Sizce bu kadından şüphelenmeli miyim?

Öncelikle ben annem ve babam ile yaşıyorum. Bizim çok samimi olduğumuz komşumuz var, haftanın 4 günü falan görüşürüz onlar çaya gelir biz gideriz vs. Bunlar aynı anda esnaflar. Komşu ablamız her zaman müşterilerle iletişimde oluuot erkek veya bayan olsun, o yüzden insanlarla iletişime çok açık. Neyse biz bunlarla sürekli görüşüp ediyorduk, annem bana bir kaç gün önce bu kadına gıcık olmaya başladığını söyledi, sohbet ederken sürekli babamı sohbete dahil etmeye çalıştığını, bi konu geçerken mesela babama konuştuğunu, şaka vs yaparken " baksana X abi" diye konuştuğunu dile getiriyormuş. Annem biraz rahatsız oluyor, bende hemen günahını almayalım, esnaf bayan müşterileri ile bile böyle olduğunu falan söyledim, ama sonuçta belli de olmaz, insanlarda her türlü kötülük çıkıyor. Acaba ne yapsam, kadına ben alttan bir uyarı mı versem? Belirteyim ki ben bu abla ile çok samimiyim, bana arkadaş, bir abla gibi. Ve kadının normalde o karakterde bir insan değil, neşeli güleç şen şakrak şakacı bir insandır. O yüzen çok kararsız kaldım bir yandaşsa günah almak istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Bana öyle bir şey deseniz ben kesinlikle sizle iletişimi keserim bir daha görüşmem .Kadının yaptığında ne varki anlamadım valla .Ya da ben mi çok safım anlamadığım bir yer mi var.

Haftada dort gun annemle kardesimle bile gorusmem.komsuyla bu kadar samimiyet fazla degil mi?
belki kadinlar hisseder dogrudur, belki annenizin paranoyasi kadinin normal hali budur biz bilemeyiz.ama koskoca kadini uyarmayi dusunmeniz hos degil.dusundugunuz gibi olsa bile iki aile birbirinize girersiniz.

rahatsizsaniz mesafe koyun gorusmeyin bu kadar.simdiye kadar bu kadar samiyet kurup sonunda sorun yasamayan kimseyi de gormedim ayrica.

Aynen öyle bende siz gibi düşünüyorum, hatta annemede dedim kadının yapısı öyle diye. Kadının iş ortamında bir kaç kere bende bulundum gelen müşteri abilerle bile o şekildi, gülmeyi şakalaşmayı sever ama kötü niyetli asla değildir, öyle olsa hissetsem zaten ben kendimi kötü göstermemek amaçlı uzaklaşırdım. Dediğiniz gibi benimde gözlemlemem önemli, belki annem kıskandığı için öyle hissetmiş olabilir. Hatta geçenlere eşini aldatan bir bayan hakkında konuşuyordu kendisi, ve demişti madem öyle niyeti var eşini boşasın neden adamı kirletiyor vs biraz saydırmıştı o bayanın arkasından
Yani kimseye güven olmuyor ama gözünüzle görmeden de günah almayin. Anneniz eşi olduğu için objektif bakamıyor olabilir. Siz daha net anlarsınız

Ben böyle bi uyarı alsam bir daha yüzüne bakmazdm şahsen. Eşimden başka kimseyede çok fazla tahammül edemiyorum kim olursa haftada 4 gün çok fazla değil mi?

Fazla samimiyet hiçbirzaman iyi Olmaz biz ailemizle haftada 4 gün görüşmüyoruz. Koskaca kadını elde somut bisey olmadan ikaz edemezsiniz ama araya mesafe koyabilirsiniz. Anneniz şüphelendiyse vardır altında bisey siz de gözlemleyin bence...

Ben mi bilmiyorum emin olamadım ama böyle bir durumun nasıl uygun bir şekilde izahı olur da uyarısı yapılır?

Belki kadının öyle bir niyeti yok, o zaman haksız yere çok ağır itham edilen biri büyük tartışma çıkarabilir.

Belki de kadın gerçekten art niyetli, bu sefer de uyarmak yerine direkt görüşmeyi kesmeniz gerekir.

