umarım herşey güzel olur ..hakkınızda hayırlısı..
bekliyoruz haberlerini
hadi bakalım nolcak çok merak ediyorumm umarım güzel bir şey yapar...
30 yaşındaki adamın yaptığı hareketlere bak yaa çoook çocukça...
arkadaş halen gelmediğine göre, kötü bişey yok:26:
30 yaşında adam yorum meraklısı mı olmuş
yorum yazılsa nolur yazılmasa nolur, saçma
az önce onlinedi ama çikti kötü birşeyy heraldeee
hani gelmiş mi kızımız? göremedim ben online mıydı? merak ettim yau
kızlar meraktan çatlıcam ben de ayyyyy 10 sayfayı nasıl okudum bilmiyorum bile . merak ettim
eeee hadi hadii nolduuuuu neymiiiss sebebiii
ayy yok gelmiş online. kız söylede meraktan çatlatma bizi :)
arkadaş halen gelmediğine göre, kötü bişey yok:26:
eee sürpriz yapmicak mıydı, ben mi kafamdan uydurdum acaba bu sürpriz işinivalla yapmış da olabilirm :))
dünden beri seni neden bu kadarrrr bekletm,işşşşşşşş ayhhhhhh
neyse herneyse sonu kötü olmadi ya buna şükürr :)))
evlenme teklif etti yani bi nevi
ama bence face kafanı takma, ilişki durumumu öyle yaparım böyle yaparım durumlarına pek inanma
sen ilişkisi yok yaz bakalım hoşuna gidecek mi
ne bileyim bunun içinmi merakta bırakmış seni bu kadar, çok bi süpriz göremedim ben ama, onu da geçtim face olayına ilişkin doyurucu bi açıklamada yok:26:
selam canim kotu bi durum olmamasina cok sewindim...süprizde annenle tanismak istemesi olabilir...HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN(AMIN) yinede ewlenmek icin acele etme biraz daha tanimaya calis zaten sende soylemissin hemen sozlenmeyi kabul etmedim diye cok takdir ettim canim acele etme gec olsun güc olmasin insALLAH...ALLAH SONUNUZU HAYIR EYLESIN(AMIN)
dalgaya vuran biri bence sinir ettiğinin farkında bile değil galiba :s
canım bence de düşünmekle iyi edersin çünkü bana biraz çocuksu geldi. 30 yaşında bir insan sonuçta olgun da bir insansa senin üzüleceğini bilir ,böyle bir sürprize kalkışmazdı. yani hatırlanınca iyi bir olay değil sonuçta.
Bence de hiç tatmin edici değil canım, bu yüzden halen şüpheciyim.valla canım kızma ama bu adam bana hiçte iyi niyetli gelmiyor, annenle tanışmak istemesini bile lutufmuş gibi yansıtmış
bi işin ya da okulun varsa ona odaklan bu adamı 2. plana al bence
Aynen.. malesef bana da öyle geldi, hiç öyle sürpriz mi olurmuş yani dimi...Ne kötü bir şey olmuş ne de çok iyi bir şey. Açıklaması hiç tatmin edici değil ve eminim seninde içinde kurt var. Hayırlısı hakkında canım,umarım iyi olur.
Sen kendine iyi bak ve bu olanları hemen kestirip atma
süpriz olayı belli ki o gece seninle daha fazla uğraşmamak için
(özür dilerim ama başından savmak için) söylenmiş bişey.
hiç ama hiç inandırıcı bi tarafı yok. tamam seni kaybetmek istemiyor bu anlaşılıyor
ama başka işlerde çevirmekten geri kalmıyor.
bana bunları hissettirdi üzgünüm...
sana diyeceğim tek şey o adamla evlenme ve ilişkini bitir anlayacağın dün gece seninkinin hayatında biraz aksiyon olmuş kesinlikle seni yanıltmak istemem ama kişilerin davranış biçimleri az çok kendini belli eder birde face kullanmıyorum ben ve eşimede kullandırtmıyorum internet çıktı mertlik bozuldu sakın iyice tanımadan etmeden ısrar etse bile kabul etme sakın 1 yıl daha bekle yaşın daha genç sonra pişman olursun kimseyede kapılma bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?