tamam sen köy gelinisin cocuktun geldin buralara gozun hala acilmamis ama guvenme etme dediler. Bu abla safti biraz iyi niyetliydi karsisidindaki komsu felegin cemberini bin kez gecmis. Hooooppp kapti bu safin kocasini ev tutturdu kocasni bosadi tam 3 sene dost hayati yasadilar. Ama bizim abla bosanmadi ailesinde bosanma yok ne kendisinin ne kocasinin. Yillar sonra adam evine dondu karisina. Digeride baskasiyla evlenmis. Boyle aptal saptal isler iste. Ne diyimki. Guvenmiyorum ben kimseye. Ablalarim annem teyzem halam onlarla dertlesirim.birde saglam dostum vardir 20 yili devirdik. Sizlerde kimselere guvenmeyin derim.Öncelikle ben annem ve babam ile yaşıyorum. Bizim çok samimi olduğumuz komşumuz var, haftanın 4 günü falan görüşürüz onlar çaya gelir biz gideriz vs. Bunlar aynı anda esnaflar. Komşu ablamız her zaman müşterilerle iletişimde oluuot erkek veya bayan olsun, o yüzden insanlarla iletişime çok açık. Neyse biz bunlarla sürekli görüşüp ediyorduk, annem bana bir kaç gün önce bu kadına gıcık olmaya başladığını söyledi, sohbet ederken sürekli babamı sohbete dahil etmeye çalıştığını, bi konu geçerken mesela babama konuştuğunu, şaka vs yaparken " baksana X abi" diye konuştuğunu dile getiriyormuş. Annem biraz rahatsız oluyor, bende hemen günahını almayalım, esnaf bayan müşterileri ile bile böyle olduğunu falan söyledim, ama sonuçta belli de olmaz, insanlarda her türlü kötülük çıkıyor. Acaba ne yapsam, kadına ben alttan bir uyarı mı versem? Belirteyim ki ben bu abla ile çok samimiyim, bana arkadaş, bir abla gibi. Ve kadının normalde o karakterde bir insan değil, neşeli güleç şen şakrak şakacı bir insandır. O yüzen çok kararsız kaldım bir yandaşsa günah almak istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Aynen öyle bende siz gibi düşünüyorum, hatta annemede dedim kadının yapısı öyle diye. Kadının iş ortamında bir kaç kere bende bulundum gelen müşteri abilerle bile o şekildi, gülmeyi şakalaşmayı sever ama kötü niyetli asla değildir, öyle olsa hissetsem zaten ben kendimi kötü göstermemek amaçlı uzaklaşırdım. Dediğiniz gibi benimde gözlemlemem önemli, belki annem kıskandığı için öyle hissetmiş olabilir. Hatta geçenlere eşini aldatan bir bayan hakkında konuşuyordu kendisi, ve demişti madem öyle niyeti var eşini boşasın neden adamı kirletiyor vs biraz saydırmıştı o bayanın arkasındanÇok samimi, size gibi davrandığını söylediğiniz birini nasıl uyaracaksiniz mesela çok merak ettim? Ayrıca şüphelenen siz değil annenizmis. Once bir de siz bakın bakalım objektif olarak, belki anneniz kıskançlıktan öyle algılıyordur? Kadın şen şakrak samimi biri demişsiniz belki mizacı budur emin olmadan kimseyi uyarmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?