• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu ne demek

Vallahi ben bildiğim kadarıyla hep iyi düşünmeye çalışan birisiyim ama bu kaynın konuşması gayette art niyetli yani :KK57: Eğer biraz daha yüz verilmiş olsaydı eminim ileri boyuta taşınmış olurdu konuşmada. Arkadaşınız kesinlikle uzak dursun, konuşmada tavrını koysaydı iyi olurdu fakat geçti artık. Bir sonrası olursa ağzının payını versin sakin bir şekilde. Allah art niyetli fesat düşünceli herkesten korusun bizi, ciddi manada korkutuyor insanlar beni.

Siz elini kolunu bağlayıp rahatlatirim seni gibi garip anlam cikardiysaniz, adam da sabaha kadar döv demesinden ne anlamlar çıkarmıştır. Bu hesaba göre sizin arkadaşınız da sapik
Ben arkadaşım sabaha kadar döv dedi diye nerde söyledim pardon?

Çok anlamsız ama ben bi kötü niyet göremedim. Yani çok nadiren etraftan benim de duymuslugum vardır. Ciddi bir meselede degil de, karşı tarafın net menfaati düşünülen yerlerde "sen benim dayağın tadını bilmezsin ondan böyle konuşuyorsun" falan. Aynen böyle, birşey isterken cekinme anlamında soylenir. Kötü niyet sizin icinizde

Kötü niyet niye içimizde olsun acaba. siz konuyu baştan okuyun bence. Orada öyle yazmıyor.

Siz elini kolunu bağlayıp rahatlatirim seni gibi garip anlam cikardiysaniz, adam da sabaha kadar döv demesinden ne anlamlar çıkarmıştır. Bu hesaba göre sizin arkadaşınız da sapik
Sabaha kadar döv değil. Ağlayasım var zaten bugünlerde. Sabaha kadar ağlarım. Demiş

Vallahi ben bildiğim kadarıyla hep iyi düşünmeye çalışan birisiyim ama bu kaynın konuşması gayette art niyetli yani :KK57: Eğer biraz daha yüz verilmiş olsaydı eminim ileri boyuta taşınmış olurdu konuşmada. Arkadaşınız kesinlikle uzak dursun, konuşmada tavrını koysaydı iyi olurdu fakat geçti artık. Bir sonrası olursa ağzının payını versin sakin bir şekilde. Allah art niyetli fesat düşünceli herkesten korusun bizi, ciddi manada korkutuyor insanlar beni.
Çünkü insanlarda ar namus şeref kavramları yok oluyor

Sabaha kadar döv değil. Ağlayasım var zaten bugünlerde. Sabaha kadar ağlarım. Demiş
Kayni da, birseye ihtiyacın olursa söyle, soylemezsen bozuşuruz demek istemis. Ama arkadasinizin içinde nasıl bi fesatlik varsa, akliniza hemen en kotusu gelmis. Sizin kafa yapısıyla düşününce, sabaha kadar gel döv beni anlami cikar

Bu ne sacma diyalog ? Bu nasil saygi ve sınır ?? Daha merhaba demeye utaniyorum ben insanlari anlamis degilim ve ne yalan soyleyeyim soyle bir diyaloga izin veren biri bu konusmayi hakediyor gozumde.ne kadar ayip bir sey dayak yememismis oteki dov abi hahahahah bu nedir

Seviye yerlerde diyeceğim de, seviye kalmamış. Kaynının niyetini Allah bilir, tanımaz etmeyiz. Sadece patavatsız da olabilir, kötü niyetli de olabilir onu bilemem.

Ama arkadaşınızın 'seni sabaha kadar döverim' tarzında cümlesine 'sen kimsin' demek ya da 'ben o tarz üsluptan hoşlanmıyorum abi bir daha böyle deme' demek varken 'zaten sabahlara kadar ağlamak istiyordum döv' demek nasıl bir mantık?

Arkadaşınız madem böyle bir şey sezinlemiş ona göre konuşacaktı.Daha sert bir ifadeyle.
Tam olarak niyetini anlamadım kaynının çünkü insanlar farklıdır.
Benim babam bile bazen kızım bak bir ihtiyacın oldugunda bana söyle söylemesen bozuşusuruz felan tarzında kızar mesela.
Her insanın konuşma yapısı farklıdır.
Belki iyi niyetinden söyledi
Belki de kötü
Bilemeyiz
Madem hisseti kadın hislerine güvensin uzak dursun.

Ada'm kardeşinin yokluğunda degişik fanteziler kuruyor sanırım ve o anki duyguyla fazla açığa vurmuş kendini densiz. Arkadaşın da bir laf vardır ya salağa yatmak gibi anlamamazlığa gelmiş ama anlamamazlıga geldikçe bu Ada'm yüz bulur abartır.Araya baya baya mesafe koysun.Dedikodu çıkar veya bu Ada'mın tacizine maruz kalır hem eşinden olur hem de hayatından.Mutlaka mesafe koysun.
Ben de eski patronuma anlamamazlıga geldikçe sert konuştukça,kendisi E babam yaşında oldugu halde tacizine uğradım korkuyla yaklaşıyorum herkese o günden sonra.Erkeklere asla güven yok asla.

' ellerini agzini bantlayim seni rahatlaticam( cinsel anlamda)".
Gercekten bunumu cikardiniz yazilanlardan?
Donkk.
Yaslar kac??

Ayrica iyi kotu biz bilemeyiz. Mesela benim abim bildigim evli kuzenlerim seni doverim vs der sakayla. Sonra " kizim" diye devam eder konusmasina. Bundan garip bisey yok.
Tandgim arkads dedigim abi dedigim bi kac kiside der " seni doverim"diye.

Back
X