Herkesin doğrusu farklıdır ama ben annemin böyle bir konuda haklı veya haksız şüphelendiği bir insanla görüşmeye devam etmezdim. İstediği kadar abla gibi davransın size, sonuçta diğer tarafta anneniz var. Kadını hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor bence.

Annenize guvenin , anneniz bir kadin olarak kocasiyla boyle muhabbet edilmesinden hoslanmamasi bile yeterli bence. Ve evet kadinin babanizda gozu varsa ilk sizle iyi gecinmek isteyecektir bence. Direk mesafe koyun ve babanizi uyarin. Hoslanmiyorum diye. Kadini degil.

Aynen öyle bende siz gibi düşünüyorum, hatta annemede dedim kadının yapısı öyle diye. Kadının iş ortamında bir kaç kere bende bulundum gelen müşteri abilerle bile o şekildi, gülmeyi şakalaşmayı sever ama kötü niyetli asla değildir, öyle olsa hissetsem zaten ben kendimi kötü göstermemek amaçlı uzaklaşırdım. Dediğiniz gibi benimde gözlemlemem önemli, belki annem kıskandığı için öyle hissetmiş olabilir. Hatta geçenlere eşini aldatan bir bayan hakkında konuşuyordu kendisi, ve demişti madem öyle niyeti var eşini boşasın neden adamı kirletiyor vs biraz saydırmıştı o bayanın arkasından
Ne malum kadinin bu muhabbeti guven saglamak icin yapmadigi

Babaniz az konuşup, sohbet disinda kaliyor olabilir. Bazi insanlar ortamda sessiz kalan biri varsa onu sohbete sokmak için ekstra o kişiye laf atar.

Kesinlikle mesafe koyun esnafta olsa hepimiz sürekli iletişim halindeyiz karşı cinslede böyle hareketlerimiz oluyor mu diye düşünmek gerek . Gözlemleyin ailenizden uzak tutun . Gelirse kapida yada karşılaştınız rahatsizim falan filan diyin zamanla alışır mesafeyi korursunuz

Şimdi kendi düşüncemi yazıcam belki bir çoğuna ters gelicek ama ben kadınlar arasında erkeğin oturmasını doğru bulmuyorum yanlış anlaşılmasın çift olarak oturulur görüşülür, arkadaş olup oturulabilir ama ben, bir komşu veya arkadaşıma gidiceksem eşinin bizimle beraber oturmasını istemem selamlaşırız öcü görmüş gibi kaçmasın ama gitsin başka oda da otursun aynı şekilde bende evime misafir gelicekse, eşimin kadınlar arasında oturmasını istemem, rahat sohbet edemez belki, kadın kadına konuşulacak şeyler olabilir haftanın 4 günü gelipte saatlerce hep bir arada oturulursa böyle sonuçlar çıkar, çünkü o ortamda o beyde var kadında onu sohbete dahil edebilir, adamda sohbete kulak misafiri olup atlayabilir bizim türk toplumu zaten muhabbeti sohbeti seviyor belki de kadının konuşma tarzı o rahat bir kişiliktir.

Hadi siz gorusuyorsunuz da babanızin ne işi var? Haftada dört gün ben dibimde yasayan kardeşimle görüşmeye fırsat bulamıyorum bu nasıl bir samimiyet. Kadına ayar vereceğinize babanıza verin. Ne geliyorsun kadın muhabbetinin orasına deyin..

Konu sahibi yanlış anlamayın biz bu forumda komşulardan neler çeken bir sürü insan gördük. Yani anneniz sizden daha çok hayat tecrübesine sahip. Anneniz kıllandıysa vardır birşey. Hem ona ne ya, dış kapının dış mandalı bir kadın allah aşkına ya. Bir daha babanızı lafa katarsa sanane babamdan deyin. Çağırmayın muhabete girmeyin. Ailenizin huzuru için yapın. İlerde kötü birşey olursa mazallah vicdan azabı çekersin. Hep derim kan bağı dışındakiler hep gereksizdir. Herkesi de iyi zannetmeyin. Insanın içini bilemezsiniz.

