bu süre zarfinda sadece seninle görüsmeyecekler yani dogal olarak bugün seni iyi buldularsa
yarin daha iyi bir cikarsa onu alacaklar ve bu arada sanada bir is bulursan bekleme demisler dogru demisler..
yani sonucta tek kisi sen gtimedim ya da gitmeyeceksin hepinizle iligli notlar alinmistir en son bir degerlendirme yapilacaktir
kesin alindin ya da kesin alinmadin demek o cümleyle dogru degil ama siz yinede baska islerede bakin
Bayan doğru söylemiş,hatta size iyilik bile yapmış diyebiliriz
Bu 15 gün içerisinde gelen iyi bi işi reddebilirsin sonuçta
Orayada alınma garantiniz yokken
tahminimce watsonla görüşmüşsün. hızla mağaza açtılar çok eleman ihtiyaçları oldu.eleman alırken seçici davranıyorlar ama.
kekelediklerini takma herkes heyecanlanır.bölge müdürüyle görüşeceksiniz demiş, malesef işe alımlarda hemen olmuyor, bir kaç görüşme ile 1 aya kadar yayılıyor. kadının yeni iş bakabilirsiniz dememesi gerekirdi 10, 15 gün çok uzun değil.ben de ne demek istediğini anlayamadım. kendini çok kaptırma yine. inşallah olur.
Atanamamış öğretmen misiniz ?
Hakkınızda en hayırlısı olsun
yok canm yves rocher bencde 15 gün çok uzun değil ama bilmiyorum :/
çok takma kafana. yapabileceğin tek şey beklemek. ama kurumsal şirket iyidir yükselirsin müdür olursun sonunda..sorduğu sorulara kendince cevap verebildiğine inanıyor musun.deneyim istiyor muydu.
kpss herkesin çok kötü geçti bu yıl. belli olmaz.her gün kariyernete bak. çeşitli yerlerde çalışan arkadaşların varsa onlara sor, onlar arkadaşlarına sorsun bu işlerde en önemlisi referans oluyor .allah gönlüne göre versin
kızlar bir süredir işsizim..kredi kartı satış temsilciliği yaptım ama bir süre önce ayrıldım benim aradığım iş değildi
kpss kötü geçti zaten
bugün bir iş görüşmesine gittim kozmetik mağazası dünyanın neredeyse her yerinde şubeleri var..maaşı tabiki çok değil ama bir süre düzenli bir işim olsun istiyorum
boşta kalmakta zor o yüzden görüşme sırasında çok heyecanlandım
sorulara güzel cevaplar verdiğimi düşünüyorum ama sıcaktan terledim :'((((((( bu bir eksi olabilir
ayrıca heyecandan bir kaç kelimede kekeledim
iş görüşmesi yaptığımız bayan bana işe alacak olan bölge müdürü o şuan yıllık izinde 10 15 güne kadar gelir sizi ararız ben sizle ilgili fikirlerimi ona söyleceğim sadece dedi
aklıma takılanda bu süre içinde başka bir iş bulursanız değerlendirin hiçbirşeyin garantisi yok dedi bu sözü aklıma takıldı olumsuz mu etki bıraktım acaba :'(((
bir avmde görüşme yaptık yemek yenilen yerde erkek arkadaşşımla gittik o da uzaktan bakmış hep gülüyordun gayet pozitiftin üzülme bu lafa dedi
ama ne biliyim bunaldım işsizlikten ve bu işi çok istiyorum o lafı takmış durumdayım
bu işi bekleidğim için başka yerlerin görüşmsine gitmedim bile :S
meltem cim takılma o lafına sen bayanın... samimi geldi bana yani senin zaten yapacağın şeyi o dile getirmiş :) sonucta sen iş aramaya yine devam edeceksin :) hadi hayırlısı olsun... iyi gelecekse olsun inşallah..
meltem çok takmışsın kafaya.kaderinde varsa olur canım.olmazsa Allah başka kapı açar.evlilik düşünmüyor musun?
öğretmenlik bölümü mezunu değilim
ing. dili ve ede. mezunuyum aslında formasyon almam lazım mebde öğretmen olmak için öğretmenlik mezunları varken ben atanamam diyip formasyon almadım
bu gidişle mecbur alacağım gibi gözüküyor
teşekkür ederimm
inşallah çok güzel olur :))
Formasyon şansın varsa mutlakaaaa al derim. Bak şu yeni sistemle bayağı ingilizce öğretmeni alınacak gözüküyor.
Zümre oluruz senle fena mı
bu işin başvuru şartlarında üniversite mezunu olmak şartı var mıydı? ki yoksa nitelik olarak fazla geldiğin içinde öyle demiş olabilir kadın sana ... bu arada bana sorarsan bulunduğun şehirde ücretli öğretmenlik yap...hem esas mesleğine hazırlık olur, hem de çok yorucu olmaz dersane gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?