sizce bu ne demek

bende dil edebiyat bitirdim bu yıl formasyonumu da aldım çok şükür.
Formasyonla tüm iş kapıları açılıyo ben bunu gördüm başvurduğum hemen hemen heryer aradı beni.
Bi an önce formasyonunu al içine sinen işi yap.
Benimde kpss çok iç açıcı değildi hazırlanmadım çünkü ama önümüzdeki bi yıl hem çalışacam özelde hemde sıkı bi kpss hazırlığı yapacam.
Sen bi dil öğretmenisin ne işin var kozmetik firmasında.

Formasyonla tüm iş kapıları açılıyo ben bunu gördüm başvurduğum hemen hemen heryer aradı beni.
Benimde kpss çok iç açıcı değildi hazırlanmadım çünkü ama önümüzdeki bi yıl hem çalışacam özelde hemde sıkı bi kpss hazırlığı yapacam.

Şimdiden üzülmeyin. Bakın olmayacaksa bu iş 15 gün sonra zaten üzüleceksiniz eger olacaksa şu 15 gün boşuna üzülmüş olacaksınız. Sizden daha iyi biri başvurabilr o yüzden böyle demişlerdir, tabiki olmayadabilir aynı şeyi diger başvuranlara da söylemişlerdir. Hayırlıysa olur inş.

Son düzenleme:

ne tür kapılar açıldı merak ettim.

atama yapılmazsa diye umutsuzluğa kapıldım yaşım 24 ailemde aslında formasyon almamdan yana

teşekkür ederim, amin inşallah

Atama olmasa bile kendi alanında çalış bence.
Hangi şehirdesiniz ?

ücretli öğretmenlik için bulunduğun şehrin ilçe milli eğitim müdürlüğüne başvuru yapıyorsun..
herhangi bir sözleşme imzalamıyorsun, istediğin an bırakabilirsin işi..maaş 800-900tl arası söyliyimde ona göre düşün...
sizce ne demek demişsin ya bence şu demek; sen nitelik olarak onlara fazlasın büyük ihtimalle seni düşünmeyecekler, tecrübelerimden biliyorum ama hakkında hayırlısı olsun.
.

800 900 degıl o gırdıgın ders saatıne gore degısır. o kadar para verseler bende gıderım ama yok arkadasım 400 tl alıyordu ders saat basına 6 tl falan alınıyor yani

Son düzenleyen: Moderatör:

800 900 var mı ben 500 diye duymuştum güzelmiş geçici bir iş için çok teşekkür ederim başvuru ne zamn yapılıyor bilginiz var mı

800 900 degıl o gırdıgın ders saatıne gore degısır. o kadar para verseler bende gıderım ama yok arkadasım 400 tl alıyordu ders saat basına 6 tl falan alınıyor yani

ben bu rakamı 30 saat ders karşılığında söyledim..tabiki ders sayısına göre değişir.. ama genelde ingilizce ders yoğunluğu çok olan bir ders olduğundan seni tatmin eder arkadaşım ayrıca ek ders ücreti 7tl yaklaşık

ıste tam otuz saat doldurulamıyor hıc bı sekılde. benım arkadasımda ıngılızce ogretmenı 400 tl alan

aylık okuttuğunuz ders * 6,54 tl + 59,74 tl asgari geçim indirimi.

120 saat okutan bir ücretli

120*6,54+59,74 = 844,54
2011de yazılmış netten buldum bunu

meltem sen bılırsın canm ben gecen yıl arkadasımın yasadıgı durumu anlattım oda sen gıbı ıngılızce okudu dıye.

kızlar ne diyim hayırlısı olsun bu stres başka bir strese benzemiyor geleceğim söz konusu
üniye verdiğim emek
kafam karmakarışık ücretli olarakta ömür geçmez
:'(
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

tatlım blkı kpss ıyı gelır bak 40bın atama var az mı ? ama soyle dusun ıngılızce okuduysan bankalara falan ıstedgın yere gırersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…