SİZCE BU NORMAL Mİ?

Ya gerçekten çok çirkin ha onun hayatıdır o ayrı. Ama sevgilisi ben onunla evlenmem ama yatarım geniş değilim diyo. Ve arkadaşım dediğin kadın bunu biliyor. Bence konuşmadan kes görüşmeyi ısrarla arayıp sorarsa anlatırsın durumu. Böyle bi insanın kocana göz koymayacağının garantisi de yok.

geçen benim kocam hakkında da atıp tutuyor mudur acaba diye düşünmedim de değil. tüm arkadaşlarımız ortak zaten biz hepimiz çocukluk arkadaşıyız. aslı sayesinde tanıştık bu kızla. düşünebiliyor musun ya bunu kimseye anlatamıyorum. aslıya anlatmayı öyle çok istedim ki elim çok gitti bugün ama yapamadım bu kız senin için böyle konuşuyor diyemedim. bana bunları anlattı rahatsız oldum diyemedim.kestirip atıyorum yine karşıma çıkıyor bir yerden. ortamımıza girdi çünkü.

İşte bunu arkadaşınıza söylerseniz kurtulabilirsiniz

:) doğru kavga etmeden bir yolunu buluyum dedim ama sanırım olduğu gibi anlatılmalı herşey. zaten bunu yapmadığım için kendime çok kızdım.
Açık konuşmak en güzeli, hayat tarzlarınız uymuyor ve siz rahatsizsiniz bu konuda . Bir şekilde halletmeniz lazım. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Böyle şeyler arkadaşlara anlatılınca sen kötü oluyorsun canım. Ama eşinden de uzak tut. Çünkü olmayan birşey değil. Benim en yakın arkadaşım böyle birşey yaşadı şimdi görüşmüyorum o yüzden dikkatli ol.

Bence yaptıklarından pişman oluyor ve size bunları anlatıp normalleştirmeye, sizin tepkisizliğinizden onay alıp vicdan azabını bastırmaya çalışıyor.Eğer çok rahatsız oluyorsanız kendisinden, özel hayatın beni ilgilendirmez, daha az detay ver, ailene de benimle ilgili yalan söyleme lütfen, yaşlı başlı insanlar yüzlerine bakamam bir daha diye uyarın, aranıza da mesafe koyun.

Gecelikten sonrasını okumaya gerek görmedim. İnsanların hayatla ilgili seçimlerini yanlış da olsa yargılayamayiz. Herkes özgür. İkaz etseniz de kimseyi takmaz zaten mecbur da değil. Fakat benim merak ettiğim şu: sizin bu kadından beklentiniz nedir? Ne gibi ortak noktanız var arkadaşlık bazında? Beraber ne yapıp da keyif alıyorsunuz? Vazgeçilmezse katlanın değilse hala neyin derdi bu? Yol verin gitsin kendi yoluna

bence direkt numarasını sil. aramalarına ve mesajlarına dönme. insan olan anlar zaten. baktın çok darlıyo görüşmek istemiyorum dersin.

Anormal .

Herkesin hayatına kimse karışamaz.

İlişkini kesin sana göre değelsee

Arkadaşınızın psikolojisi bozuk diye düşündüm.
Normal tavırlar değil bunlar. Bence açık açık rahatsız olduğunuzu ve görüşmek istemediğinizi belirtin.
Örneğin ailesine sizde kaldığını söylemesi çok sıkıntılı bir durum. Başına bir şey gelse ailesinin çalacağı ilk kapı sizsiniz. Ben böyle külfetlerin altına girmem mesela.

aynısını bende düşündüm üstelik haberim olmadan bunu yapması beni çok kızdırdı bir daha sakın bunu yapma dedim cvp vermedi

Anormal .

Herkesin hayatına kimse karışamaz.

İlişkini kesin sana göre değelsee
mevzu hayatı değil mevzu beni enayi yerine koyucak cesareti kendinde buluyor olması. bu benim için karşındakini kullanmaktır. hem beni hem diğerlerini. bende anlatıp anlatmama konusunda kaldım ve nasıl bir cümle kurmam gerektiği konusunda yardım istedim hepsi bu

Hiçbir şey söylemeden kesin iletişiminizi. İnsanlar nasıl anlatabiliyor böyle şeyleri aklım almıyor. Her yerden engelleyin gitsin.

hemen hemen buna benzer bir arkadaş vakasından bende geçtim ve konuşması kestim. çamuru sana da sıçramadan sende arkadaşlığını kesmelisin. insannın iyi niyetini suistimal ediyorlar bide masum rolleri saflığımıza doymayalım. KESİNLİKLE ARKADAŞLIĞINI BİRAN ÖNCE BİTİRMELİSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…