- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bende aynen öyle düşündüm.arkadaşıma söyledim. Sonra belki ben öyle anlıyorum diye sizlere de sormak istedim
Yok az kalmış eşine. Şimdi insanlık hali biz kötüye yorduk belki diye size soralım dedik. Şimdi bu cevaplarla açmaz bir daha telefonuo zaman tam skandal. ben olsam evime almam eşim gelene kadar yeğen görme bahanesiyle falan gelmek istese dahi. ararsa da açmasın bence sonradan görmemişim,unuttum vs der. eşinin gelmesine daha çok mu var? o gelene kadar iletişimi asgari düzeyde tutsun.
Arkadaşım büyük görümcsi ile çok samimi. Ona anlatmış. Acaba abi içmiş falan mı demiş böyle saçmalamış demiş. Kadın ona demiş ki kötülükten dememiştir. Ama bir daha böyle konuşursa bana söylegayet de yılışmış işte pis herif ya. muhatap olmasın arkadaşınız. eve falan sokmasın.
Değil mi? Ne alaka elini bağlarm seni rahatlatırm. Şimdi kadın birşey dese adam diyecek ki yok sen ağlamak istiyorum dediğin için seni rahatlatırm demişim falanResmen Fantezi bu. Pislik adam
Haklısınız kesinlikle. Rabbim bizi kötülerle karşılaştırmasnTövbe estagfurullah.
Bence muhatap olmasın.
Arkadaşım büyük görümcsi ile çok samimi. Ona anlatmış. Acaba abi içmiş falan mı demiş böyle saçmalamış demiş. Kadın ona demiş ki kötülükten dememiştir. Ama bir daha böyle konuşursa bana söyle
Canım zaten adamın bir yararı yokmuş ki laf olsun diye soruyormş hep. Kız zaten bir sakız kimseden istemeyen biri.oda bunu iyi biliyor. Madem öyle al getir. Neden soruyorsunRahat edecem seni mi, rahatlatıcam seni mi?
Gerçi nolursa olsun her türlü baya dangalakça bi konuşma adamdaki baştan sona.
Bi daha, Allah razı olsun abi bi ihtiyacım olursa söylerim sormana gerek yok desin laubaliliğe girmeden mesafeli şekilde halleder.
Arkadaşım diyor ki ne diyeceğimi bilemedim. Terslesm diyecek sen yanlış anladın kötü olacak. Oda diyorArkadasiniz sacma cevaplar vermis.
Kayni da bakmis terslemiyor yuz bularak her tarafa cekilecek laflar soylemis..
Aynen öyle.valla benim de aklıma alkollü olabileceği geldi ama ne olursa olsun iğrenç yani o kafada böyle bir şeyi söyleyebilmesi. demek bilinçaltı öyle iğrenç işliyo. her durumda adamın yaptığı pislik. acabalık bir durum yok yani.
Aynen inkar eder bide boyleleri. Hersekilde engelleyin. Muhatab olmasin. Herseyin bi söyleme şekli var. Bokunu çıkarmışDeğil mi? Ne alaka elini bağlarm seni rahatlatırm. Şimdi kadın birşey dese adam diyecek ki yok sen ağlamak istiyorum dediğin için seni rahatlatırm demişim falan
Dayağın tadını bilmezsin biz kötü niyetliyiz yani? Elini ayağını bağlarım. Bağırma diye ağzını bantlarm seni rahat ederim. Biz kötü niyetliyiz? Haklısınız.Çok anlamsız ama ben bi kötü niyet göremedim. Yani çok nadiren etraftan benim de duymuslugum vardır. Ciddi bir meselede degil de, karşı tarafın net menfaati düşünülen yerlerde "sen benim dayağın tadını bilmezsin ondan böyle konuşuyorsun" falan. Aynen böyle, birşey isterken cekinme anlamında soylenir. Kötü niyet sizin icinizde