Şimdi kendi düşüncemi yazıcam belki bir çoğuna ters gelicek ama ben kadınlar arasında erkeğin oturmasını doğru bulmuyorum yanlış anlaşılmasın çift olarak oturulur görüşülür, arkadaş olup oturulabilir ama ben, bir komşu veya arkadaşıma gidiceksem eşinin bizimle beraber oturmasını istemem selamlaşırız öcü görmüş gibi kaçmasın ama gitsin başka oda da otursun aynı şekilde bende evime misafir gelicekse, eşimin kadınlar arasında oturmasını istemem, rahat sohbet edemez belki, kadın kadına konuşulacak şeyler olabilir haftanın 4 günü gelipte saatlerce hep bir arada oturulursa böyle sonuçlar çıkar, çünkü o ortamda o beyde var kadında onu sohbete dahil edebilir, adamda sohbete kulak misafiri olup atlayabilir bizim türk toplumu zaten muhabbeti sohbeti seviyor belki de kadının konuşma tarzı o rahat bir kişiliktir.
Ya vallahi aynı şeyi yazmaya hazırlanıyordum yazmissiniz zaten.
Ne alaka kadın muhabbeti arasında adamın ne işi var? Zaten normal şartlarda rahatsız olması lazım. Ben bile kadın halimle uzun süreli kadın muhabbetinden rahatsiz oluyorum. Babanız ne diye oturuyor ki yanınızda?

Haftanin 4 gunu ben kocamla zor gorusuyorum...isin sakasi bu ne luzumsuz samimiyet..

Öncelikle ben annem ve babam ile yaşıyorum. Bizim çok samimi olduğumuz komşumuz var, haftanın 4 günü falan görüşürüz onlar çaya gelir biz gideriz vs. Bunlar aynı anda esnaflar. Komşu ablamız her zaman müşterilerle iletişimde oluuot erkek veya bayan olsun, o yüzden insanlarla iletişime çok açık. Neyse biz bunlarla sürekli görüşüp ediyorduk, annem bana bir kaç gün önce bu kadına gıcık olmaya başladığını söyledi, sohbet ederken sürekli babamı sohbete dahil etmeye çalıştığını, bi konu geçerken mesela babama konuştuğunu, şaka vs yaparken " baksana X abi" diye konuştuğunu dile getiriyormuş. Annem biraz rahatsız oluyor, bende hemen günahını almayalım, esnaf bayan müşterileri ile bile böyle olduğunu falan söyledim, ama sonuçta belli de olmaz, insanlarda her türlü kötülük çıkıyor. Acaba ne yapsam, kadına ben alttan bir uyarı mı versem? Belirteyim ki ben bu abla ile çok samimiyim, bana arkadaş, bir abla gibi. Ve kadının normalde o karakterde bir insan değil, neşeli güleç şen şakrak şakacı bir insandır. O yüzen çok kararsız kaldım bir yandaşsa günah almak istemiyorum o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var
Bence siz gözlemleyin, annenizin dediği gibi bir durum var mı.. Takip edin
Ona göre hareket edin

Evden market dışında çıkmayan, kimseyle görüşmeyen dedemi coronadan kaybettim. Cenazaye dahi gidemedim. Ailemdeki çoğu kişi sağlık çalışanı bir yıldır neler çekiyorlar biliyorum. Ben ailemden farklı şehirdeyim o kadar uzun zaman oldu ki eşimle ailelerimizi görmeyeli. Kimseyi tehlikeye atmamak için. Ama bu tarz görüşmeleri duydukça kendimi çok kötü hissediyorum artık ya. Pandeminin biteceğine dair umudumu kaybediyorum. Allah yardımcımız olsun.
Konunuzda ise hemen kadının günahını almayın derim. Bazı insanlar fazla samimi oluyor karakter olarak, kötü niyetlerinden değil. Siz de gözlemleyin, eğer anneniz gibi hissederseniz mesafe koyun. Aksi halde uyarmanızı yanlış anlama ihtimali çok yüksek. Ben öyle bir insan miyim nasıl böyle bir şey düşünebilirsiniz derse siz kötü hissedersiniz. Umarım zannettiğiniz gibi bir durum yoktur.

Back
X