öğretmenlik bölümü mezunu değilim
ing. dili ve ede. mezunuyum aslında formasyon almam lazım mebde öğretmen olmak için öğretmenlik mezunları varken ben atanamam diyip formasyon almadım
bu gidişle mecbur alacağım gibi gözüküyor
teşekkür ederimm
ing. dili ve ede. mezunuyum aslında formasyon almam lazım mebde öğretmen olmak için öğretmenlik mezunları varken ben atanamam diyip formasyon almadım
teşekkür ederimm
teşekkür ederimm
bende dil edebiyat bitirdim bu yıl formasyonumu da aldım çok şükür.
Formasyonla tüm iş kapıları açılıyo ben bunu gördüm başvurduğum hemen hemen heryer aradı beni.
Bi an önce formasyonunu al içine sinen işi yap.
Benimde kpss çok iç açıcı değildi hazırlanmadım çünkü ama önümüzdeki bi yıl hem çalışacam özelde hemde sıkı bi kpss hazırlığı yapacam.
Sen bi dil öğretmenisin ne işin var kozmetik firmasında.
bende dil edebiyat bitirdim bu yıl formasyonumu da aldım çok şükür.
Formasyonla tüm iş kapıları açılıyo ben bunu gördüm başvurduğum hemen hemen heryer aradı beni.
Bi an önce formasyonunu al içine sinen işi yap.
Benimde kpss çok iç açıcı değildi hazırlanmadım çünkü ama önümüzdeki bi yıl hem çalışacam özelde hemde sıkı bi kpss hazırlığı yapacam.
Sen bi dil öğretmenisin ne işin var kozmetik firmasında.
Şimdiden üzülmeyin. Bakın zaten olmayacaksa bu iş 15 gün sonra zaten üzüleceksiniz eger olacaksa şu 15 gün boşuna üzülmüş olacaksınız. Sizden daha iyi biri başvurabilr o yüzden böyle demişlerdir, tabiki olmayadabilir aynı şeyi diger başvuranlara da söylemişlerdir. Hayırlıysa olur inş.
inşallah çok güzel olur :))
üni mezunu olma şartı yok aslında genelde lise mezunu kızlar çalışıyor
ücretli öğretmenlik için okullara direk mi başvuru yapmam gerekiyor
birde sözleşme imzalıyor muyuz ki
benim en büyük hayalim hostes olmak sunexpreesten sınava çağrıldım şehir dışındayken gidemedim :'(
sözleşme imzalanan işlerde çalışamıyorum en büyük hayalim hosteslik belki olabilir diye
Atama olmasa bile kendi alanında çalış bence.
Hangi şehirdesiniz ?
ücretli öğretmenlik için bulunduğun şehrin ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvuru yapıyorsun..
herhangi bir sözleşme imzalamıyorsun, istediğin an bırakabilirsin işi..maaş 800-900tl arası söyliyimde ona göre düşün...
sizce ne demek demişsin ya bence şu demek; sen nitelik olarak onlara fazlasın büyük ihtimalle seni düşünmeyecekler, tecrübelerimden biliyorum ama hakkında hayırlısı olsun..
ücretli öğretmenlik için bulunduğun şehrin ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvuru yapıyorsun..
herhangi bir sözleşme imzalamıyorsun, istediğin an bırakabilirsin işi..maaş 800-900tl arası söyliyimde ona göre düşün...
sizce ne demek demişsin ya bence şu demek; sen nitelik olarak onlara fazlasın büyük ihtimalle seni düşünmeyecekler, tecrübelerimden biliyorum ama hakkında hayırlısı olsun..
800 900 degıl o gırdıgın ders saatıne gore degısır. o kadar para verseler bende gıderım ama yok arkadasım 400 tl alıyordu ders saat basına 6 tl falan alınıyor yani
ben bu rakamı 30 saat ders karşılığında söyledim..tabiki ders sayısına göre değişir.. ama genelde ingilizce ders yoğunluğu çok olan bir ders olduğundan seni tatmin eder arkadaşım ayrıca ek ders ücreti 7tl yaklaşık
ben ankaradayım
kızlar ne diyim hayırlısı olsun bu stres başka bir strese benzemiyor geleceğim söz konusu
üniye verdiğim emek
kafam karmakarışık ücretli olarakta ömür geçmez
:'(
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?